Fujifilm INSTAX MINI 12 – aparat foto instant pentru divertisment

Dacă sunteți în căutarea unui aparat foto amuzant pe care să îl aveți în casă sau ca un cadou pentru prietenul/prietena, copilul dvs., ar trebui să luați în considerare cu siguranță acest aparat foto Fujifilm Instax Mini 12. Este perfect pentru a-l lua cu dvs. în vacanță sau cu orice altă ocazie.

Fujifilm INSTAX MINI 12 aparat foto instant poza
Fujifilm INSTAX MINI 12

Fujifilm INSTAX MINI 12 – cel mai bun aparat foto instant pentru divertisment

Un aparat foto instant este capabil să imprime imaginea pe care ai surprins-o pe loc. Acest tip de aparat foto este o inovație, care trebuie luată în considerare atât de pasionații de fotografii, cât și de oamenii care vor doar să își amintească peste ani de reuniunile de familie sau de petrecerile la care au participat.

poza aparat foto instantaneu
Fujifilm INSTAX MINI 12 pastel blue

Descoperă cel mai recent model de cameră foto instant de la Fujifilm. INSTAX Mini 12 este extrem de ușor de folosit și vine echipat cu multe funcții pentru ca tu să te bucuri de cele mai bune fotografii instant: expunere automată, control automat al blitzului și modul Close-UP.

Cel mai recent model de camera instant de la Fujifilm, Mini 12, dispune de “Expunere automata”, o functie populara a predecesorului sau Mini 11, lansat in 2020, in care aparatul foto determina automat expunerea corecta pentru o anumita scena.

folosire aparat foto instantaneu Fujifilm INSTAX MINI 12
Fujifilm INSTAX MINI 12

Rotirea obiectivului cu un pas activeaza modul “Close-up”, perfect pentru fotografii de aproape si selfie-uri. Aceasta este prima INSTAX entry-level care dispune de o functie care previne discrepantele dintre campul vizorului si zona de imprimare reala in cazul primelor planuri, permitand oricui sa se bucure de realizarea unei fotografii de aproape, asa cum a fost prevazut.

f64.ro

Atunci cand faci un selfie, “Oglinda” de langa obiectiv poate fi utilizata pentru a verifica compozitia unei printuri finalizate in timpul fotografierii.

aparat foto instantaneu oglinda selfie
selfie

Odata cu lansarea mini 12, Fujifilm a pus pe piata aplicatia pentru smartphone “INSTAX UP!”, care poate scana printurile realizate cu aparatele foto INSTAX si le poate salva ca date digitale in smartphone. Aceasta aplicatie faciliteaza vizualizarea lor oricand si oriunde pe un smartphone sau postarea unei colectii create pe retelele de socializare direct din aplicatie, pentru partajarea instantaneelor cu prietenii si un nou mod de a te bucura de printurile INSTAX!

Hartie aparat foto instant Fujifilm INSTAX MINI 12

Pentru un aparat de fotografiat instant aveți nevoie de hârtie specială. Dimensiunea pozelor realizate cuFujifilm INSTAX MINI 12 este de 62 mm × 46 mm.

Fujifilm INSTAX MINI 12 – videoprezentare:

Îți va plăcea cu siguranță și oglinda de lângă obiectiv, pe care o poți utiliza pentru a verifica compoziția înainte să îți faci un selfie.
INSTAX Mini 12 vine în cinci culori: Pastel Blue, Mint Green, Blossom Pink, Lilac Purple și Clay White.

Fujifilm INSTAX MINI 12 – scurt videotutorial utilizare:

Pentru aceia dintre noi care au nevoie de o modalitate simplă de a aduce puțină bucurie în viața lor, cea mai recentă cameră foto Fujifilm Instax Mini 12 este aici pentru a impresiona.

Citește și: Canon SELPHY CP1500 si Zoemini 2 – noile imprimante portabile

Fuji Instax Mini 12 este un aparat foto mic și elegant, cu câteva caracteristici foarte bune într-un pachet mic. Nu este un aparat foto digital, ci proiectează vechea metodă veche de emulsie foto pe micul său print, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care doresc să captureze amintiri instantanee care nu se vor estompa în timp.

Fujifilm INSTAX MINI 12 preț

Aparatul foto instant Fujifilm INSTAX MINI 12 are un preț de 590 lei. Pentru preț actualizat verificați la eMag sau la F64 sau la Photosetup

FUJIFILM Instax Mini 12 este un companion ideal pentru cei care doresc să facă fotografii instantanee și să își facă noi prieteni cu ajutorul obiectivului în stil selfie

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.