Noul mirrorless retro Nikon Z f vine cu cadouri

Precomandă noul mirrorless retro Nikon Z f și primești un voucher de 2.000 lei pentru achiziția oricărui obiectiv NIKKOR !

Nikon Z f promotie voucher cadou aparat foto mirrorless full frame
Nikon Z f – promotii, cadouri

Pentru a celebra nouă lansare a aparatului foto mirrorless full-frame Nikon Z f, Nikon România oferă o ofertă specială de precomandă care nu ar trebui ratată!

Precomandă Nikon Z f și primesti un grip CADOU si un VOUCHER de 2.000 lei

poza aparat foto mirrorless design retro Nikon Z f
Nikon Z f Nikkor 40mm

La orice precomandă a noului Nikon Z f, vei primi un grip cadou, proiectat special pentru a îți oferi o prindere mai bună în mâna, astfel încât să poți capta imagini incredibile cu confort și stabilitate. Acest grip, deși nu este pentru acumulator, adaugă valoare semnificativă experienței de fotografiere, asigurându-te că vei obține cele mai bune cadre fără niciun compromis.

lcd mobil rabatabil aparat foto mirrorless performant
lcd mobil

În plus la fiecare precomandă a aparatului Nikon Z f, veți primi un voucher cadou în valoare de 2.000 de lei, pe care îl poți utiliza pentru achiziționarea oricărui obiectiv NIKKOR cu prețul de peste 2.000 de lei. Este o oportunitate unică de a îți echipa aparatul foto cu obiective de înalta calitate și pentru a îți duce creativitatea fotografică la nivelul următor.

poza aparat foto retro mirrorless nikon performant full frame
Nikon Z f Nikkor 24-70mm f4

Este important de menționat că oferta de grip cadou este valabilă în limita stocului disponibil, așa că ar fi bine să îți faci precomanda cât mai curând posibil pentru a te asigura că beneficiezi de acest accesoriu util.
Voucherul cadou în valoare de 2.000 de lei va fi eliberat la 14 zile după ce clientul primește produsul Nikon Z f și poate fi folosit pentru achiziționarea oricărui obiectiv NIKKOR cu prețul de peste 2.000 de lei.

cel.ro

Dacă decizi să achiziționați obiective cu o valoare mai mică de 2.000 de lei, nu vei primi restul valorii, așa că te sfătuim să profiți de acest voucher pentru a îți extinde arsenalul fotografic cu cele mai bune obiective disponibile.

Nikon Z f – mirrorless full-frame cu design retro

poza senzor full frame aparat foto mirrorless Nikon Z f
Nikon Z f senzor full frame

Inspirat de emblematicul FM2, aparatul foto arată la fel de bine pe cât se simte în mâinile creatorilor și fotografilor deopotrivă. Echipat cu același sistem de procesare a imaginii EXPEED 7 că și Z 9 de la Nikon, Z f în format FX (full-frame) permite înregistrarea avansată a imaginilor statice și video.

Nikon Z f caracteristici:

➤ Opțiunile Urmărire 3D (numai în mod foto) și AF urmărire subiect (numai în mod video) au fost adăugate la opțiunile de mod zona AF
➤ Pixelii utilizați pentru crearea imaginilor și cei utilizați pentru AF obțîn expunerea optimă pentru fiecare proces, ceea ce face mai simplă focalizarea subiectului vizat, chiar și atunci când acesta este pe un fundal iluminat sau când scenă este slab iluminată sau întunecată
➤ Intervalul de acoperire și numărul de puncte de focalizare utilizate în modul Zona AF automată au fost mărite pentru o performanță mai bună de achiziție a focalizării când subiectele sunt situate la distanță sau în mișcare
➤Înregistrare video în format H.265 pe 10 biți în aparatul foto, precum și capacitatea de a înregistra până la 125 de minute la rezoluție 4K UHD. Alte funcții au fost moștenite de la Z 9, inclusiv capacitatea de a regla sensibilitatea ISO în trepte de câte 1/6 EV și afișarea unui cadru roșu în timpul înregistrării video.
➤ Opțiunile disponibile pentru modul AF zona largă personalizat au fost sporite, îmbunătățind eficacitatea în cazul scenelor cu mai multe subiecte
Rezistență superioară la praf și la picăturile de apă permite fotografierea fără griji, chiar și în medii neprietenoase
➤ Echipat cu două fante pentru carduri de memorie, una care acceptă carduri SD, iar cealaltă, carduri Micro SD
➤ A fost adoptată acoperirea dublă, pentru a proteja senzorul de imagine împotriva prafului
➤ Acceptă îmbinarea imaginilor NEF (RAW) realizate prin fotografiere cu comutare a pixelilor, prin intermediul aplicației NX Studio Ver.1.5.0. Funcțiile din aplicația Picture Control Utility 2 au fost consolidate, astfel încât reglarea, a

Citește și: Cum sa folosesti obiective vechi Nikon cu noile aparate foto mirrorless

Nikon Z f preț

Noul mirrorless Nikon Z F are un preț de 12.500 lei (body) 13.800 lei (cu obiectivul Nikkor 40mm f/2 SE) și 15.500 lei (cu obiectivul 24-70mm f/4).

Camerele mirrorless Nikon sunt disponibile la la F64 (vezi oferta) sau la Photosetup (vezi oferta) sau la eMag (vezi oferta)

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.