Unde sa mergi in minivacanta de 15 august – destinatii de Sf. Maria

15 august, ziua de Sfânta Maria, reprezintă o ocazie perfectă pentru o minivacanță. Iată câteva sugestii pe care ți le ofer pentru mini-vacanța de Sf. Maria, în România sau străinătate.

minivacanta de 15 august destinatii de Sf. Maria recomandari oferte turistice
Unde sa mergi in minivacanta de 15 august – destinatii de Sf. Maria

Minivacanta de 15 august – destinatii de Sf. Maria în România

România este plină de locuri frumoase care așteaptă să fie descoperite. De la plajele însorite de la Marea Neagră, la munții înalți ai Carpaților, există o mulțime de destinații turistice care te vor face să te îndrăgostești de România.

Oradea
Recent vizitat și de mine, acest oraș merită vizitat în orice perioadă a anului. Vara oferă în plus un autobuz turistic și acces la Turnul Primăriei.

foto oradea poza casa venetiana centrul istoric
Oradea

Nu uitați să vizitați casa Darvas La Rouche și dacă vă țin picioarele dealul Ciuperca vă așteaptă!

Sighișoara
În acest oraș vă puteți plimba pe străduțele medievale și puteți vizita mai multe atracții, precum: Turnul cu Ceas, Piața Cetății, Turnul Fierarilor, al Cizmarilor, al Croitorilor, al Cojocarilor, al Măcelarilor sau Scara acoperită, numită și Scara școlarilor.

weekend ploios la Sighisoara
weekend ploios la Sighisoara

Impresii și fotografii găsiți aici

Constanța
Vremea de afară este favorabilă unei mini-vacanțe la malul Mării Negre. Dar Constanța are mai mult de oferit. Amintesc Centrul Istoric cu numeroase clădiri interesante, Muzeul Marinei, Delfinariu, etc.

Cazanele Dunării
Destinația se află în județul Mehedinți, iar o plimbare cu barca pe Dunăre este ideală pentru o zi de vară. Cazanele Dunării sunt incluse în Parcul Național Porțile de Fier și reprezintă una dintre cele mai impresionante zone din Defileul Dunării.

Citește și: REVIEW Sony ZV-1 II: O alegere potrivita pentru incepatorii in vlogging si pasionatii de fotografie

Explorare Internațională – minivacanța de 15 august în străinătate

Dacă eşti în căutarea unei aventuri în străinătate, 15 August este momentul ideal. Europa este la picioarele tale! Poţi explora oraşele pline de istorie şi cultură din Italia, precum Roma sau Florenţa.

poze turisti cartierul Trastevere Roma Italia decembrie
turisti

O altă opţiune ar fi o excursie în Franţa, unde poţi vizita minunatul Paris, oraşul luminilor, sau te poţi bucura de vinurile celebre din regiunea Bordeaux.

Citește și: Experimentati magia din timp: Rezervati-va vizita la Mos Craciun in Laponia

Cu peisaje spectaculoase ce par desprinse dintr-un tablou, Muntenegru este o destinație de vacanță memorabilă. Aici vei găsi muntele și marea la fel de aproape, permițându-ți să explorezi plajele și orașele de coastă într-o zi și să te bucuri de priveliștile pitorești ale munților în următoarea.

Praga oferă nenumărate surse de încântare turistului care se plimbă chiar și pentru câteva ore prin oraș. Nu trebuie ignorate turnurile care oferă o altă perspectivă asupra capitalei Cehiei, vezi articolul dedicat.

perfect-tour.ro

Nu mai sta pe gânduri! Alege-ți acum destinația pentru minivacanța de 15 august. Fie că vrei să explorezi frumusețea naturală a României sau să te aventurezi într-un alt colț al lumii, acum este momentul să îți faci planurile.
Profită de minivacanța de 15 august pentru a-ți încărca bateriile și a explora locuri noi. Rezervă-ți acum locul într-o călătorie de neuitat!

Ești indecis în ceea ce privește destinația vacanței tale? Vezi ofertele de cazare pe acest site și pe acesta.

Drum bun, vreme plăcută și nu uita de asigurarea de călătorie sau RCA !

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.