Plimbare cu autobuzul turistic la Oradea

Autobuz turistic Oradea este un mod convenabil de a descoperi Oradea. Autobuzul fără geamuri laterale trece pe la toate atracțiile turistice majore din oraș.

poza oradea city tour autobuz turistic
Oradea City Tour – autuobuzul turistic

Oradea îmbină elemente de baroc, gotic, neoclasic și art nouveau, creând un peisaj urban unic, care îmbină tradiția cu modernitatea. Orașul este plin de muzee, biserici, parcuri și clădiri istorice, care atrag anual mii de turiști. Dar pentru a descoperi cu adevărat frumusețea Oradiei puteți alege și autobuzul turistic Oradea, folosit de Societatea de Transport Local Oradea (OYL).

fotografie Iveco Mango2 autobuz cabrio turistic oradea city tour
Iveco Mango2 cabrio – folosit de OTL pentru plimbari de agrement in Oradea

Autobuzul Iveco Mango2 folosit de OTL are 33 de locuri pe scaune plus locul ghidului. Autobuzul turistic are acces pentru persoane cu dizabilități. În plus, fiecare scaun este dotat cu sistem de traducere în patru limbi și conector pentru cască, dar nu le-am încercat așă că nu știu dacă funcționează respectivul sistem. Dar instalația de sonorizare cu șase boxe a funcționat bine.

Oradea City Tour traseu autobuz turistic

Autobuzul plecă din Piaţa Unirii (din faţa Bisericii cu Lună) şi are următorul traseu: Muzeul Francmasoneriei (în apropiere se află Muzeul Ţării Crişurilor și Grădina Zoologică) – Sinagoga Ortodoxă – Parcul 1 Decembrie – Liceul E. Gojdu – Parcul I.C. Brătianu – Aquapark Nymphaea – Drumul Expres – Magazinul Crişul – Palatul Copiilor – Palatul Baroc – Şirul Canonicilor – Gara Centrală – Palatul Poştei – Palatul Justiţiei – Casa Darvas – Piata Regele Ferdinand – Primăria Oradea – Piaţa Unirii.

Mai puteți vedea și următoarele obiective turistice: Parcul Petőfi Sándor, Palatul Rimanóczy, Palatul Apollo, Palatul Stern, Palatul Moskovits, Palatul Levay.
Traseul de aproximativ 20 de km este parcurs în aproximativ o oră.

Video Oradea City Tour – autobuz turistic al OTL:

Pentru realizarea videoclipului am folosit un mirrorless Sony ZV-E10 Kit 16-50mm cu protecţia împotriva vântului la microfon și un gimbal Gudsen Moza Mini-P

Plimbările de agrement cu Autobuzul Turistic al OTL se desfășoară de vineri până duminică, începând cu ora 12 la interval de o oră, până la ora 19:00 (ultima cursă). Este recomandat să ajungeți la stația de autobuz cu cel puțin 10 minute înainte de ora de plecare programată. Trebuie să ţineți cont de faptul că programul poate fi influenţat de condiţiile atmosferice neprielnice (averse de ploaie), interval de timp în care cursele nu se vor efectua.

Citește și: Rezerva din timp o croaziera de Craciun sau Revelion pentru o calatorie spectaculoasa pe mari si oceane!

City Tour Oradea pret

La data publicării acestui articol, preţul unui bilet pentru adulţi era 10 lei, iar pentru copii 5 lei şi se achiziţionează de la şofer, la urcarea în autobuz.

Pentru informații actualizate vizitați site-ul companiei de transport OTL

perfect-tour.ro

Oradea este un oraș vibrant și plin de viață, care are multe de oferit. Fie că sunteți un iubitor de istorie, un entuziast al culturii sau pur și simplu doriți să vă relaxați și să vă bucurați de frumusețea orașului, Oradea este locul potrivit pentru dvs.

Călătoria cu autobuzul turistic Oradea este o modalitate excelentă de a descoperi orașul și a-i înțelege istoria și cultura. Așa că urcați la bord, relaxați-vă și bucurați-vă de călătorie. Oradea vă așteaptă să o descoperiți!

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “Plimbare cu autobuzul turistic la Oradea”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.