Aplicatia Photo Scout este asistentul tau de fotografie de peisaj natural sau urban

Photo Scout este aplicația esențială pentru fotografi, care elimină nevoia de a verifica constant condițiile meteorologice. Află mai multe despre funcționalitățile sale avansate și avantajele oferite fotografilor.

photo scout aplicatie asistenta fotograf pasionat fotografie de peisaj natura oras
Aplicatia Photo Scout este asistentul tau de fotografie de peisaj natural sau urban

Descoperă Photo Scout: Aplicația care simplifică planificarea fotografiilor în aer liber

Cu Photo Scout, fotografia se poate schimba în mod fundamental. În loc să verificați constant vremea, această aplicație face munca pentru dvs., trimitându-vă o notificare când condițiile sunt perfecte pentru o fotografie excelentă.

aplicatie planificare fotografie in aer liber natura peisaj oras cladiri
planificare sedinta foto in aer liber

Photo Scout folosește tehnologie inteligentă (AI) pentru a lua în considerare aspecte precum vântul, poziția soarelui și a lunii, fazele lunii și condițiile meteo. Atunci când totul se aliniază perfect, vă trimite o alertă rapidă. În plus, dispune de widget-uri utile, astfel încât să puteți urmări aceste detalii direct de pe ecranul de start al iPhone-ului.

Această aplicație permite fotografilor să planifice ședințele foto dinainte, luând în considerare condițiile ideale pentru fotografiile lor. De asemenea, are o funcție de “Inspirare Instantanee” care sugerează oportunități de fotografie bazate pe condițiile viitoare din zona dvs.

Citește și: Descopera motivele pentru care Antalya poate fi alegerea potrivita pentru un Revelion memorabil

Ideea pentru Photo Scout a venit din experiența personală a creatorului aplicației. “Când călătoresc sau chiar acasă, iubesc să fac fotografii interesante”, spun ei. “În fiecare zi, verificam mai multe aplicații diferite pentru a afla dacă condițiile sunt potrivite, și m-am întrebat… sigur există o aplicație căreia i-aș putea da toate aceste cerințe și care mi-ar spune când pot ieși și să obțin acea fotografie perfectă?”

planificare fotografiere oras peisaje natura photo scout ios iphone
Planifica si captureaza imagini perfecte cu Photo Scout

Ei bine, acum acea aplicație există. Photo Scout vă va spune cele mai bune condiții de iluminare pentru fotografiile dvs., astfel încât să nu ratați momentul perfect în timpul “orei de aur”, de exemplu. De asemenea, are funcții specifice pentru zborurile cu drona, fotografierea apusurilor de soare, fazele lunii și vizibilitatea aurorei.

sportmaniac.ro

Din păcate, aplicația este disponibilă doar pentru utilizatorii de iPhone, dar să sperăm că va fi disponibilă o versiune și pentru Android.
Puteți descărca Photo Scout acum din App Store-ul Apple. Există două opțiuni disponibile:

Hobbyist – Pentru 25 de dolari pe an, puteți salva până la cinci scene, primi actualizări orare ale datelor, informații meteorologice de bază, notificări cu o zi înainte de o oportunitate foto și o zi de “Inspirare Instantanee”.

Profesional – Pentru 40 de dolari pe an, obțineți salvări nelimitate de scene, actualizări mai frecvente ale datelor, informații extinse despre vreme, notificări personalizabile, trei zile de “Inspirare Instantanee”, widget-uri pentru ecranul de start, pictograme personalizate și multe altele.

Citește și: Sfaturi si ponturi cum sa gasesti o toaleta publica cand calatoresti

Cu Photo Scout, fotografii pot să-și îmbunătățească experiența de fotografiere și să captureze imagini remarcabile în condiții optime. Această aplicație poate revoluționa modul în care planificăm și realizăm fotografiile, făcând din proces o experiență captivantă și eficientă.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.