Castigatorul concursului CitiesToBe Photo Award 2023

Câștigător al premiului CitiesToBe Photo Award 2023 este Mouneb Taim din Siria.

fotografie cladiri daramate siria oameni mancand
© Mouneb Taim – Ramadan banquet among the ruins in Idlib, Syria’

Juriul a avut de evaluat 1.189 de imagini din 94 de țări înscrise la apelul deschis al concursului pentru a selecta câștigătorul și cele 10 mențiuni de onoare ale competiției din 2023.

Aflați câștigătorul și mențiunile de onoare ale CitiesToBe Photo Award 2023!

Fotojurnalistul sirian Mouneb Taim a fost proclamat câștigătorul celei de-a doua ediții a CitiesToBe Photo Award. Imaginea pe care a prezentat-o competiției, intitulată „Banchet de Ramadan printre ruinele din Idlib, Siria”, a fost realizată în timpul Ramadanului 2020 la Idlib (Siria) și evidențiază oamenii ca protagoniști și motoarele vieții orașului – chiar și în cele mai adverse contexte.

Mouneb Taim a primit 1500 Euro ca premiu.

Citește și: Cu si despre sushi la Muzeul National de Istorie a Romaniei

În plus, 10 imagini au fost distinse de către juriu cu mențiuni de onoare pentru capacitatea lor excepțională de a inspira reflecții asupra diferitelor realități și straturi care alcătuiesc orașele și modul în care acestea se interrelaționează între ele.

flanco.ro/

Fotografii care înfățișează arhitectura efemeră din timpul războiului din Kiev, Ucraina; cererea pentru dreptul la spațiu public în mega-orașe precum Dhaka, Bangladesh; procesul de urbanizare a comunităților tradiționale nomade din Mongolia sau pierderea progresivă a peisajului urban tradițional din zonele populate din Malta se numără printre lucrările recunoscute ale acestei ediții.

Cele 10 mențiuni de onoare pot fi văzute pe site-ul www.citiestobe.com

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.