Manfrotto Pro Light Cineloader noile genti profesionale cu design ergonomic, durabilitate si functionalitate exceptionala

Manfrotto, un nume renumit în lumea echipamentelor foto și video, și-a îmbogățit recent colecția cu o nouă serie de genți pentru umăr: Manfrotto Pro Light Cineloader.

Manfrotto Pro Light Cineloader poza genti profesionale foto video
Manfrotto Pro Light Cineloader – genti profesionale foto-video

Gențile Pro Light Cineloader sunt disponibile în 3 modele diferite, cu capacități variind de la 12L la 39L, concepute pentru a transporta în cel mai sigur mod posibil camera și multiplele accesorii datorită unei construcții exterioare care combină materiale moi și dure, și noile divizoare interne M-Guards.

poza genti de umar profesionale fotograf videograf
gama Pro Light Cineloader

Proiectată ținând cont de fluxul de lucru al producătorilor de film și al echipelor de filmare profesioniste, geanta Pro Light Cineloader este adaptabilă pentru a satisface cerințele unice ale filmărilor profesionale.

Manfrotto Pro Light Cineloader – scurtă prezentare

fotografie geanta profesionala pentru videograf fotograf rezistenta
Manfrotto Pro Light Cineloader

Ideea din spatele acestor genți este că în compartimentul principal veți transporta aparatul de fotografiat complet asamblat cu obiectivul, cage camera și accesoriile, pentru a economisi timp atunci când ajungeți la locul filmării sau ședinței foto. De asemenea, în interior există spațiu suplimentar pentru accesoriile care nu sunt montate pe aparatul foto-video, plus obiective suplimentare, accesorii audio etc.

Designul Exterior al genților profesionale foto video Pro Light Cineloader

Manfrotto Pro Light Cineloader genti profesionale videograf fotograf
Manfrotto Pro Light Cineloader

Gențile Manfrotto Pro Light Cineloader sunt confecționate atât din materiale dure, cât și moi. Toți pereții laterali sunt întăriți, iar capacul superior este fabricat din material EVA termoformat rigid. Puteți atașa în siguranță un trepied la capacul de sus, fără să vă faceți griji cu privire la stivuirea bagajelor pe geantă.

poza geanta foto video trepied
geanta trepied Manfrotto

Gențile Cineloader nu sunt în întregime impermeabile, dar partea de jos este complet sigilată. Țesătura de pe restul genții este hidrofugă.

În față și în spatele genților, veți găsi buzunare mici pentru accesorii, pixuri sau documente. Buzunarul din față are bucle de împletitură pentru atașarea carabinierelor sau a accesoriilor, iar buzunarul din spate are un compartiment mic pentru un Apple AirTag.

Pe partea dreaptă a genților, veți găsi un buzunar transparent pentru o carte de vizită sau pentru a lipi o etichetă.

poza geanta profesionala de umar videograf fotograf profesionist
Manfrotto Pro Light Cineloader

În sfârșit, partea din spate și partea de jos a genților dispun de conectori pentru curele, astfel încât puteți atașa Cineloader oricărui mâner standard de troler.

photosetup.ro

Designul Interior al genților profesionale foto video Pro Light Cineloader

poza interior geanta fotograf videograf profesionist
interior Manfrotto Pro Light Cineloader

Designul interior al seriei Manfrotto Pro Light Cineloader este relativ simplu. Compartimentul principal poate fi împărțit prin intermediul separatoarelor M-Guard incluse și poate fi personalizat în funcție de nevoile dumneavoastră.

poza despartitor m-guard geanta profesionala Manfrotto Pro Light Cineloader
M-Guards Manfrotto Pro Light Cineloader

Divizorul lung poate fi împărțit dacă nu aveți nevoie să împărțiți lungimea genții în două.

geanta transport echipament accesorii foto video obiective
interior geanta Cineloader

Capacul de sus are mai multe buzunare transparente pentru a stoca accesorii și piese mici suplimentare.

Citește și: Recomandari cele mai bune trepiede de calatorie

De la o geantă pentru camera complet echipată la geantă pentru drone, o geantă pentru echipamentul de înregistrare a sunetului sau chiar o geantă de transport general, Cineloader poate fi personalizată pentru a satisface cerințele oricărei misiuni profesionale.

Echipamentele Manfrotto sunt dipsonibile la Photosetup (vezi oferta) sau la F64 (vezi oferta) sau la eMag (verifică promoțiile)

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.