Pregateste-te pentru anul scolar 2021 cu Decathlon

Nu mai este mult timp până la începutul de an școlar, iar în 2021 sunt toate premisele ca elevii se vor întoarce și fizic la școală. Septembrie este aproape așa că nu mai este mult timp de făcut planuri, astfel trebuie acționat eficient pentru pregătirile de început de an școlar. Cei de la Decathlon prezintă ca și în anii anteriori alternative accesibile pentru a ne întoarce înapoi la școală echipați corespunzător cu tot ce trebuie din domeniul sportului.

poza fata sala sport oferte INAPOI LA SCOALA, INAPOI LA SPORT
INAPOI LA SCOALA, INAPOI LA SPORT cu Decathlon

Înapoi la școală, înapoi la sport – echipamente sportive de la Decathlon la preț accesibil

Prin campania Back to school, Decathlon oferă celor interesați echipamente sportive de cea mai bună calitate la prețuri foarte bune.
Nu cred că are rost o prezentare a firmei Decathlon, fiind un brand recunoscut și apreciat, ale cărui produse au un raport calitate/preț foarte bun.

Un echipament complet pentru școală trebuie să cuprindă pe lângă cărți și alternative de mișcare, deoarece prin mișcare și sport ajungem cel mai bine să ne dezvoltăm corect.

Pentru a practica un sport fie la școală sau în timpul liber, trebuie un echipament de trening adecvat, care să corespundă nevoilor școlarilor. Ai nevoie cel puțin de o pereche pentru ora de sport, sau pentru activitățile de hobby pe care le practici in timpul liber.

poza fata tening sport echipament sport
trening

Un model interesant este Domyos S500, disponibil atât pentru fete cât și pentru băieți.

Să nu uităm că oricare ar fi sportul preferat, fără o pereche de încălțăminte care să ofere un plus de confort la mișcare nu puteți excela pe terenul de sport. În oferta Decathlon găsiți diverse modele de încălțaminte sportivă potrivite atât pentru mers cât și pentru alergat sau folosit în sala de sport.

foto incaltaminte sport copii decathlon
incaltaminte sport

Având în vedere că multe sporturi implică accesorii, precum o minge, palete de tenis, este util să adaugi pe listă și o geantă sport. Ca exemplu îți prezint modelul Kipsta, disponibil în mai multe culori și încăpător.

Dacă preferați rucsacul de sport, de asemenea sunt disponibile câteva multe modele, ca acest KIPSTA Fotbal Essentiel 17L.

poza rucsac sport krispa
rucsac

Este încăpător pentru a transporta diverse accesorii precum o sticlă cu apă sau un tricou de schimb

Descoperă toate echipamentele sportive la cel mai bun raport calitate-preț în catalogul online ÎNAPOI LA ȘCOALĂ, ÎNAPOI LA SPORT, ce poate fi accesat aici

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

2 thoughts on “Pregateste-te pentru anul scolar 2021 cu Decathlon”

  1. Eu pusesem ochii pe mingea aceea de fitness. Și tocmai aia nu-i la ofertă. 🙂 Dar articolul este binevenit pentru micii școlari,,, pentru părinți, de fapt. 🙂 Într-adevăr prețurile sunt accesibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.