3 cadouri de 1 iunie, sub 100 lei, de la Decathlon

Dacă tu te întrebi ce cadouri de 1 iunie îi poți cumpăra celui mic de 100 lei, iată că cei de la Decathlon au mai multe oferte, din care eu îți recomand doar 3.

recomandari cadouri 1 iunie sub 100 lei minge de sarit
idei cadouri sub 100 lei de la Decathlon

Se apropie Ziua Copilului, dar și vacanța de vară când copiii au nevoie de multă mișcare, articolul acesta va fi inspirat de categoria produselor de copii de pe Decathlon, unde am găsit o mulțime de produse faine și la preț bun. Aceste cadouri pentru copii prezintă cam tot ce te-ar putea influența în alegerea ta: sunt de bună calitate, sunt utile și pot aduce mari bucurii oricărui copil, indiferent de vârsta pe care o are.
Din fericire în ziua de azi accesoriile pentru sport nu mai costă o foarte mult.

Trei idei de cadouri sub 100 de lei de la Decathlon

Un set de rachete de badminton

poza set rachete badminton cadou 1 iunie
badminton

Nu cred că există copil care să poată refuza o partidă de badminton cu prietenii, frații sau chiar cu părinții! Este un sport ușor de învățat, distractiv și care îi ajută pe cei mici să facă mișcare. Setul de rachete pentru badminton include și doi fluturași din plastic.

Rucsac drumeție

poza rucsac Ce cadouri ii poti cumpara celui mic de 100 lei de la Decahtlon
rucsac

Un rucsac este oricând util, iar acum puteți cumpăra la un preț accesibil unul de calitate, încăpător și care arată bine. Aspectul ergonomic și materialul din care este confecționat îl fac potrivit a fi utilizat de către copii.

Aripioare de înot

poza aripioare inot idei cadou 1 iunie 100 lei
inot

Parcă am mai spus pe aici că eu nu știu să înot prea bine, acesta este unul din motive pentru care vă recomand să-i învățați, să-i încurajați pe cei mici să înoate. Beneficiile înotului sunt uriașe amintesc doar câteva: îmbunătățește funcțiile cardiace, elimină stresul, arde cele mai multe calorii, în timp scurt, etc.

Nu trebuie să cheltuiți foarte mulți bani pe cadouri. Există o mulțime de cadouri de 1 iunie sub 100 de lei și sunt sigur că veți găsi ceva potrivit la magazinul online Decathlon.

sportmaniac.ro

Sărbătoarea de 1 iunie ar trebui să fie una specială și sper să vă amintiți și voi cu câtă bucurie așteptați această zi atunci când erați copii.

Fiți partenerii lor de joacă. De cele mai multe ori copiii învață din exemplul adulților, nu din ceea ce li se spune. De aceea e important să îi însoțiți în activitățile lor, să vă vadă implicați și participând activ.

Tu ce ți-ai fi dorit să primești la început de vară când erai copil?

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “3 cadouri de 1 iunie, sub 100 lei, de la Decathlon”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.