Nikon MC-N10 remote control grip pentru mirrorless-urile Z

Nikon MC-N10 este un nou grip, care, în esență, este un duplicat al gripului aparatului foto mirrorless pentru operarea de la distanță a aparatului. Noul grip MC-N10 oferă o manevrare și mai bună a aparatului foto mirorrles din gama Z.

Nikon MC-N10 poza remote control grip mirrorless
Nikon MC-N10 remote control grip

Nikon MC-N10 remote control grip pentru mirrorless-urile Z

poza grip telecomanda clablu usb nikon z mirrorless
Nikon MC-N10 – Nikon Z

Imaginați-vă că vreți dețineți controlul complet asupra camerei foto atunci când acesta nu este la îndemână, fiind pe un gimbal, un suport de umăr, un slider (cursor, glisant în română??) sau un trepied.
Să puteți accesa caracteristici video avansate, funcții personalizate, setări cheie ale camerei – întregul sistem de meniuri – toate acestea pe moment, cu o singură mână, fără să vă luați ochii de la acțiune sau să vă chimbați foarte mult poziția corpului.

ishoot.ro

O serie de cadre video noi și interesante sunt acum la îndemână, iar dumneavoastră ați fi liber să executați cu o eficiență de neegalat. Acesta este MC-N10 Remote Grip, un accesoriu mic cu un potențial uriaș.

Compatibil cu aparatele foto mirrorless Nikon: Z 9, Z 6II, Z 7II.

Gripul Nikon MC-N10 oferă un întreg set suplimentar de comenzi, inclusiv pornirea/oprirea înregistrării, ISO, AF-ON, butonul de declanșare, ISO, controlul expunerii și gama obișnuită de butoane, precum și cadrane de comandă față și spate și un comutator pornit/oprit.

Lista completă a comenzilor efectuate de gripul MC-N10:

lista comenzi remote grip MC-N10 Nikon Z
comenzi telecomanda grip MC-N10

Citește și: DJI Mavic 3 Classic noua drona pentru profesionisti si autonomie de 46 minute

Acest grip încorporează o rozetă ARRI pentru montarea pe diverse platforme și comunică cu camera dvs. prin intermediul conexiunii USB-C, pentru ceea ce Nikon spune că reprezintă “comunicații fără întârzieri”. Așadar, ar trebui să fie la fel de receptiv ca și comenzile de pe cameră.

butoane Nikon MC-N10 Remote Grip mirrorless Z
butoane grip MC-N10

Nikon MC-N10 este alimentat de o pereche de baterii/acumulatori AA, deci nu necesită energie de la aparatul foto, deși cred că ar fi fost mai utilă utilizarea unui EN-EL15 standard (sau oricare ar fi varianta actuală). Majoritatea celor care fotografiază cu mirrorless Nikon Z au mai mulți astfel de acumulatori.

Cu toate acestea, nu va consuma curent din aparatul foto în timp ce este în uz, iar bateriile AA se găsesc ușor, aproape oriunde.

poza baterii aa grip nikon mirrorless z
baterii AA – remote grip MC-N10

Nikon MC-N10 Remote Grip prezentare video:

Noul remote grip MC-N10 pare un instrument foarte util pentru acei cineaști care se confruntă adesea cu dificultăți în a accesa comenzile camerei în timpul filmărilor.

Preț  MC-N10 grip remote

Nikon MC-N10 va fi în curând disponibil la precomandă la prețul de 423 Euro și începe să fie livrat pe 1 decembrie 2022.

Produsele Nikon sunt disponibile la Photosetup sau la F64 sau la eMag

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.