Epson inclus pe A List a CDP pentru eforturile sale in combaterea schimbarilor climatice si securitatea apei

Epson este inclus în A List pentru realizările sale în ceea ce privește combaterea schimbărilor climatice și securitatea apei, de către CDP, organizația internațională de mediu.

Barometrul Realității Climatice 2023 epson tehnologie pentru sustenabilitate
Epson – Tehnologie pentru sustenabilitate

CDP este o organizație non-profit caritabilă independentă, ce gestionează sistemul global de publicare a informațiilor de mediu. În fiecare an, CDP încurajează companiile să își măsoare și să își gestioneze riscurile și oportunitățile legate de schimbările climatice, securitatea apei și defrișări. CDP face acest lucru la cererea investitorilor, a utilizatorilor finali și a altor părți interesate, care utilizează informațiile pentru a lua decizii cu privire la companiile în care aleg să investească.

Epson a primit această recunoaștere pentru realizarea cu succes a unei serii de măsuri în vederea reducerii emisiilor de dioxid de carbon. Aceste măsuri au fost gândite în urma înființării unui grup de lucru ce a purtat discuții despre previziunile financiare legate de schimbările climatice. Printre inițiativele recente se numără punerea în aplicare și finalizarea unui program de tranziție la energie electrică 100% regenerabilă în sediile Grupului Epson din întreaga lume1.

Domnul Nagafusa, președintele Epson Europe, afirmă: “Obținerea calificativului “A” din partea CDP la două dintre categorii – Schimbările Climatice și Securitatea Apei – transmite un mesaj puternic clienților, partenerilor noștri de afaceri și investitorilor. Arată modul în care Epson este profund angajat în atingerea unei emisii negative de dioxid de carbon în toate operațiunile sale globale. Cel mai recent rating CDP A reprezintă o dovadă în plus că suntem dedicați în menținerea abordării schimbărilor climatice și pregătirii afacerii noastre pentru viitor.”

Citeste si: Ce exercitii fizice poti face la birou pentru a preveni problemele cauzate de statul pe scaun

CDP evaluează activitățile de mediu ale companiilor în numele a peste 740 de investitori instituționali din întreaga lume, cu active în valoare totală de 136 trilioane USD. Rezultatele chestionarelor sunt folosite pentru a evalua companiile din punct de vedere al performanței de mediu pentru cei mai importanți indici de investiții responsabile din punct de vedere social (ISR) din lume, utilizați de investitorii ESG.

cel.ro

Din cele peste 23.000 de companii care au dezvăluit informații prin intermediul CDP, mai puțin de 2% au ajuns pe lista A. Epson a fost una dintre puținele companii care au primit calificativul A în două categorii, o recunoaștere a faptului că suntem lider în domeniul sustenabilității. Pe lângă faptul că reprezintă o declarație importantă pentru investitorii instituționali care iau decizii de investiții ESG, considerăm că această listă prestigioasă transmite un mesaj puternic utilizatorilor finali, ce caută produse și servicii care să le reducă amprenta asupra mediului, precum și partenerilor de afaceri și altor părți interesate.

Echipamentele Epson sunt disponibile la eMag (vezi ofertele) sau f64.ro (vezi ofertele) sau EVOmag.ro (vezi ofertele) sau cel.ro (vezi ofertele) sau pcgarage.ro (vezi ofertele).

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Note:
1 Sunt excluse unele spații de vânzare și proprietăți închiriate în care nu se poate determina cantitatea de energie electrică consumată.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.