Zbor din Oradea catre Bucuresti la bordul unui ATR 72 Tarom – fotografii si video

În această vară am vizitat Oradea, iar pentru deplasare am ales zborul cu Tarom. În articolul anterior v-am prezentat zborul de la București la Oradea, iar acum este momentul să vă prezint zborul retur.

Zbor din Oradea catre Bucuresti  ATR 72 Tarom fotografii  video
Zbor din Oradea catre Bucuresti la bordul unui ATR 72 Tarom – fotografii si video

Oradea este un oraș vibrant, cu o istorie bogată și o cultură fascinantă. Înainte de a mă îmbarca pentru zborul de seară, am avut ocazia să explorez acest oraș minunat.

Piața Unirii, cu clădirile sale baroce impresionante, a fost un punct de pornire excelent pentru vacanță. Foarte interesantă Biserica cu Lună, de asemenea, am vizitat și Cetatea Oradea, o fortăreață impresionantă, iar pentru o priveliște panoramică asupra orașului am urcat pe dealul Ciuperca. Am urcat în Turnul cu Ceas de la Primăriei și am dat o tură de oraș cu autobuzul turistic Oradea City Tour .
Cât de curând voi reveni cu alte imagini și impresii despre vacanța în Oradea.

Capturarea magiei unui zbor de seară de la Oradea la București la bordul avionului Tarom ATR 72: Un jurnal foto și video

Am avut un zbor de seară de la aeroportul Oradea (OMR) la București Otopeni (OTP) la bordul avionului ATR 72 al companii aeriene Tarom. Vă împărtășesc câteva imagini foto-video, experiențele mele cu această companie aeriană, dar și cu aceste două aeroporturi.

zbor de la oradea la bucuresti avion atr 72 tarom
ATR 72 – avion cu elice

La micul aeroport din Oradea erau lucrări de extindere și modernizare. Teoretic legătura între oaș și aeroport este asigurată de un mic autobuz, dar nu am înțeles care este orarul și traseul lui. Desigur pot fi folosite taxiuri sau Bolt.

Avionul companiei Tarom un ATR 72-600 (Avions de transport régional) este un unul cu elice, cu turbopropulsie, ce poate transporta până la 72 de pasageri, pe o distanță maximă de aproximativ 1500 km. Avionul ATR 72-600 are un consum de combustibil cu 42% mai redus decât alte modele jet, dar și emisii reduse cu 40% față de alte modele de avioane de tip regional.

poza stalpi fotografie aeriana bucuresti
lucrari

Am ales un loc lângă fereastră pentru a avea o priveliște cât mai bună. Dar surpriză, locul era cumva între 2 geamuri!

Călătoria: Experiența zborului de la Oradea la București

Zborul cu avionul este o experiență unică. Fiecare zbor este diferit și fiecare are propriile sale particularități. Zborul de seară de la Oradea la București cu avionul Tarom ATR 72 nu face excepție.

fotografie zbor de la oradea la bucuresti calatorie tarom
Zbor din Oradea catre Bucuresti
poza aeriana campuri apropiere bucuresti
din zbor

Zborul a fost lin, cu doar câteva turbulențe minore. Echipajul a fost prietenos și profesionist, asigurându-se că toți pasagerii sunt confortabili și în siguranță. De asemenea, am fost impresionat de interiorul avionului Tarom ATR 72. Era curat, bine întreținut și destul de confortabil.

poza nori zbor din oradea la bucuresti avion atr 72 tarom
linga nori

perfect-tour.ro

fotografie nori zbor seara tarom avion atr 72
zbor de la Oradea la Bucuresti

Aterizarea în București a fost lină și fără probleme.

Zbor de la aeroportul Oradea (OMR) la Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (OTP) cu Tarom ATR 72-600:

Citește și: Circuitele sezonului 2023 – Explore the World

Aeroportul Internaţional Henri Coandă Otopeni poate fi punctul de plecare pentru multe aventuri inedite! Facilitățile sunt cele așteptate: restaurante cu meniuri variate, magazine duty-free unde poți face ultimele cumpărături, lounge-uri destul de confortabile și dotate cu Wi-Fi rapid.

A fost un zbor foarte plăcut. Este o călătorie pe care o recomand tuturor celor care iubesc călătoriile și aventura. Vă doresc un zbor plăcut și sigur!

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.