DJI Mini 3 noua drona sub 249 grame si camera rotativa

DJI a anunțat oficial noua dronă compactă Mini 3, în varianta „non-Pro”. Noua dronă are doar un design similar cu cel al modelului Mini 3 Pro, întrucât capabilitățile și funcțiile sale sunt destul de diferite în rest.

DJI Mini 3 poza drona compacta usoara
DJI Mini 3

DJI Mini 3 – captura 4K HDR video iar camera se rotește vertical la 90 de grade

drona filmare fotografiere verticala video 4k
ca,era rotire verticala

DJI Mini 3 – a nu se confunda cu DJI Mini 3 Pro, care a fost anunțat la începutul acestui an – poate capta clipuri video 4K HDR și fotografii de 12 megapixeli folosind True Vertical Shooting cu camera, care se poate roti la 90 de grade vertical.

poza comparatie drona DJI Mini 3 Pro vs DJI Mini 3
DJI Mini 3 pro vs DJI Mini 3

DJI spune că designul senzorului, care are pixeli “de până la 2,4 μm”, îmbunătățește performanțele în condiții de iluminare slabă datorită senzorului CMOS de tip 1/1.3 și a obiectivului cu diafragmă fixă f/1.7. Compania adaugă că acest design permite “o rezoluție mai mare a imaginii, o profunzime de câmp mai clară și un zgomot de imagine mai mic chiar și în condiții de iluminare slabă și contrast ridicat”.

Pentru că nu include senzori de proximitate, drona Mini 3 nu poate evita obstacolele, așa cum o face Mini 3 Pro, iar acest lucru înseamnă că și funcțiile de urmărire automată ActiveTrack sunt absente de pe acest model. Singurul senzor prezent este cel din partea de jos, care asistă drona la aterizare.

poza detalii drona DJI Mini 3 fara senzori proximitate
fara senzori proximitate

Drona are sub 249 de grame greutate cu tot cu baterie, ceea ce înseamnă că poate fi folosită în mai multe situații decât o dronă mare. Anumite țări nu cer permis pentru drone atât de mici, însă în România este necesar un permis pentru orice tip de dronă cu cameră foto.

Autonomia este de până la 38 de minute cu o baterie standard, sau 51 de minute cu o baterie extinsă (disponibilă doar în SUA), care aduce însă greutatea dronei la peste 249 de grame.
Rezistența la vânt de nivel 3 va asigura stabilizare până la vânt cu viteză de 38 km/h.

Citește și: 2 aplicatii pentru a sterge persoane din fotografiile facute cu telefonul mobil

DJI Mini 3 utilizează sistemul de transmisie digitală O2 al companiei, care poate oferi o transmisiune live 720p/30fps de la o distanță de până la 10 km. Un sistem QuickTransfer oferă o viteză maximă de descărcare de 25 MB/s.

DJI Mini 3 are, de asemenea, mai multe moduri de întoarcere la domiciliu (RTH), inclusiv Smart RTH, Low Battery RTH și Failsafe RTH, care trimite drona acasă în timpul unei căderi de semnal de la controler.

La prima vedere Mini 3 pare mai degrabă un upgrade minor pentru cei care au Mini 2, și nu este nici o alternativă mai ieftină la Mini 3 Pro, renunțând la anumite dotări.

DJI Mini 3 preț

DJI Mini 3 se lansează la un preț de pornire de 489 de euro, pentru varianta fără accesorii, adică doar drona. Acest pachet este pentru cei care au deja o telecomandă.

Cei care vor un pachet cu telecomandă fără ecran, care se conectează la smartphone, vor trebui să plătească 579 de euro, în timp ce pachetul Fly More cu aceeași telecomandă costă 768 euro, integrând două baterii în plus, seturi de schimb de elice, un încărcător pentru trei baterii și o geantă de transport.

Varianta cu DJI-RC, telecomanda cu ecran integrat, pornește de la 749 euro și ajunge la 938 euro pentru pachetul Fly More.

Echipamentele DJI pot fi achiziționate în România de la F64 sau de la eMAG

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.