Leica Street Photo Contest castigat de Beata Zawrzel

Juriul Leica Street Photo Contest 2023 a verificat cu atenție aproximativ 10.000 de fotografii pentru a găsi cele mai bune douăzeci de fotografii stradale din 2022. Câștigătorul Marelui Premiu este Beata Zawrzel.

Leica Street Photo Contest castigat de Beata Zawrzel fotografie catei
© Beata Zawrzel – Leica Street Photo Contest

Beata Zawrzel va primi o camera Leica SL2-S și un voucher în valoare de 1.000 EUR pentru obiectiv.

În acest an, juriul a fost format din cinci persoane – doi fotografi Sascha Van Der Werf, Przemek Chudkiewicz, susținut de Patryk Wiśniewski – Leica Camera Poland, David Rojkowski – LFI și Maciej Zieliński – Digital Camera Poland. Juriul a analizat cu atenție lucrările din întreaga lume și a petrecut ore întregi discutând despre cele mai bune fotografii de stradă din 2022.

Leica Street Photo este mai mult decât o competiție de fotografie. În fiecare an, organizatorii își propun să creeze o comunitate de fotografi stradali din întreaga lume. Participanții pot să își împărtășească experiențele și să își dezvolte abilitățile prin intermediul forumului online al competiției.

Ediția din acest an a adus o mulțime de imagini uimitoare, surprinse de fotografi stradali din întreaga lume. În timp ce unii își concentrează atenția asupra oamenilor, alții se concentrează asupra arhitecturii sau a peisajelor urbane.

Anunțul Marelui Premiu:

cel.ro

Premiul Votul Publicului a revenit lui Antonio Marotta:

poza alb negru clovn fotografie de strada concurs leica
© Antonio Marotta

Aceasta a fost cea de-a 12-a ediție a competiției Leica Street Photo. Fotografii din întreaga lume au fost invitați să participe.

Peste 2.000.000 de participanți din 102 țări și 9.761 de fotografii trimise au dus la un nivel extrem de ridicat al competiției din acest an. Organizatorii sunt extrem de încântați că inițiativa unește comunitatea fotografică din întreaga lume și contribuie la popularizarea și mai mare a fotografiei stradale.

Fotografiile câștigătoare sunt cu adevărat uimitoare și demonstrează abilitățile fotografilor stradali din întreaga lume. Ele sunt o sursă de inspirație pentru toți cei pasionați de fotografie și de exprimarea prin intermediul imaginilor.

Citește și: Canon EOS R50 – mirrorless-ul pentru creatorii de continut digital

În concluzie, Leica Street Photo este un concurs de fotografie stradală care aduce împreună fotografi din întreaga lume și oferă un cadru pentru a-și prezenta creațiile lor. Este o oportunitate unică de a vedea lumea prin ochii altor persoane și de a descoperi călătorii noi și interesante. Cine știe? Poate că, într-o zi, chiar tu vei fi printre câștigătorii acestui concurs deosebit.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.