Destinatii pentru minivacanta de Rusalii si de 1 iunie

2023 este anul minivacanțelor. Pentru majoritatea salariaților urmează minivacanta de Rusalii dar și de 1 iunie, Ziua Copilului.

Destinatii pentru minivacanta de Rusalii si de 1 iunie recomandari oferte turistice
Destinatii pentru minivacanta de Rusalii si de 1 iunie

Minivacanță de 5 zile de 1 iunie și Rusalii: Joi – Luni (dacă guvernul aprobă ziua de vineri ca punte)

Ziua de 4 iunie va fi zi liberă cu ocazia sărbătorii primei zi de Rusalii, ziua de 5 iunie este a doua zi de Rusalii care va fi considerată, de asemenea, liberă. Ziua de 4 iunie pică duminică, în timp ce ziua de 5 iunie pică în timpul săptămânii, respectiv ziua de luni. Până la ziua de Rusalii, românii vor mai avea o zi liberă în timpul săptămânii, respectiv ziua Copilului în data de 1 iunie care pică într-o zi de joi.

5 destinatii pentru minivacanta de Rusalii si de 1 iunie

#1 Sinaiaparadis montan

sinaia destinatie turistica minivacanta 5 zile rusalii ziua copilului
Sinaia – Destinatii pentru minivacanta de Rusalii si de 1 iunie

Sinaia, destinația perfectă pentru minivacanța de Rusalii și de 1 iunie, Ziua Copilului! Acest pitoresc oraș montan din România oferă o combinație ideală de frumusețe naturală, atracții culturale și activități recreative. Vei putea vizita faimosul Castel Peleș, să te bucuri de plimbări relaxante prin Parcul Național Bucegi sau să te aventuri pe traseele montane.

Ofertele pentru minivacanta de Rusalii si de 1 iunie pot fi verificate pe această pagină

#2 Disneyland Parisfă un selfie cu Mickey Mouse

selfie mickey mouse disneyland paris vacanta ziua copilului
Ziua Copilului – Disneyland Paris

Disneyland Paris, locul perfect pentru o vacanță de neuitat cu întreaga familie! Întins pe mai multe hectare, parcul oferă o varietate de atracții și activități pentru toate vârstele.

Puteți să faceți rezervări la unul dintre hotelurile din zonă, pentru a avea ocazia de a vă bucura de toate facilitățile oferite de acest parc. Parcul însuși dispune de o varietate de opțiuni de cazare, de la hoteluri tematice până la apartamente și vile spațioase.

disney land paris Destinatii pentru minivacanta 1 iunie
Disneyland Paris

Odată ajunși la Disneyland Paris, veți fi întâmpinați de personajele voastre preferate din universul Disney, de la Mickey Mouse și Minnie Mouse până la personajele din “Star Wars” și “Avengers”. Puteți face fotografii și puteți lua autografe de la aceștia sau puteți petrece timpul explorând parcul tematic și distrându-vă la cele peste 50 de atracții disponibile.

Citește și: Marea Moschee din Constanta – Moscheea Carol I – foto-video

Dacă vă place tehnologia și vă place să explorați universuri alternative, zona Discoveryland este locul ideal pentru voi, cu atracții futuriste precum “Star Wars Hyperspace Mountain” și “Buzz Lightyear Laser Blast”.

Descoperiți ofertele Disneyland Paris

#3 Sovataizvor de relaxare

sovata destinatie minivacanta rusalii romania transilvania
Sovata

Această pitorească stațiune balneară din Transilvania, România, este cunoscută pentru apele sale minerale medicinale și lacul sărat. Poți petrece timpul relaxându-te în stațiunea balneară sau poți explora frumusețea naturii înconjurătoare prin plimbări și drumeții. Copiii se vor bucura de activitățile recreative și de parcul de distracții din zonă. Sovata este o alegere excelentă pentru a-ți petrece minivacanța, oferind o gamă variată de activități pentru întreaga familie.

Ofertele pentru minivacanta de Rusalii si de 1 iunie pot fi verificate pe această pagină sau pe aceasta

#4 Muntenegru – O destinație specială pentru o vacanță memorabilă

idei de destinatii pentru minivacanta de Rusalii si de Ziua Copilului muntenegru
Muntenegru – idei de destinatii pentru minivacanta de Rusalii si de Ziua Copilului

Cu peisaje spectaculoase ce par desprinse dintr-un tablou, Muntenegru este o destinație de vacanță memorabilă. Aici vei găsi muntele și marea la fel de aproape, permițându-ți să explorezi plajele și orașele de coastă într-o zi și să te bucuri de priveliștile pitorești ale munților în următoarea.
Muntenegru este locul ideal pentru cei care caută o experiență autentică, dar și pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de soare și mare.

ottobroker.ro

Orașul vechi Kotor (oraș medieval declarat patrimoniu Mondial Unesco), plaja Jaz, insula Sveti Stefan, mănăstirea Ostrog sunt doar câteva din destinațiile turistice must see!

Vezi ofertele de tursim disponibile pentru Muntenegru pe această pagină

#5 Legoland Germaniapentru iubitorii de Lego indiferent de vârstă

parcul legoland germania destinatie minivacanta 5 zile
Legoland Germania

Aici puteți vedea construcții Lego uriașe, puteți face plimbări cu barca și puteți merge pe călătorii inspirate din lumea Lego. Însă ce face acest parc cu adevărat special este faptul că puteți construi propriile creații, la un atelier special în care vi se oferă mii de piese de construcție și imaginație nelimitată.

De asemenea, puteți vedea orașul Miniature Land, unde puteți admira clădiri create în miniatură din piese Lego. Iar dacă vreți să învățați cum se fac filmele de animație, puteți vizita studioul Lego, unde puteți face propriile filme cu personaje Lego.

Vezi ofertele de turism disponibile pe această pagină

Minivacanța de Rusalii și 1 iunie este o ocazie perfectă de a scăpa de stresul cotidian și a vă bucura de timpul petrecut alături de cei dragi. Indiferent de destinația aleasă, această perioadă vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca bateriile, de a explora locuri noi și de a participa la evenimente speciale. Reveniți la viața de zi cu zi cu o stare de spirit pozitivă și amintiri frumoase care vă vor rămâne cu siguranță în suflet.

Drum bun și nu uita de asigurarea de călătorie !

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.