Cum este fabricat aparatul foto full-frame Sigma fp

Aparatele foto Sigma fp sunt cunoscute pentru dimensiunile lor mici și compacte, în ciuda faptului că au un senzor full-frame de înaltă rezoluție. În acest articol, veți afla detalii despre procesul de fabricație al acestor camere, pentru a vedea cum Sigma reușește să le facă atât de mici.

cum se fabrica aparat foto sigma fp compact senzor full-frame
Cum este fabricat aparatul foto full-frame Sigma fp

Procesul de fabricație începe cu proiectarea și planificarea producției. Sigma folosește o varietate de tehnici de inginerie avansată pentru a crea o cameră full-frame care este atât mică, cât și robustă. De exemplu, Sigma folosește un senzor CMOS, o construcție din magneziu și un design modular care permite eliminarea anumitor componente, cum ar fi vizor electronic.

fabricare aparat foto compact senzor full frame
fabricare aparat foto Sigma fp

Odată ce camera este proiectată, este timpul să o producă. Sigma folosește o combinație de automatizare și producție manuală pentru a crea camera. Automatizarea este folosită pentru sarcini repetitive, cum ar fi asamblarea componentelor mici. Producția manuală este folosită pentru sarcini mai complexe, cum ar fi testarea camerei și calibrarea senzorului.

poza fabricare camera foto full-frame sigma fp japonia
ansamblare aparat foto Sigma

În cele din urmă, camera este testată și calibrată pentru a se asigura că funcționează corect. Sigma folosește o varietate de teste pentru a verifica performanța camerei, inclusiv teste de imagine, teste de performanță și teste de calitate.

poza fabrica aparate foto sigma japonia video
calibrare aparat foto – fabrica Sigma

Rezultatul este o cameră full-frame care este atât mică, cât și compactă, dar care nu face compromisuri în ceea ce privește performanța foto.

Canalul japonez de YouTube Process X a oferit un cadou grozav pasionaților de fotografie de pretutindeni – un videoclip de aproape 12 minute care arată cum Sigma își produce camerele fp, cea mai mică și mai ușoară cameră cu obiectiv interschimbabil cu senzor full-frame din lume.

Asamblarea camerelor Sigma fp este un proces complex și meticulos. Tehnicienii trebuie să fie extrem de atenți pentru a se asigura că fiecare componentă este instalată corect. După asamblare, camerele sunt testate pentru a se asigura că funcționează corect.

Citește și: Manfrotto EzyFrame – fundal foto cu cadru usor de instalat ideal pentru profesionisti si amatori

Sigma fp încorporează un senzor de imagine full-frame de 24,6 megapixeli, în timp ce modelul fp L folosește un senzor de 61 de megapixeli.

poza sigma fp aparat foto full-frame design compact
Sigma fp

Cele două modele au aproximativ același design de corp, așa că diferența principală dintre cele două este senzorul și diferitele specificații care decurg din cauza rezoluției diferite.

photosetup.ro

Camerele full-frame Sigma fp sunt un exemplu al designului și ingineriei inovatoare. Aceste camere oferă o calitate de imagine excelentă într-un pachet compact și portabil.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.