9 aplicatii online pentru eliminarea fundalului din fotografii

Pot fi mai multe motive pentru care trebuie să utilizați aplicații pentru a elimina fundalul din fotografii. Dacă v-ați întrebat cum să eliminați fundalul din imagini fără Photoshop, răspunsul este această listă de 9 aplicatii online, unele gratuite, altele cer să vă faceți cont.

picwish aplicatii online pentru eliminarea fundalului din fotografii
Picwish – aplicatii online pentru eliminarea fundalului din fotografii

9 aplicatii online pentru eliminarea fundalului din fotografii

Este posibil să doriți să eliminați fundalul din fotografii din diverse motive. Poate doriți să scăpați de obiectele inutile, să adăugați umbre sau reflexii, să adăugați mai multe elemente în fotografie sau să schimbați fundalul cu elemente vizuale mai bune.

În urmă cu câțiva ani, era nevoie de un software profesional de editare foto, scump, instalat pe un computer și de mult efort și timp pentru a elimina fundalul nedorit al imaginii. Între timp lucrurile s-au simplificat. Există deja câteva aplicații pentru eliminarea fundalului din poze, care ușurează viața celor care nu au timp să învețe despre editarea fotografiilor.

Fie că sunteți începător sau avansat în utilizarea aplicațiilor de editare foto, puteți folosi aceste aplicatii online pentru eliminarea fundalului și să obțineți un fundal transparent. Cele 9 aplicații sunt disponibile în browserul dvs. web preferat sau pe smartphone-urile care rulează Android sau iOS. Unele dintre ele, în varianta gratuită, au limită până la 1000 de imagini.

1. PicWish
Această aplicație online este simplu de utilizat, iar tehnologia sa de inteligență artificială va șterge automat orice fundal complex din fotografie.

9 aplicatii online eliminarea fundalului din fotografii gratuit gratis
Picwish

Puteți utiliza, de asemenea, instrumentele sale de eliminare manuală care sunt “păstrare” și “ștergere” pentru rezultate mai bune. În doar câteva secunde poți avea fundalul transparent. De la portret la fotografii de produs, puteți avea un rezultat profesional cu acest editor de fundal foto.

eliminare fundal imagine online gratuit
Picwish – eliminare fundal imagine online gratuit

În afară de capacitatea sa de a elimina fundalul la calitate HD, poți de asemenea să înlocuiești vechiul fundal cu unul nou cu ajutorul șabloanelor sale de fundal gata de utilizare. În plus, vă va permite să folosiți propriul șablon prin simpla încărcare directă în aplicație.

cel.ro

PicWish oferă, de asemenea, un pachet de instrumente gratuite care vă vor înfrumuseța fotografiile, cum ar fi retușarea fotografiilor, îmbunătățirea portretelor, îmbunătățirea fotografiilor, mărirea imaginilor, compresia imaginilor și tăierea (crop) imaginilor.

2. Remove.bg
După cum spune și titlul, folosind această aplicație puteți scăpa de background-ul din fotografiile cu persoane sau alte subiecte și salva rezultatul în format .png pentru a-l putea utiliza ulterior în diferite proiecte.

stergere imagine fundal poza gratuit
stergere imagine fundal

Tot ce trebuie să faceți este să încărcați fotografia dorită pe site și în mai puțin de 6 secunde aveți varianta fără fundal pe care o puteți descărca ulterior. Scăpați astfel de minutele bune pe care le-ați fi petrecut în Photoshop pentru a decupa cu atenție subiectul dorit din fotografie și a elimina fundalul, procesul având loc acum într-o clipită.
La varianta gratuită a aplicației online, rezoluția imaginilor fără fundal scade la 500px. Dar remove.bg poate fi integrat cu Figma, WooCommerce, etc.

3. Retoucher
Cu Retoucher, puteți elimina fundalul din imaginea dvs. în câteva secunde. În plus, Retoucher oferă o gamă largă de instrumente pentru a vă ajuta să vă perfecționați fotografiile, retușare foto și multe altele.

Photo editor fundal online gratuit fotografie produs
Retoucher

Puteți chiar să adăugați umbre la imaginile produselor pentru a le face mai atrăgătoare pentru potențialii cumpărători.

4. Pixlr
Înlăturare gratuită și 100% automată background! Îndepărtarea automată a fundalului în doar câteva secunde! Inteligența artificială de ultimă oră elimină fundalurile chiar și de pe cele mai complicate obiecte, cum ar fi oameni, mașini, haine și multe altele.

pixlr aplicatie gratuita online eliminarea fundalului din fotografii
Pixlr

Salvați rezultatul până la 16 MPX (4096*4096px) High Quality. Fără limitare în ceea ce privește dimensiunea și calitatea pentru eliminarea gratuită a fundalului.

5. Adobe Express
Trebuie să vă faceți cont ca să puteți folosi toate beneficiile Express, utile celor care vor să realizeze diverse flyere, Instagram covers, etc.

aplicatie gratuita online eliminare background poza fotografii
Adobe Express

Adobe Express pare o combinație între Canva și Photoshop.

6. TinyWow
TinyWow este una dintre cele mai ușor de utilizat aplicații pentru eliminarea fundalului din imagini. Este un proces simplu care funcționează foarte eficient, chiar și cu fundaluri complexe.

eliminare fundal poza online gratuit
Tinywow

Odată ce imaginea a fost creată, programul va șterge din browser automat orice imagine după o oră.
Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unor programe mai avansate care să corecteze expunerea sau să includă efecte adăugate, s-ar putea să vi se pară prea simplu.

7. FotoFuze
Dacă sunteți activi pe platforma Etsy, aplicația fotofuze vă poate ajuta să îndepărtați fundalul fotografiilor de produs. După ce ați încărcat imaginea, faceți clic pe instrumentul magic de evidențiere pentru a evidenția obiectul.

fotografie produs fundal alb incaltaminte
Fotofuze

Pe măsură ce terminați de evidențiat, FotoFuze vă va arăta o mini-vizualizare live a imaginii.
Dacă imaginea nu a ieșit conform așteptărilor, verificați caseta de suprapunere a erorilor. Zonele marcate cu roșu sugerează adesea că au existat probleme în timpul editării fotografiei.

8. PhotoScissors
PhotoScissors este o aplicație web care elimină automat fundalul unei imagini. Faceți clic pe butonul Upload Image (Încărcați imaginea) și, în câteva momente, veți vedea o imagine cu două panouri adiacente.

indepartare fundal fotografie portret par
Photoscissor

Panoul din stânga afișează imaginea dvs. locală – și un panou de previzualizare (cu fundalul eliminat) în dreapta.

9. Erase.bg
Similar celor precedente, acest instrument de ștergere a fundalului poate elimina fundalul din mai multe formate de fișiere, cum ar fi PNG, JPG, WEBP, JPEG, PDF.

Cum se schimbă fundalul unei fotografii
Erase background

Îndepărtarea imaginilor de fundal nu mai este o sarcină dificilă și consumatoare de timp în procesul de editare. Datorită celei mai recente tehnologii avansate, totul devine mai ușor.

Citește și: Canva se alatura revolutiei Text-to-Image, introducand tehnologia Stable Diffusion

Dacă sunteți un începător sau chiar avansat în editarea de eliminare a fundalului, sper că cele 9 aplicații online pentru eliminarea fundalului din fotografii vă face sarcina mai ușoară și mai rapidă.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.