NIKKOR Z 400mm f2.8 TC VR S teleobiectivul pentru Nikon Z cu teleconvertor 1.4X integrant

Nikon anunță un nou obiectiv de super-telefotografie pentru fotografiere pe întregul cadru, cu distanță focală fixă și teleconvertor încorporat – NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S. Diafragmă cu deschidere mare, de f/2.8 și performanță AF fenomenală fac din acest obiectiv soluția ideală pentru fotografia de sport, natură și natură sălbatică.

poza zoom NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S nikon z
NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S

Calitatea imaginii este excepțională, indiferent dacă fotografiați la 400mm sau la 560mm, când teleconvertorul de 1,4x încorporat este activat.

convertor intergrat obiectiv zoom nikon z NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S
convertor integrat – NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S

Noul Nikon Z 400mm F2.8 TC VR S vine să complimenteze recentul lansat Nikon Z9 . Ce trebuie știut este că noul obiectiv este conceput special pentru mirrorless, iar asta se traduce printr-o greutate redusă cu 20% ( 2950 grame ).

poza nikon z9 zoom NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S
Nikon Z 9 – NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S

NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S este primul obiectiv din seria Z care a adoptat noul sistem de focalizare cu motor electromagnetic VCM Silky Swift de la Nikon, cu codificator optic ABS: focalizarea automată este mai rapidă și mai silențioasă, cu captarea și urmărirea exactă a subiectelor.

evomag.ro

De asemenea, este primul obiectiv din seria Z prevăzut cu nouă acoperire mezo-amorfă de la Nikon, care oferă cele mai înalte performanțe anti-reflexie din istoria obiectivelor NIKKOR. Această nouă acoperire utilizează particule mai mici decât nanoparticulele, pentru a asigura un control remarcabil asupra formelor dublate și petelor luminoase: claritatea este perfectă, chiar dacă fotografiați scene cu mai multe surse de lumina directă în cadru.

Citește și: Ce trebuie sa stiti despre dezinfectarea echipamentelor foto-video

Fiind conceput pentru a oferi fotografilor toate avantajele când sunt pe teren, NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S se mândrește, de asemenea, cu o construcție impresionant de ușoară, grație căreia acest obiectiv de super-telefotografie este mai ușor de manevrat.

poza zoom nikon NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S
Nikon Z 400mm f/2.8 TC VR S

Rezistent și perfect echilibrat, obiectivul este complet etansat în jurul tuturor părților mobile, iar centrul sau de greutate este apropiat de partea din spate, asigurând o operare mai stabilă. Comenzile pot fi personalizate pentru a se obține configurația perfectă în orice situație, inclusiv prin alocarea de funcții inelului FN al obiectivului.

Nikon Z 400mm F2.8 TC va fi disponibil începând cu finalul lunii Februarie la prețul de aproximativ 14.000 Euro. Aparatele și obiectivele Nikon Z sunt disponibile în România la F64 ( vezi oferta ) – Photosetup ( vezi oferta ) – eMag ( vezi oferta ).

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.