Fotografie de produs mai interesanta cu ajutorul AI

Claid.ai ne propune o soluție pentru a obține fotografie de produs mai interesantă cu ajutorul AI (Artificial Intelligence – Inteligența Artificială).

fotografie de produs generata ai Scene Creation clad.ai
fotografie de produs cu ajutorul AI

Claid.ai a produs un software bazat pe tehnologia AI (inteligență artificială) care decupează fotografiile de pe fundal, iar acum ne propune o nouă funcție care va genera imagini de fundal potrivite pentru fotografia de produs.

Faceți cunoștință cu Scene Creation: Transformați simplele fotografii de produs în vizuale frumoase cu AI

Scene Creation fotografie de produs generata ai claid.ai
Scene Creation – pentru fotografia de produs

Scene Creation poate transforma o singură fotografie a produsului în numeroase imagini unice, realiste și atrăgătoare, care va atrage clienții și prezintă stilul mărcii.

Scene Creation – video prezentare:

Fotografia de produs este o provocare și necesită mult timp, de multe ori necesită să angajați echipe profesionale, eventual să închiriați un studio sau să investiți în echipamente scumpe, să editați imagini și așa mai departe. Chiar și după toate acestea, este posibil ca rezultatele să nu fie pe măsura așteptărilor tale.

cel.ro

Scene Creation vă permite să generați imagini realiste dintr-o singură fotografie de produs în câteva secunde. Puteți transforma o singură fotografie într-o serie foto captivantă care se aliniază perfect cu marca și stilul dvs.

Fotografie de produs mai interesanta cu ajutorul AI
Fotografie de produs mai interesanta cu ajutorul AI

Tehnologia inserează automat o imagine a produsului în stilul selectat, îmbină lumina și culoarea și face ca imaginile să pară realiste, asemenea unei ședințe foto.

Scene Creation deține peste 100 de șabloane în mai multe industrii, inclusiv sănătate și frumusețe, băuturi, gustări, pantofi și mobilier.

fundaluri poza fundal fotografie de produs Scene Creation
fundaluri fotografie de produs generata AI

Compania spune că scenele pot fi ajustate pentru a se potrivi preferințelor individuale, iar utilizatorii pot alege orice culoare pentru o compoziție, inclusiv fundal și elemente individuale.

În plus, utilizatorii pot descrie texturi, culori și obiecte pe care doresc să le vadă în fundal, iar inteligența artificială se va ocupa de restul.

Cum să folosești Scene Creation – video:

Citește și: Noul iPad Pro cu chip M2 capabil sa ruleze DaVinci Resolve si Photoshop

Ca să folosiți sau testa această funcție, doar creați un cont Claid și încercați Scene Creation cu 50 de credite gratuite. În plus, veți avea acces și la alte funcții de editare a imaginilor din Claid.

Cât costă Scene Creation?

Puteți începe să generați și să editați fotografii gratuit. Doar creați un cont și încercați funcția noastră pentru dvs. Dacă vă plac rezultatele, puteți achiziționa un abonament care costă 29 USD pe lună cu un plan anual. Vezi detaliile pe pagina de prețuri

Conform creatorilor, cu Claid Scene Creation companiile pot ”economisi scuti mii de ore în crearea de conținut de studio, selectând imagini unice din randările repetitive ale produselor stocate”

Anul trecut, Claid.ai a prezentat un software care îmbunătățește automat o fotografie, elimină fundalul și repară iluminarea deficitară, astfel încât chiar și o fotografie realizată în circumstanțe mai puțin decât ideale să poată fi transformată în ceva cât de cât atrăgător.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “Fotografie de produs mai interesanta cu ajutorul AI”

  1. Scene Creation de la Claid.ai reprezinta un mod extrem de intuitiv si inovator de a prelucra fotografiile de produs si de a le imbunatati cu ajutorul inteligentei artificiale la un nivel inalt. Sa nu mai pierdem atat de mult si sa obtinem rezultate mult mai interesante – aceasta este principalul avantaj al Scene Creation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.