NIKKOR Z 17-28mm f/2.8 noul obiectv Nikon ultra wide

Nikon a lansat cel mai ușor dintre obiectivele cu zoom ultrawide (unghi larg) pentru aparate foto mirrorless cu senzor full-frame pe care le-a produs până acum: NIKKOR Z 17-28mm f/2.8.

NIKKOR Z 17-28mm f/2.8 poza obiectiv ultra wide mirrorless Nikon
NIKKOR Z 17-28mm f/2.8 – mirrorless Nikon Z

Nikkor Z 17-28mm f/2.8 – versatil și ușor de folosit

Intervalul de distanțe focale de 17-28 mm le permite fotografilor să capteze imagini detaliate și cuprinzătoare cu unghi larg sau să se joace cu proporțiile și să exagereze perspectivele.

poza aparat foto mirrorless nikon z6 ii obiectiv wide NIKKOR Z 17-28mm f/2.8
Nikon Z6 II + NIKKOR Z 17-28mm f/2.8

Diafragmă constanța f/2.8 este remarcabilă când se fotografiază în lumina disponibilă sau când se lucrează în mod creativ cu timpii de expunere, iar obiectivul oferă un bokeh delicat când se fotografiază cu diafragmă larg deschisă.
Utilizatorii care doresc să obțină prim-planuri dramatice cu unghi ultralarg vor beneficia din plin de distanță minimă de focalizare de doar 0,19 m, care permite obținerea unor rezultate de o claritate superbă atunci când fotografiază de aproape.

poza obiectiv ultra wide mirrorless Nikon Z
Nikon NIKKOR Z 17-28mm f/2.8

În plus, inelul de zoom lat al obiectivului permite o manevrare confortabilă și o încadrare stabilă. Iar sistemul AF sensibil de la Nikon focalizează rapid pe subiecte, indiferent dacă acestea sunt poziționate în prim-plan sau in fundal.

perfect-tour.ro

NIKKOR Z 17-28mm f/2.8 caracteristici cheie:

➤Excelent și pentru video: segmentele de film nu vor fi distruse de sunete de focalizare. Variația distanței focale în funcție de distanță de focalizare (focus breathing) este redusă dramatic, astfel încât utilizatorii să poată comută focalizarea cursiv în timp ce mențin încadrarea.
➤Zoom intern
➤Focalizare sigură: focalizarea automată este rapidă, cursivă, silențioasă și precisă.
➤Control simplu: inel de control personalizabil, fără sunet și inel de zoom lat, care este simplu de operat când utilizatorul privește prin vizor.
➤Pregătit pentru călătorie: obiectivul este ușor, cântărind doar 450 g (aprox.) și este etansat pentru a fi protejat împotriva prafului și picăturilor de apă. (Nu este garantată rezistență acestui obiectiv la praf și la picături de apă în toate situațiile și în toate condițiile.)
➤Diafragmă minimă f/22
➤Diametru filtru 67 mm
➤Dimensiuni: (ø x L) 75 x 101 mm

Citește și: 2 aplicatii pentru a sterge persoane din fotografiile facute cu telefonul mobil

La prima vedere noul NIKKOR Z 17-28mm f/2.8 seamănă, din punct de vedere optic, destul de mult cu obiectivul ultra-wide Tamron 17-28mm f/2.8 Di III RXD cu montură Sony E. Nu este exclus existența unui parteneriat între Nikon și Tamron.

Preț NIKKOR Z 17-28mm f/2.8

Noul obiectiv wide costă 6.300 lei. Pentru pre/ actualizat verificați la F64 sau la Photosetup

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.