Sennheiser EW-DP – sistem de microfon fara fir cu control prin smartphone

Sennheiser a anunțat a cincea generație a sistemului său de microfon fără fir: EW-DP. Compania spune că este concepută special pentru creatorii de conținut, realizatorii de film și radiodifuzorii, oferind o gamă largă de aplicații.

Sennheiser EW-DP poza microfon wireless control smartphone app
Sennheiser EW-DP – sistem de microfon fara fir cu control prin smartphone

Sennheiser EW-DP ME este un sistem digital wireless UHF „cu un nou design portabil și o calitate audio de neegalat”, care este conceput pentru a fi cât mai ușor de utilizat.

Sennheiser EW-DP – Sistem de microfon fără fir cu control de la distanță prin smartphone

Accesibilitatea pare să fie unul dintre punctele de vânzare majore ale sistemului Sennheiser EW-DP, cu un „receptor inteligent” pentru a ajuta începătorii să-l folosească rapid și pentru a ajuta profesioniștii să economisească timp de configurare a setului și să accelereze fluxul de lucru.

Există, de asemenea, o aplicație pentru smartphone care vă permite să controlați de la distanță până la 16 sisteme simultan de pe un singur dispozitiv.

Sennheiser EW-DP

poza aparatura control microfon wireless smartphone app Sennheiser EW-DP
Sennheiser EW-DP ME

Seria include receptorul stivuibil EW-DP EK, permițându-vă să atașați mai multe receptoare pe cameră sau la stația de înregistrare audio. Sennheiser spune că a proiectat sistemul astfel încât să fie rapid și intuitiv de utilizat, oferind totuși fiabilitatea și consistența de care aveți nevoie pe platou.
De asemenea, în serie se află EW-D SK, un transmițător de corp pentru microfoane clip-on, EW-DP SKP, un transmițător XLR plug-in și transmițătorul portabil EW-D SKM-S.

Sistemul are o latență extrem de scăzută de doar 1,9 milisecunde, cu o gamă dinamică largă de intrare de 134 dB. Această gamă dinamică largă, spune Sennheiser, minimizează distorsiunile, permițându-vă să captați totul, de la o șoaptă la un țipăt.

Control prin receptor sau aplicația Smart Assist

sistem microfoane wireless profesionale Sennheiser EW-DP ME
control wireless microfoane profesionale

Puteți automatiza complet configurarea, operarea și monitorizarea la distanță a receptorului folosind aplicația pentru smartphone disponibilă pentru iOS și Android. Comunică prin Bluetooth și vă permite să coordonați automat frecvențele pentru până la 16 sisteme de pe platou simultan.
Aceasta include funcții precum activarea de la distanță a butonului de dezactivare a sunetului atunci când acesta a fost lăsat accidental pornit.

Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă ocupați de fiecare cameră și să treceți pe la dispozitive pentru a le verifica și configura. Puteți face totul de oriunde v-ați afla prin intermediul smartphone-ului. Un hub cu tutoriale video și manuale este, de asemenea, inclus în aplicație pentru a vă ghida prin proces.

ishoot.ro

Sennheiser EW-DP are mai multe opțiuni de alimentare. Fiecare receptor vine livrat cu o baterie reîncărcabilă litiu-ion BA 70, care durează până la 7 ore, precum și o pereche de baterii AA.
De asemenea, poate fi alimentat la 5v prin USB-C, permițându-vă să îl alimentați complet extern, fie de la un acumulator extern, fie de la încărcător.

Citește și: De ce merita sa investesti intr-un scaun de birou bun – top 6 recomandari

Sennheiser EW-DP este primul sistem wireless portabil care are receptoare stivuibil magnetic, spune Sennheiser, cu un afișaj OLED orientat spre utilizator și control complet de la distanță prin smartphone.

poza sisteme multiple Sennheiser EW-DP atasat magnetic
atasare magnetica – Sennheiser EW-DP

În octombrie, Sennheiser va lansa EW-DP SKP, un transmițător XLR cu alimentare fantomă de 48 V. Dispozitivul este conceput pentru a transforma orice microfon XLR cu fir, fie că este dinamic sau cu condensator, într-un microfon fără fir. De exemplu, puteți monta ceva asemănător unui MKH416 pe un boom și îl puteți face să comunice cu receptorul fără fir, în loc să aveți cabluri XLR peste tot pentru ca oamenii să se împiedice.

poza transmitator wireless sennheiser EW-DP SKP microfon profesional
Sennheiser EW-DP SKP

EW-DP SKP va avea, de asemenea, o conexiune cu blocare de 3,5 mm pentru conectarea microfoanelor lavaliere, permițându-vă să-l utilizați chiar și atunci când nu utilizați un microfon XLR. De asemenea, dispune de un slot pentru card microSD pentru înregistrarea pe 24 de biți la 48 kHz a unei copii de rezervă.

Sennheiser EW-DP preț și disponibiliate

Sennheiser EW-DP este (sau va fi) disponibil în trei seturi diferite.

EW-DP ME 2 SET este disponibil în prezent pentru precomandă pentru 699 Euro, care include un transmițător pentru corp și microfonul lavaliera omnidirecțional ME 2.
EW-DP ME 4 SET va include un microfon cardioid pentru medii mai zgomotoase, iar EW-DP 835 SET, 899 Euro, include un transmițător portabil cu microfonul dinamic Sennheiser MMD 835.

Pentru preț actualizat verificați la eMag – sau la f64 – sau la Cel.ro – sau la evoMAG.ro

Toate seturile includ receptorul EW-DP EK, un set cu placă de montare magnetică, o baterie reîncărcabilă BA 70, două baterii AA standard, un cablu de blocare TRS de 3,5 mm la 3,5 mm TRS, un cablu de blocare TRS la XLR de 3,5 mm și un cablu USB- Cablu de încărcare C pentru receptor.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.