Epson anunta 6 proiectoare noi pentru home cinema, jocuri si sport

Epson anunță șase proiectoare noi pentru home cinema, jocuri și sport. Noile modele de proiectoare oferă mai multe opțiuni pentru experiența cinematografică, potrivite pentru fiecare buget.

proiectoare epson home cinema jocuri
Epson – proiectoare home cinema, jocuri, sport

Noile proiectoare oferă mai multe opțiuni pentru experiența cinematografică, potrivite pentru fiecare buget

Cele 6 noi proiectoare home cinema sunt ideale pentru pasionați de film, sport și jocuri și se adresează celor care caută o experiență captivantă pe ecran mare. Noile proiectoare vor contribui la consolidarea poziției de lider a companiei Epson pe piața proiectoarelor și vor aduce o gamă de specificații superioare cu o varietate de niveluri de preț care vin întâmpinarea unui public extins de consumatori. De la proiectoarele entry-level cu tehnologie WXGA, design nou și elegant și proiectoarele 4K PRO-UHD accesibile cu Android TV TM integrat, până la cel mai nou proiector Epson EpiqVision Ultra cu 4K-PRO UHD și o sursă de lumină laser, există un proiector pentru fiecare buget.

perfect-tour.ro

În primul rând, Epson aduce în atenția consumatorilor proiectoarele EpiqVision Ultra EH-LS800B și EH-LS800W , primele modele Epson pentru distanțe super-ultrascurte, care oferă o poziționare mult mai apropiată de perete. Disponibile atât pe negru, cât și pe alb, aceste proiectoare oferă o combinație solidă de luminozitate ridicată, calitate excelentă a imaginii și flexibilitate prin utilizarea tehnologiei sursei de lumină laser de la Epson. Datorită amplasării aproape de perete și a rezoluției 4K PRO-UHD, care oferă o imagine clară și bine definită, acestea sunt ușor de utilizat și de configurat.

Reprezintă un înlocuitor excelent pentru televizoarele tradiționale, integrându-se chiar și în cele mai mici camere de zi și oferind dimensiuni flexibile ale imaginii de la 80″ până la 150″, pornind de la o distanță de doar 2,3 cm față de perete.
Ideale pentru emisiuni TV, filme și sport, acestea sunt dotate, de asemenea, cu un nou port dedicat pentru jocuri, care asigură o rată de întârziere la intrare mai mică de 20 ms.

Noi sunt și proiectoarele 4K PRO-UHD EH-TW6150 și EH-TW6250 entry-level. Cu un design nou, elegant și curbat, la un preț accesibil, utilizatorii se pot bucura de cele mai noi filme, evenimente sportive și jocuri oriunde din casă, datorită amplasării flexibile prin intermediul deplasării pe verticală a lentilei. Aceste proiectoare sunt ideale pentru pasionații de filme și jocuri care caută o calitate a imaginii cu rezoluția de până la 4K PRO-UHD. Ambele modele sunt partenerul perfect pentru jocuri, cu un input lag mai mic de 20 ms pentru o experiență de joc cu viteză mare de răspuns. EH-TW6250 este dotat și cu Android TV integrat pentru redare în flux fără probleme.

În sfârșit, noua linie conține două proiectoare multifuncționale entry-level care alcătuiesc o nouă gamă de „tranziție”, ideală pentru noua tendință de lucru flexibil de la domiciliu. Modelele CO-FH02 și CO-W01 au amândouă un design compact, care le face mai ușor de transportat între încăperi și sunt ideale pentru educație, atât acasă, cât și la birou. Fiecare are un design nou, simplu și modest, care le permite să se integreze în orice mediu, fără a face compromisuri în ceea ce privește dimensiunea mare și captivantă a ecranului.
CO-W01 are o rezoluție WXGA. CO-FH02 este Full HD și, de asemenea, este dotat cu Android TV integrat, pentru a putea reda în flux cele mai noi filme, emisiuni TV și conținut direct de la proiector.

Citește și: Epson iti da inapoi pina la 400 lei la achizitia unei imprimante din gama EcoTank

„Odată cu lansarea acestor șase proiectoare noi, chiar există un proiector potrivit pentru toată lumea. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei soluții flexibile pentru acasă sau la birou, ușor de utilizat si transportat, dacă doriți să vă duceți jocurile la un nou nivel captivant sau pur și simplu vă gândiți la o modalitate de înlocuire a televizorului, există o soluție pentru toată lumea la un preț care satisface orice buget.” – a declarat Paul White, Manager, Product Management, divizia de proiectoare video  Epson Europa.

Echipamentele Epson sunt disponibile la emag.ro sau f64.ro sau evomag.ro sau cel.ro sau pcgarage.ro

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

[ În perioada 2001 – 2021, pentru cel puțin 500 de lumeni, cu excepția televizoarelor fără ecran, Futuresource Consulting – Quarterly Projector Market Insights – Worldwide Analyzer CY21Q4]

[ Tehnologia de amplificare 4K mută fiecare pixel pe diagonală pentru a dubla rezoluția Full HD. Rezoluția este Full HD în modul 3D.]

[ *EpiqVision Ultra EH-LS800B/W distanță de la perete/dimensiune imagine
Dimensiunea imaginii și distanța de la perete la spatele proiectorului
80″ – 2,3 cm
100″ – 9,8 cm
120″ – 17,3 cm
150″ – 28,5 cm]

[ Nu există niciun standard oficial pentru măsurarea input lagului și această măsurare se face pe baza metodei stabilite de Epson. Rețineți că fiecare producător măsoară input lagul în mod independent conform propriilor metode și, prin urmare, se recomandă utilizarea ca referință. Input lagul proiectorului variază în funcție de diferența semnalului de intrare, de condițiile de setare și așa mai departe.]

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.