Picture This! Camera Shots – Concursul Foto TIPA 2023: Castigatorii

Este momentul să vedeți câștigătorii concursului foto “Picture This! Camera Shots”, organizat de Asociația Tehnică de Presă pentru Imagine (TIPA). Acest concurs a fost o oportunitate pentru fotografi din întreaga lume să-și împărtășească pasiunea pentru arta fotografică și echipamentele foto.

fotografiile premiate Picture This! Camera Shots Concursul Foto TIPA 2023 Castigatorii
Picture This! Camera Shots – Concursul Foto TIPA 2023: Castigatorii

Câștigătorii Picture This! Camera Shots care au capturat privirile juriului

Concursul a deschis porțile imaginației pentru fotografi din întreaga lume, invitându-i să își împărtășească viziunile sub trei categorii distincte: “My Camera and I” (“Eu și camera mea”), “My Camera in Action”(“Camera mea în acțiune”) și “What’s in My Camera Bag” (“Ce se află în geanta mea foto”). Fiecare categorie a reușit să adune la un loc viziuni artistice diverse, reflectând pasiunea universală pentru fotografie.

Câștigătorii Picture This! Camera Shots 2023

1. “Eu și Aparatul Meu” – Fotografii care au surprins relația lor personală cu aparatul foto

poza albe negru fotografa aparat foto oglinda
© Marie Le Moigne – Picture This! Camera Shots

Marie Le Moigne a impresionat juriul cu autoportretul său intim și călătoria interioară în fotografia intitulată “ELLE que j’appelle JE (Ea pe care o numesc EU)”. O combinație ingenioasă de text, subiect, scenă, tonalitate și atmosferă a făcut această imagine să iasă în evidență.

2. “Aparatul Meu în Acțiune” – Imagini care au capturat momente în care aparatul foto a fost folosit în mod activ

poza fotograf apa apus premiu tipa concurs fotografie
© Leszek Paradowski – Picture This! Camera Shots

La această categorie, Leszek Paradowski din Polonia a uimit juriul și a obținut titlul de câștigător atât la nivel general, cât și în categoria sa, cu lucrarea “Haunted photographer”. Această imagine, alături de mențiunile onorifice din Bangladesh, Kyrgyzstan, Iran, Mexico, Austria, SUA, Taiwan, Georgia și Spania, a demonstrat modul în care fotografia poate surprinde esența unui moment, capturând emoția și dinamismul înconjurător.

3. “Ce Am în Geanta Mea Foto” – Fotografii care au dezvăluit conținutul geanților lor foto

poza continut geanta foto echipament obiecte fotograf
© Artur Abramiv – Picture This! Camera Shots

Artur Abramiv din Ucraina a impresionat cu “My standard mountaineer kit”, câștigând în această categorie. Este fascinant să vedem diversitatea echipamentelor și modul în care fiecare fotograf își personaliza geanta pentru a se potrivi cu aventurile sale unice, de la excursii europene la sesiuni fotografice eclectice în Togo și Iran.

Citește și: 17 carti electronice gratuite despre fotografie

Premii și Publicare
Fiecare câștigător al categoriei va primi un premiu în bani de 500 de euro, iar cel mai bun din toate categoriile va primi un premiu în bani de 1500 de euro. În plus, cele 15 imagini câștigătoare vor fi publicate pe site-ul TIPA și în revistele și site-urile selectate ale membrilor TIPA din întreaga lume.

f64.ro

Felicitări tuturor participanților și câștigătorilor pentru că ne-au împărtășit viziunile lor unice și pentru că au reușit, încă o dată, să demonstreze că fotografia este, într-adevăr, limbajul universal care ne conectează pe toți!

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.