2 aplicatii pentru a sterge persoane din fotografiile facute cu telefonul mobil

Vreau să-ți prezint 2 aplicații care te vor scăpa de munca de a mai șterge persoanele necunoscute din fotografiile tale de vacanță deoarece vor face asta pentru tine, aproape, automat!

aplicatii pentru a sterge persoane din fotografiile facute cu telefonul mobil
aplicatii pentru a sterge persoane din fotografiile facute cu telefonul mobil

Cred că și tu ai pățit să vezi un peisaj superb sau o clădire interesantă și chiar în momentul în care ai vrut să faci fotografia, în cadru apar persoane, vietăți sau obiecte nedorite. În plus, toate locurile populare din orașe sunt pline de turiști sau de localnici, iar dacă vrei să faci o fotografie în care să nu apară oameni atunci îți va fi tare greu. O posibilă soluție ar fi să mergi acolo pe la cinci sau șase dimineața, când majoritatea oamenilor încă doarm !

cel.ro

2 aplicatii pentru a sterge persoane din fotografiile facute cu telefonul mobil

By Bye Camera este prima aplicație prezentată, care te ajută să ștergi persoane din fotografii și te scutește să te mai trezești dimineața. Este un proiect artistic realizat de Do Something Good

By Bye Camera aplicatie stergere persoane fotografii iphone
By Bye Camera

Bye Bye Camera funcționează cu anumite programe AI, folosite de către cercetători. Folosește YOLO (You Only Look Once), un program ce poate identifica rapid conturul unei persoane și apoi se folosește o tehnică pe care Adobe a numită „context-aware fill”.

aplicatie iphone scos persoane obiecte fotografii
By Bye Camera – aplicatie iPhone

Așa cum bănuiești deja, ștergerea unei persoane sau a unui obiect din fundal este un proces complicat, astfel nu-i de mirare că aplicația By Bye Camera mai dă rateuri. Totuși dacă ai un iPhone merită să o descarci de pe App Store și să o testezi chiar tu.

Citește și: Recomandari cum sa obtii fotografii de noapte reusite cu telefonul

A două aplicație pentru șters persoane din fotografiile făcute cu un smartphone Android sau iPhone se numește TouchRetouch. Aplicația nu este gratuită, dar nici nu costă o avere, iar din câte am observat, rezultatele obținute cu ea merită investiția.

Un scurt videoclip care prezintă cum puteți șterge persoane sau obiecte din fotografiile făcute cu telefonul mobil:

Este foarte utilă prezență instrumentului Clone stamp, care vă ajută să reparați imperfecțiuni rămase în urma ștergerii obiectelor sau persoanelor.

Aplicația TouchRetouch este disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS chiar și pentru Windows Phone.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Probabil mai sunt și alte aplicații care oferă posibilitatea de eliminare a persoanelor și obiectelor din fotografiile făcute cu telefonul, iar dacă le cunoașteți puteț să le menționați printr-un comentariu.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.