Zborul Bucuresti-Oradea cu TAROM: O experienta vizuala prin fotografii si video

Îmbarcați-vă într-o călătorie vizuală cu TAROM, din orașul plin de viață București până în pitorescul Oradea. Fiecare cadru spune o poveste unică, veți fi martorul unor peisaje urbane interesante, peisaje întinse și maiestuoșii Munți Carpați aflați între ele.

zbor bucuresti oradea bilet avion tarom atr 72
Zborul Bucuresti-Oradea cu TAROM: O experienta vizuala prin fotografii si video

Fie că sunteți un călător avid, un pasionat de fotografie sau pur și simplu cineva care caută o nouă aventură, acest zbor București-Oradea cu TAROM merită vizionat. Așadar, fixează-ți centura de siguranță și pregătește-te să te înalți în ceruri, în timp ce te vom duce într-o călătorie uluitoare din confortul ecranului tău.

TAROM, compania națională de aviație a României, a fost întotdeauna un nume de încredere în industria aviației. Cu o istorie ce se întinde pe mai mult de șase decenii, TAROM a oferit constant un serviciu de calitate, siguranță și confort pentru pasagerii săi.

Avionul ATR 72 este o alegere populară pentru cursele interne și regionale, datorită confortului destul de bun pe care îl oferă. Cu o capacitate de 70 de locuri și o viteză de croazieră de 500 km/h, ATR 72 oferă o călătorie destul de rapidă.

Pregătirea pentru zborul de la București la Oradea

Pregătirea pentru un zbor nu este doar despre a face bagajul și a ajunge la aeroport la timp. Este, de asemenea, despre anticiparea experienței de zbor și a ceea ce te așteaptă la destinație.

perfect-tour.ro

Verificați întotdeauna starea zborului înainte de a pleca spre aeroport. Asigurați-vă că aveți toate documentele necesare și că bagajul dvs. respectă restricțiile de greutate și dimensiune ale companiei aeriene. În plus, este întotdeauna util să aveți la îndemână informații despre orarul zborului, numărul zborului și terminalul de la care va decola avionul.

Experiența îmbarcării într-un ATR 72

Îmbarcarea într-un avion ATR 72 este o experiență în sine. Datorită dimensiunilor sale mai mici, avionul oferă o atmosferă mai intimă și mai personală. În timp ce vă așezați în scaunul dvs., puteți admira detaliile tehnice ale avionului.

Călătorie vizuală prin fotografii

Zborul de la București la Oradea oferă o călătorie vizuală de neuitat. Prin fereastra avionului, puteți admira peisajele uimitoare ale României, de la câmpurile înverzite de la plecarea din București, la dealurile pitorești care înconjoară Oradea. Fotografiile pe care le-am făcut în timpul zborului au capturat câteva din aceste momente.

poza muntii carpati zbor romania
zbor peste muntii Carpati
fotografie munti zbor bucuresti oradea avion atr 72 600
vedere din cabina avionului ATR 72
poza lac rau zbor bucuresti oradea tarom vara
zbor vara dimineata – Bucuresti Oradea

Pe măsură ce avionul se înalță, Bucureștiul se transformă într-un mozaic de clădiri, străzi și parcuri. Apoi, peisajul urban dă locul unui tablou rural, cu câmpuri întinse și sate mici.

Capturarea experienței de zbor prin video

Fotografiile pot captura momente unice, dar pentru a înțelege cu adevărat ce înseamnă să zbori cu un avion ATR 72 al TAROM, trebuie să vezi un video. Video-ul pe care l-am făcut în timpul zborului surprinde nu doar peisajele impresionante, ci și atmosfera de la bord.

Zbor de la Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (OTP) la aeroportul Oradea (OMR) cu Tarom ATR 72-600:

Puncte de atracție ale zborului de la București la Oradea

Zborul de la București la Oradea cu TAROM nu este doar despre a ajunge de la A la B. Este, de asemenea, despre a experimenta frumusețea zborului și a descoperi ce face acest zbor atât de special.

Citește și: Rezerva din timp o croaziera de Craciun sau Revelion pentru o calatorie spectaculoasa pe mari si oceane!

Unul dintre punctele de atracție ale zborului a fost trecerea peste Carpați. Având în vedere că avionul ATR 72 zboară la o altitudine mai mică decât avioanele de linie, puteți admira munții mai din apropiere, cu vârfurile lor acoperite de zăpadă și cu văile lor adânci. Un alt punct de atracție a fost aterizarea în Oradea, un moment întotdeauna emoționant al oricărui zbor.

Prețul biletului pentru zborul TAROM de la București la Oradea

Prețul biletului pentru zborul de la București la Oradea cu TAROM variază în funcție de perioada de călătorie și de clasa de rezervare. Eu am cumpărat biletul de avion, cursă dus-întors, cu aproximativ două luni înainte de zbor și am plătit 600 lei. Prețul biletului include nu doar zborul în sine, ci și bagajul de cală. La bordul avionului am fost serviți doar cu apă plată.

Pentru a cumpăra biletele de avion la prețuri cât mai mici, folosește pentru căutare motoarele de căutare bilete de avion. Recomandarea mea este să verifici ofertele și care apar pe acest site

Eu vă sfătuiesc să vă asigurați că aveți o poliță de asigurare de călătorie adecvată. Consultați o companie de asigurări de încredere și asigurați-vă că sunteți acoperiți în funcție de necesitățile și preferințele dvs.

Aterizarea în Oradea: Ultima parte a călătoriei

Aterizarea în Oradea este ultima parte a zborului. Cu toate că este un moment de final, este, de asemenea, un moment de început, deoarece deschide ușa spre noi aventuri în această frumoasă regiune a României.

La aeroportul din Oradea se fac lucrări de modernizare și extindere. De la avion se merge pe jos până la mica sală de bagaje, de fapt un container de șantier modificat. Dacă aveți bagaj de cală trebuie să-l așteptați aici.

poza aeroportul oradea sala ridicare bagaj cala
Aeroportul Oradea – sosiri – bagaj de cala

De la aeroportul Oradea legătura cu orașul este asigurată de taxi, companiile de ridesharing și un mic autobuz, al cărui program nu l-am înțeles.

Zborul de la București la Oradea cu TAROM a fost o experiență de neuitat. De la momentul îmbarcării și până la aterizare, totul s-a desfășurat bine. Personalul de bord a fost amabil și profesionist, serviciile au fost de calitate, iar avionul ATR 72 a oferit o călătorie confortabilă și destul de lină. Singura observație pentru cei de la Tarom: geamurile avioanelor ar trebui curățate mai des!

Citește și: Zbor de noapte de la Frankfurt – aterizarea la Bucuresti

Ceea ce face cu adevărat special acest zbor este, însă, frumusețea peisajelor pe care le poți admira din avion. Fie că este vorba de câmpurile înverzite de la plecarea din București, de munții Carpați sau de dealurile care înconjoară Oradea, fiecare moment al zborului oferă o priveliște de neuitat.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.