Produse Decathlon pentru vreme rece la Prim Pret Tehnic

În acest articol vreau să vă prezint o foarte mică parte din colecția pentru #vreme rece a magazinului Decathlon.

Produse Decathlon pentru vreme rece  Prim Pret Tehnic promotii
Produse Decathlon pentru vreme rece la Prim Pret Tehnic

Nu rata oferta Decathlon, care te invită să descoperi și să te bucuri de avantajele și #preturile mici pe care le oferă Produsele Prim Preț Tehnic, indiferent dacă practici #sport in aer liber sau de drumeții în natură, prin parcuri chiar și pe #vreme rece.

Dacă vă este necunoscut termenul de Prim Preț Tehnic, vă las mai jos explicația, înainte de a vă arăta ce putem pune în coșul de cumpărături!

„Produsele Prim Preț Tehnic sunt produsele cu cel mai mic preț din fiecare categorie dedicată unui sport, care beneficiază de toate caracteristicile tehnice necesare, pentru a te ajuta să practici sportul preferat în confort și deplină siguranță.

Produsele Prim Preț Tehnic sunt recomandate pentru practică ocazională sau descoperirea unui sport nou, ceea ce le face esențiale pentru angajamentul nostru de a face sportul accesibil cât mai multor români, oferind un raport calitate preț foarte bun și păstrând garanția noastră de minim 2 ani.„

Produsele Decathlon din #colectia de toamna îndeplinesc toate condițiile necesare practicării de drumeții și sporturi în cele mai bune condiții: sunt impermeabile, oferă #respirabilitate, au #pret accesibil, #tehnicitate și #ecodesign.

Iată câteva produse Prim Preț Tehnic de la Decathlon care nu ar trebuie să lipsească celor fac #sport in aer liber sau sunt iubitori de drumeții chiar și când este frig afară.

1. Ghete călduroase impermeabile iarnă/drumeţie zăpadă SH100 Ultra-Warm Bărbați

poza ghete calduroase impermeabile drumeti vreme rece
ghete SH100 ultra-warm

Produs special conceput pentru drumeţie pe zăpadă, practicare ocazională. Ideal pentru zăpadă bătătorită.
Călduroase şi impermeabile, ghetele au talpă snowcontact din cauciuc, pentru a asigura o aderenţă bună și confort sporit în timpul drumețiilor pe zăpadă.

2. Set Şosete lungi NH100 Drumeţie la munte X 2 Albastru

poza sosete lunig albastre vreme rece drumetii
sosete lungi

Să nu uităm de importanța șosetelor în anotimpul rece. Acest set de șosete lungi sunt potrivite pentru vremea răcoroasă de toamnă. Materialul este flaușat pe talpă și conține peste 70% bumbac.

3. Polar Drumeție la munte MH100 Negru Bărbați

Produse Decathlon pentru vreme rece la Prim Pret Tehnic polar drumetie
polar MH100

Este o bluză care poate fi folosită pentru practicarea ocazională a drumeției la munte în perioadele cu #vreme rece, dar poate fi purtată pentru toate situațiile în care este nevoie de o bluză deopotrivă călduroasă și care să ofere #respirabilitate. Bluza este realizată din poliester reciclat după conceptul eco. Materialul este extensibil, izolează de frig și permite evacuarea transpirației.

4. Geantă sport Kipocket 20 L

poza geanta sport decathlon
geanta sport

Produs conceput pentru transportarea echipamentului de fotbal, dar poate fi adaptată și pentru alte sporturi. Se poate strânge în buzunarul propriu, pentru depozitare.

5. Mănuși prim strat din poliester reciclat Trekking la munte TREK100 Negru Adulți

poza manusi poliester reciclat calduroase drumesti vreme rece
manusi Trek100

Produs conceput pentru trekking la munte. Asigură rezistență și căldură pe vreme rece. Materialul din polar asigură rezistență și căldură în sezonul intermediar!

Citește și: Ramai in forma si iarna cu sport acasa

Mult mai multe produse pentru copii, femei și bărbați, încadrate de Decathlon la PRIM PRET TEHNIC și ideale pentru vreme rece, vei găsi, desigur, direct pe site-ul companiei

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.