Epson lanseaza 4 scanere A4 desktop – cele mai mici din clasa lor

Epson a lansat 4 noi scanere compacte de birou, Epson DS-C330, DS-C490, ES-C320W și ES-C380W, pentru a sprijini procesul de digitalizare și pentru a răspunde noilor provocări din birouri generate de munca hibridă – în special spațiile de lucru partajate, birourile mai mici și spațiul de lucru redus.

poza scaner a4 epson retur U
Epson scaner A4 desktop – retur U

Aceste noi scanere reduc în mod semnificativ cerințele privind spațiul de birou și le oferă utilizatorilor versatilitatea de a alege cea mai potrivită cale pentru mediile de tipărire.

Cu ajutorul unei simple pârghii, aceste scanere pot trece cu ușurință de la un traseu de retur în U al mediilor de tipărire la un traseu drept, oferind o gestionare mai flexibilă a mediilor de tipărire pentru o gamă mai largă de documente, de la pașapoarte la formate de hârtie lungi, la viteze cuprinse între 30 și 40 ppm, în funcție de model.

Wiebke Bird, Epson a declarat: „Epson este binecunoscută pentru inovațiile care răspund provocărilor clienților, iar aceste noi produse nu sunt diferite. Datorită versatilității unice a acestor scanere – care permite utilizatorilor să ajusteze traseul mediilor de tipărire pentru a susține o varietate largă de medii de tipărire și tipuri de lucrări, reducând în același timp în mod semnificativ spațiul necesar – utilizatorii pot găzdui și accesa cu ușurință o soluție de scanare de înaltă calitate pentru a susține un flux de lucru digitalizat chiar și în mediile hibride și partajate, unde spațiul de birou este sub presiune.”

flanco.ro/

Scanarea wireless este posibilă pe ES-C320W și ES-C380W, iar datorită includerii Epson ScanWay cu ES-C380W utilizatorii pot folosi produsul ca o soluție autonomă, scanând și selectând fluxuri de lucru de pe panoul cu ecran tactil al produsului, eliminând astfel necesitatea unui PC.
Utilizatorii pot scana către servicii populare bazate pe cloud, inclusiv OneDrive, Sharepoint online și Microsoft Teams, utilizând Epson Connect.

Toate modelele includ o gamă de tehnologii de îmbunătățire a imaginii și a textului, inclusiv procesarea OCR (recunoașterea optică a caracterelor), funcții de protecție a documentelor și de simplificare a selecției destinației sau a fluxului de lucru.

Echipamentele Epson sunt disponibile la emag.ro sau f64.ro sau evomag.ro sau cel.ro sau pcgarage.ro

În calitate de organizație, Epson acordă o importanță deosebită problemelor legate de durabilitate și s-a angajat să utilizeze până la 30% plastic reciclat în fabricarea acestor produse.
Acesta este un pas progresiv către obiectivul strategic de a nu mai folosi resurse subterane până în 2050.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.