Castigatorii Maria Luisa Memorial Photo Contest 2022

Juriul celei de a 33-a ediții a concursului Maria Luisa Memorial, după ce a evaluat cele 17.035 de fotografii care au fost depuse la concurs de către 1328 de fotografi înregistrați din 83 de țări, a trecut în revistă acele fotografii care s-au dovedit a fi cele mai valoroase din punct de vedere tehnic și cele mai izbitoare vizual, rezultând un set de imagini cu adevărat memorabile.

Luis Vilariño López premiat MMl Photo concurs fotografie montat
Rayo sobre Turret Arch – Luis Vilariño López (ES)

Cincisprezece premii majore și nouă mențiuni de onoare pentru fiecare dintre cele cincisprezece categorii care au participat la concurs. Printre acestea, a fost evidențiat Rayo sobre Turret Arch, de Luis Vilariño López (ES). Pe lângă câștigarea la categoria Peisaje de natură, a fost distins cu premiul absolut 33 Memorial Maria Luisa, Fundația Cajastur Grand Prix.

sportmaniac.ro

Printre tinerii fotografi, cu vârsta sub nouăsprezece ani, premiul a revenit lui Nichole Vijayan (CA).

poza leoprad copac mml photo concurs foto
Nichole Vijayan (CA)

Câștigătorii rămași sunt: la categoria Peisaj montan, Armand Sarlangue (FR); Alpinism, Vegard Aasen (NU); Alpinism, Marcin Ciepielewski (PL); la Aventură și sporturi extreme, Fabrice Guerin (FR); la categoria Mountain-Nature Man, Shibasish Saha (IN); în Lumea animalelor, Yingping Li (CN); în Lumea păsărilor, Csaba Daróczi (HU); în Lumea Vegetală, Norbert Kaszás (HU); în Lumea scufundată, Csaba Daróczi (HU); în Biodiversitate, Sergey Gorshkov (RU); Fotografie creativă, Tibor Litauszki (HU) în lumea celor mai mici. Fotografie macro, Rubén Pérez Novo (ES); și fotografie Africa, David Rouge (CH).

Citește și: Fotografie culinara generata de Inteligenta Artificiala

În ceea ce privește categoria de videoclipuri, filme și documentare, filmul câștigător absolut, Marele Premiu Photo Ruano, a fost „Skin of the jungle”, de Cristóbal Serrano (ES). La această categorie, juriul a mai acordat alte șapte premii tematice și mențiuni de onoare.

coperta film Skin of the jungle Cristóbal Serrano MML Photo
“Skin of the jungle” – Cristóbal Serrano (ES)

Acum este posibil să aruncăm o privire asupra acestei colecții deosebit de speciale de fotografii prin intermediul Web-ului www.memorialmarialuisa.com.

Oricum, cel mai bun moment pentru a vă bucura de imagini va fi în cadrul expoziției în aer liber și audiovizual organizate în cadrul evenimentelor care vor avea loc pentru comemorarea acestei ediții precum și a ceremoniei de decernare a premiilor câștigătorilor.

Acestea vor avea loc, la Infiesto și Oviedo, pe 5 și 6 mai- Teatrul Filarmonicii și Hotel de La Reconquista din Oviedo (Asturias) vor găzdui încă o dată gala de premiere. Toți câștigătorii sunt rugați din motive organizatorice să confirme prezența lor cât mai curând posibil la această organizație.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.