Canon Female Photojournalist Grant 2024: o oportunitate pentru Fotografe

Dacă ești o femeie fotograf profesionistă și îți dorești să acoperi subiecte sociale, economice, politice sau culturale într-un mod jurnalistic, acest Canon Female Photojournalist Grant este pentru tine!

Canon Female Photojournalist Grant 2024
Anastasia Taylor-Lind (câștigătoarea Canon Female Photojournalist Grant 2023) despre experiența civilă a războiului în regiunea Donbas din estul Ucrainei.

Ești o femeie pasionată de fotojurnalism? Dorești să îți transformi pasiunea în carieră? Acum ai șansa! Canon lansează ediția 2024 a grantului dedicat fotojurnalistelor, oferind sprijin financiar și mentorat pentru realizarea unui proiect personal.

Ce este Canon Female Photojournalist Grant?

Canon și Visa pour l’Image prezintă pentru al douăzeci și patrulea an consecutiv prestigiosul Canon Female Photojournalist Grant. Acesta recunoaște contribuția excepțională a unei fotografe la jurnalismul foto.
Grantul oferă finanțare în valoare de 8.000 de euro pentru un proiect nou și captivant, care va fi prezentat sub forma unei expoziții la festivalul din 2025.

Ce presupune proiectul foto?

Proiectul foto propus trebuie să se axeze pe o temă socială relevantă și să fie realizat într-un interval de 6 luni de la primirea grantului. Câștigătoarea va fi responsabilă de planificarea, execuția și editarea materialului foto.
Este o oportunitate unică pentru fotografele profesioniste să-și urmeze proiectele, să-și amplifice vocile și să genereze schimbări pozitive prin povestiri vizuale impactante.

Cine poate aplica?
➤Fotografele profesioniste cu vârsta peste 18 ani, din orice țară, care au realizat cel puțin un reportaj foto (publicat sau nepublicat).
➤Candidatul trebuie să poată scrie și vorbi în limba franceză și/sau engleză.

Ce trebuie să conțină dosarul de aplicare?
➤Formularul de aplicare semnat.
➤Copie a cărții de identitate sau pașaportului.
➤Declarație pe proprie răspundere că ești fotograf profesionist (scrisă de tine, de o agenție sau de un ziar).
➤Curriculum vitae.
➤Scrisoare de susținere a aplicației, care să includă o descriere a proiectului de reportaj foto (maximum 1 pagină).
➤Buget proiectului de reportaj foto, dacă obții grantul. Dacă finanțarea proiectului implică și alți parteneri, aceștia trebuie să fie aprobați de Canon și Images Evidence.
➤Reportaj foto alb-negru sau color: între 10 și 20 de fotografii.

Dosarul de aplicare trebuie trimis cel târziu până pe 21 mai 2024, fără confirmare de primire, la următorul FTP:

•Adresă FTP: ftp.images-evidence.com
•Login: Canon-grant
•Parolă: 62Q@#f2Ha

Informații pentru utilizatorii FTP neavizați.
Încărcarea prin FTP nu se poate face prin intermediul unui browser de internet (de exemplu, Safari, Internet Explorer sau Firefox). Se utilizează un program software FTP, de exemplu Cyberduck (Mac sau PC), care poate fi descărcat gratuit.
NU folosiți caractere/semne speciale (de exemplu @, © sau accente), sau spații. Numele fișierului trebuie să fie prenume/nume de familie.zip.

f64.ro

Pentru mai multe informații, vizitați Canon Female Photojournalist Grant

De ce este importantă diversitatea în fotojurnalism?

Fotojurnalismul are rolul de a reflecta realitatea înconjurătoare. Prezența diverselor perspective, inclusiv a femeilor, este esențială pentru o reprezentare mai completă și mai fidelă a lumii.

Citește și: Canon SELPHY CP1500 si Zoemini 2 – noile imprimante portabile

Fii curajoasă! Aplică pentru Canon Female Photojournalist Grant 2024 și transformă-ți viziunea în realitate! Nu rata această oportunitate unică de a-ți dezvolta cariera în fotojurnalism și de a contribui la o mai bună reprezentare a lumii în care trăim!

#Canon #FemalePhotojournalistGrant #Fotojurnalism #Femei #Diversitate #Oportunitate

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.