Canon SELPHY CP1500 si Zoemini 2 – noile imprimante portabile

Canon prezintă imprimantele SELPHY CP1500 şi Canon Zoemini 2. Noile modele completează gama de imprimante compacte ce permit imprimarea și personalizarea momentelor dragi.

Canon SELPHY CP1500 poza imprimanta portabila
Canon SELPHY CP1500

Canon SELPHY CP1500

poza imprimanta foto compacta portabila canon
Canon SELPHY CP1500

Compactă şi rapidă, Canon SELPHY CP1500 le permite utilizatorilor să imprime fotografii la calitate deosebită, de la format carte-poştală şi format pătrat la mini-autocolante care rezistă până la 100 de ani. Această imprimantă este dedicată în special familiilor, care vor să creeze invitaţii pentru nunţi, reuniuni de familie sau alte evenimente importante. Este ideală și pentru a imprima momente din viaţa de zi cu zi sau din vacanţe, fără a apela la serviciile unui laborator foto. Un număr nelimitat de smartphone-uri se pot conecta la SELPHY CP1500.

SELPHY CP1500 are un ecran LCD mare şi butoane simplificate, un mod de utilizare extrem de intuitiv şi un design care se potriveşte în orice spaţiu.

imprimanta foto compacta portabila canon
SELPHY CP1500 imprimanta portabila compacta

Caracteristici principale SELPHY CP1500:

➤Imprimare în format carte-poştală în 41 de secunde
➤Imprimări durabile, ce rezistă până la 100 de anii
➤Procesul de sublimare a cernelii produce până la 16,7 milioane de culori
➤Slot pentru carduri de memorie: Cititor SD, SDHC, SDXC şi conectivitate USB-C

SELPHY CP1500 foloseşte tehnologie de imprimare rapidă cu sublimarea cernelii pentru a obţine imprimări uscate, ce pot fi folosite imediat. La finalul procesului este aplicat un strat de protecţie pentru a proteja fotografiile împotriva apei, a murdăriei, deteriorării sau a amprentelor nedorite.

Canon Zoemini 2

Canon Zoemini 2 poza imprimanta portabila compacta
Canon Zoemini 2

Cu o greutate de doar 177g, noul model Canon Zoemini 2 cântăreşte mai puţin decât un smartphone obişnuit şi poate fi ţinut în buzunar. Având posibilitate de încărcare rapidă cu ajutorul conectorului USB-C, imprimanta se încarcă în 50 de minute, cu 40 de minute mai rapid decât modelul anterior.

poza imprimanta mica portabila fotografii
fotografii printate

Un nou element adăugat modelului Canon Zoemini 2 este indicatorul cu LED colorat care va anunţa utilizatorul atunci când dispozitivul este pornit, când imprimă, procesează, se răceşte sau a rămas fără hârtie. De asemenea, acesta are componente hardware mai rezistente, dar şi un design elegant, cu finisaj metalic disponibil în nuanţe de bleumarin, alb perlat sau roz auriu.

poza imprimanta foto mica compacta canon
Canon Zoemini 2
fotografie imprimanta portabila compacta Canon Zoemini 2
Canon Zoemini 2 imprimanta portabila

Tehnologia inovatoare ZINK (care înseamnă „zero cerneală“), folosită de Canon Zoemini 2, este un sistem de imprimare complet color, ce elimină nevoia de cartuşe de cerneală. Hârtia foto Canon ZINK este acoperită cu microcristale care reacţionează la căldură şi transformă instantaneele realizate cu dispozitive mobile în fotografii imprimate rezistente la murdărie, la apă şi la deteriorare.

cel.ro

Atât Canon Zoemini 2 cât şi SELPHY CP1500 folosesc aplicaţii compatibile gratuite – aplicaţia Canon Mini Print şi aplicaţia SELPHY Photo Layout, permiţându-le utilizatorilor să adauge text, margini, elemente suprapuse sau să creeze colaje.

Canon Mini Print app oferă multiple opţiuni pentru personalizare, inclusiv elemente de sezon sau tematice pentru rame şi autocolante. Funcţia de îmbinare le permite utilizatorilor să creeze un afiş mai mare, format din 4 sau 9 coli imprimate. Opţiunile de colaj şi autocolante predecupate vor reuni toată familia în jurul unei activităţi creative.

Aplicaţia actualizată SELPHY Photo Layout 3.0 poate accesa acum camera sau imaginile dintr-un smartphone, acestea putând fi încărcate pe reţelele de socializare sau oriunde în cloud. Opţiunile de personalizare includ text, margini, filtre şi elemente suprapuse noi cu tipare pline de culoare, precum fulgi de nea pentru ilustrate de sărbători sau urme de lăbuţe pentru fotografiile cu animalele de companie. Creatorii de conţinut pot adăuga un cod QR personalizat cu ajutorul aplicaţiei, acesta fiind un mod simplu şi uşor de a include un link către un portofoliu, un site web sau un album foto.

Citește și: Noile cani Canon obiective RF

Hârtie Canon variată

Ambele imprimante oferă numeroase opţiuni pentru hârtia foto şi pot imprima fotografii mici folosite ca decor pentru albume, dispozitive, pereţi şi cadouri.

➤Canon Zoemini 2: Acest produs este compatibil cu trei tipuri de hârtie foto Canon ZINKTM, ambalată în pachete de 20 şi 50 de coli de 5 x 7,6 cm sau 20 de coli de autocolante circulare de 3,3 cm.
➤Canon SELPHY CP1500: Acest produs poate fi folosit împreună cu o gamă variată de hârtie SELPHY, de la format carte-poştală şi format pătrat la mini-autocolante pentru etichetare, oferindu-le utilizatorilor nenumărate opţiuni creative pentru proiectele lor.

Preț imprimante portabile compacte Canon

Canon SELPHY CP1500 costă 850 lei, iar modelul Canon Zoemini 2 costă 668 lei.
Pentru preț actualizat verificați la F64 sau la eMag

Tu când ai printat ultima dată fotografiile tale?

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.