Idei de cadouri de Craciun pentru pasionatii de drumetii si sport

Luna cadourilor se apropie rapid, astfel m-am gândit să public acest articol de prezentare a produselor #DecathlonRomânia pe care le vei găsi la prețuri foarte bune în această perioadă și care vor aduce bucurie pasionaților drumeții și de sport cărora le vei dărui. Dar să știi este posibil să #OferăUnCadouSportiv chiar și pasionaților de fotografie! Citește în continuare și te vei lămurii!

idei cadouri Decathlon oferte promotii
ofera un cadou sportiv – Decathlon

De multe ori am considerat că nu e absolut necesar ca un cadou să fie scump. Din fericire la Decathlon găsim produse pentru orice tip de buget. Astfel din numeroasele produse m-am oprit la 5 articole până în 50 de lei, produse de calitate și utile, care pot așezate în ghete sau sub brad!
Ideal ar fi să poți spune #ȘtiuCeVreiDeCrăciun, dar adevărul este că de multe ori trebuie să faci multă documentare înainte. Așadar sper să-ți fie de folos sugestiile mele.

Idei de cadouri de 50 de lei de la Decathlon

1. Căciulă Alergare Jogging

caciula alergare jogging  idee cadou sport
caciula

Iarna este anotimpul în care se recomandă să porți căciulă atunci când ieși din casă, fie că mergi la alergat, fie că mergi cu copilul în parc, fie că mergi pe munte să schiezi sau doar să te bucuri de natură și aer curat, fie că ieși la o tură foto. Iarna este și un anotimp propice realizării unor fotografii interesant.
Căciula pe care o recomand ca idee de cadou pentru Crăciun este ușoară, călduroasă și foarte fină la atingere. Poate fi purtată deopotrivă de bărbați și femei, căci are design modern și este foarte practică.

2. Bluză Schi 100 Alb Bărbați sau Negru Damă

bluza corp schi drumetii timp rece oferta Decathlon
bluza schi

Bluza pentru schi se mulează bine pe corp, asigură confort termic la temperaturi joase și are un design modern, pe care cei dragi ție cu certitudine îl vor aprecia. Foarte utile pentru activități desfășurate la temperaturi joase, ca de exemplu fotografiere luminițelor de Crăciun!

3. Mănuși din Lână 100 Maro

manusi lina calduroase degete libere sugestie cadou fotograf
manusi lina

Alt produs care nu trebuie să lipsească pasionaților de drumeții, sport sau fotografie în aer liber, este o pereche de mănuși. Aceste recomandate de mine, pe lângă faptul că sunt extrem de călduroase, fiind confecționate din lână, partea care acoperă degetele se ridică ușor și putem folosi degetele fără să scoatem mănușa. Atunci când sună telefonul, sau trebuie să apeși butoanele aparatului foto, oricine va aprecia faptul că poartă mănuși 2 în 1.

4. Polar Drumeție la munte MH100

polar drumeție oferta Decathlon idee cadou sport fotograf
polar drumetie

Acest polar este respirant, conceput eco, special pentru drumețiie la munte. Este conceput din poliester reciclat și ideal pentru a asigura confort termic în timpul drumețiilor.

5. Șosete schi 50 Gri Adulți

sosete schi calduroase cadou fotograf sportiv
sosete schi

Deși concepute pentru schi, șosetele pot fi folosite și cu alte ocazii. Sunt groase, moi, din material flaușat, asigură confort sporit. Model nou, din material elastic integral, ce asigură susținere excelentă.

underarmour.ro

Bonus!

Sebastiao Salgado, un fotograf menționat și aici pe blog, afirma: „Este mai important pentru un fotograf să aibă pantofi foarte buni decât să aibă o cameră foarte bună.” !

Astfel o sugestie pentru timpul rece sunt Bocanci Crosshunt.

bocanci maro crosshunt osugestie cadou sportiv pasionat fotografie
ghete crosshunt

Sunt din piele, hidrofobi și antiaderenți, așa că par potriviți pentru iarnă.

Sper că ați găsit în acest articol idei de cadouri de Moș Nicolaie și Moș Crăciun pe placul vostru și a celor din jurul vostru. Pentru orice alte informații poți accesa direct site-ul Decathlon, unde vei afla toate detaliile care te-ar putea interesa.
Voi ce idei de cadouri sport mai aveți? Oferiți și astfel de cadouri practice?

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

2 thoughts on “Idei de cadouri de Craciun pentru pasionatii de drumetii si sport”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.