Vacanta de Paste in Romania inclusiv cazari atipice

Dacă doriți să sărbătoriți Paștele în România, în mod tradițional – cu ouă roșii, miel și pască – atunci acest articol este pentru tine. În plus m-am gândit să includ și 3 cazări atipice, care merită încercate primăvară aceasta.

Vacanta de Paste in Romania sarbatori pascale delta dunarii
Vacanta de Paste in Romania

Vacanță de Paște în România

În România, sărbătorirea Paștelui este o tradiție importantă, plină de obiceiuri și ritualuri speciale. În timpul sărbătorilor de Paște, oamenii din toată țara se adună împreună cu familia și prietenii pentru a se bucura de timpul petrecut împreună și pentru a sărbători Învierea Domnului.

Dacă doriți să petreceți o vacanță de Paște în România, există multe opțiuni de a alege. În primul rând, puteți merge la biserică și să participați la slujbele speciale de Paște, care sunt ținute în mod tradițional în limba română.

De asemenea, puteți să vă bucurați de mâncărurile tradiționale de Paște, cum ar fi drobul, sarmalele și pasca, alături de ouăle roșii și de alte delicii culinare. Puteți, de asemenea, să mergeți la un târg de Paște sau să participați la un eveniment cultural special organizat cu această ocazie.

f64.ro

Dacă sunteți în căutarea de aventură, puteți explora frumusețea naturală a României, cum ar fi Munții Carpați sau Delta Dunării. Sau puteți vizita unele dintre cele mai importante orașe din țară, cum ar fi Bucureștiul sau Brașovul.

Rezervați-vă acum vacanța de Paște, în România!

Unde sa calatoresti de Paste pentru vopsirea sau încondeierea ouălor, înnoirea hainelor, alături de datini din unele regiuni, cum ar fi stropitul fetelor pentru a rămâne frumoase pe tot parcursul anului și împodobirea porților caselor în care locuiesc fete necăsătorite. Sunt cele mai cunoscute obiceiuri de Paști care merită trăite. Indiferent dacă călătoriți cu familia sau cu prietenii, există multe destinații interesante de vizitat în această perioadă a anului.

Unde să mergi de Paște – 3 cazări atipice

Dar poate ești interesat și de cazări atipice. Vacanța de Paște este o ocazie minunată de a vă bucura de o escapadă în România și de a explora locuri noi. Pentru a face experiența dvs. de călătorie și mai memorabilă, puteți opta pentru cazări atipice care vă vor oferi o perspectivă unică și ocazii de a face aventuri în natură. În acest articol de blog, vom explora câteva opțiuni de cazare atipică pentru vacanța de Paște în România.

Poți alege să te aventurezi într-un sejur la o cabană A-frame, un complex de glamping, o cabana situată pe malul lacului sau, de ce nu, într-un hambar?

#1 Mătișești (Horea)TogetherNest Glamping**

sarbatori pascale romania glamping
Unde sa calatoresti de Paste

O locație inedită în Munții Apuseni pentru 4 persoane care dispune de bucătărie proprie cu vedere la munte. Pentru relaxare aveți la dispoziție un ciubăr.

#2 Valea DrăganuluiViewtopia – The Secret Land*

Unde plecam de Paste valea draganului
Viewtopia Secret Land

Simte-te ca-n povești în inima munților Apuseni. Poți pescui pe lac, poți savura cafeaua pe ponton, poți pregăti un grătar sau, pur și simplu, te poți relaxa în natură.

Citește și: Bilete ROLAND GARROS Grand Slam

#3 Baia MareAdventure Lake Resort – Simared***

Unde sa calatoresti de Paste lake resort baia marae mini vacanta
Adventure Laek Resort Baia Mare

Resort-ul este înconjurat de natură și are deschidere directă la lacul Firiza. Unitatea este amenajată modern cu facilități High-Tech. Oferă mic dejun inclus.

Bucurați-vă de fiecare clipă, de fiecare loc, de fiecare moment alături de cei dragi. Mai multe cazări inedite poți găsi pe această pagină

Dacă veți călători cu mașina nu uitați de asigurarea RCA.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.