3 destinatii de vizitat toamna pentru fotografii interesante

Ca pasionat de fotografie, cred, că abia așteptai să vină toamna, anotimpul culorilor! Din numeroasele locuri care îți oferă bune ocazii să realizezi fotografii interesante toamna, acum mă opresc doar la 3 destinații.

destinatii de vizitat toamna pentru fotografii interesante idei recomandari
3 destinatii de vizitat toamna pentru fotografii interesante

Photo by Dan Freeman on Unsplash

3 destinatii de vizitat toamna pentru fotografii interesante

Departe de mine gândul că celelalte anotimpuri ale anului nu sunt atât de oportune pentru fotografie precum este toamna, însă acest anotimp oferă numeroase ocazii pentru a realiza fotografii interesante.
Astfel vă prezint câteva locuri pe care să le aveți în vedere în această toamnă, pentru fotografii deoasebite.

#1 Toamna în oraș

Pare evident că ar trebui să începem cu orașul sau comuna / satul unde ne aflăm, dar agitația zilnică ne poate prinde în mrejele ei și uite așa trece toamana pe lângă noi!

perfect-tour.ro

Toamna, cu lumina ei plăcută, pune în valoare natura urbană, inclusiv pasionații de fotografie de stradă se pot bucura de acest anotimp.
În plus multe orașe au parcuri, mai mari, mai mici, cu lac sau fără, dar toate sunt bune subiecte de fotografiat. Sau poți alege să realizezi imagini cu clădiri, să surprinzi lumina de apus reflectată în vitrine sau piețele colorate de roadele toamnei.

#2 Toamna la munte
Într-un weekend poți exersa fotografia de peisaj într-o excursie la munte. Creste sau văi în ceață, păduri multicolore oferă momente vizuale foarte
plăcute.

poza peisaj toamana padure lac culori pastel
Photo by Dave Hoefler on Unsplash

Ai putea folosi un obiect wide (inclusiv cele de buget fac treabă bună) sau dacă bugetul îți permite o dronă te-ar ajuta să surprinzi peisaje ample.

Citește și: Cum poti sterge persoane sau obiecte din fotografiile facute cu un smartphone

#3 Toamna în Delta Dunării
Dacă timpul îți permite, nu rata toamna în Delta Dunării. Mărturisesc că până în prezent, eu nu am reușit să ajung în Delta, nici toamna nici în alt anotimp, dar am văzut la diverși prieteni fotografii de toamnă din Delta Dunării absolut superbe!
Dacă ești pasionat de fotografia ildlife, cred că vei petrece multe ore pe canale și lacuri, ca să fotografiezi păsări și animale.
Dar Delta Dunării oferă și multe oportunități pentru cei interesați de etnografie și tradiții locale. Case vechi, costume populare și tradiții specifice Deltei, învăluite de lumina și culorilei toamnei.

Bonus:
În drum spre munte sau spre Delta Dunării poate ai timp să te abați pe la o podgorie! Dealurile ”împodobite” cu struguri pot fi locurile ideale pentru a exersa fotografia în aer liber: cadre largi, instantanee între vii și fotografii portret ale oamenilor care culeg strugurii și prepară must.
Pentru echipamentul tău nu uita să folosești geanta sau rucsacul foto potrivit.

Sper să-ți fie de folos aceste idei și-ți urez lumină bună! Iar dacă ai și tu idei de locuri de vizitat toamna pentru fotografii interesante, poți lăsa un comentariu.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.