Canon EOS R50 – mirrorless-ul pentru creatorii de continut digital

Canon EOS R50 este noul aparat foto mirrorless perfect pentru creatorii de conţinut digital care îşi doresc să facă trecerea de la smartphone la nivelul superior.

Canon EOS R50 poza aparat foto mirrorless creatori continut digital
Canon EOS R50 – mirrorless pentru creatorii de continut digital

Canon EOS R50 – aparat foto mirrorless APS-C proiectat pentru creatorii de conţinut digital

Noul mirrorless este extrem de versatil, filmează la calitate 4K cu un nivel audio impresionant şi realizează fotografii uimitoare. EOS R50 reprezintă un upgrade de la seria Canon 800D și poate fi ideal pentru creatorii de conţinut digital aflaţi la început de drum, care îşi doresc un aparat foto dedicat pentru a-şi îmbunătăţi fotografiile şi filmările.

aparat foto alb mirrorless canon r50
Canon EOS R50 – alb

Cu o interfaţă uşor de folosit, ergonomie simplificată şi moduri automate avansate noi, acest model îi ajută pe utilizatori să obţină rezultate cu aspect profesional.

Canon R50 are un design compact şi un grip comod, astfel încât creatorii de conţinut activi să îl poată lua cu ei oriunde. Cu ajutorul ecranului tactil cu unghi variabil, aceştia pot încadra din orice unghi: de sus, de jos sau cu aparatul foto îndreptat către utilizator, pentru vlogging şi selfie-uri. EOS R50 este un aparat foto cu utilizare intuitivă, folosind o interfaţă cu ecran tactil, vizor electronic şi o dispunere simplificată a comenzilor.

poza senzor aparat foto mirrorless canon
senzor aparat foto mirrorless APS-C

Senzorul APS-C de 24,2 megapixeli oferă control asupra profunzimii, astfel încât utilizatorii să poată realiza fotografii clare detaliate cu fundal estompat şi înregistrări video UHD 4K 30p supraeşantionate din 6K. Combinarea automată a imaginilor în aparatul foto asigură o focalizare clară la realizarea de fotografii macro. De asemenea, aparatul foto înregistrează cu zgomot digital redus şi controlează zonele luminoase la utilizare nocturnă, asigurând un contrast îmbunătăţit pentru imaginile cu interval dinamic mare.

f64.ro

EOS R50 le oferă utilizatorilor posibilitatea de a face mai mult şi de a deveni mai creativi cu ajutorul Dual Pixel CMOS AF II, care detectează şi urmăreşte oamenii, animalele, vehiculele pentru a focaliza rapid pe subiecte, chiar dacă sunt în mişcare. Acestea sunt posibile folosind fotografierea continuă la 12cps cu prima perdea electronică şi la 15cps cu obturator electronic silenţios, astfel încât utilizatorii să nu rateze nici un moment.

Canon R50 aparat foto alb lcd mobil selfie
Canon R50 alb – lcd selfie

Datorită compatibilităţii cu obiectivele RF şi accesului la gama de obiective EF cu ajutorul unui adaptor, creatorii de conţinut au la dispoziţie un obiectiv potrivit pentru orice situaţie. Indiferent că este folosit cu un obiectiv ultra-grandangular, super telefoto, versatil cu zoom sau cu un obiectiv fix, EOS R50 oferă mereu rezultate artistice.

Citește și: Recomandari laptop pentru editare foto video digital

Cu ajutorul unei patine multifuncţionale, vlogerii pot conecta uşor accesorii externe, precum un microfon, pentru un sunet mai clar decât cel obţinut cu ajutorul unui microfon conectat printr-un cablu. Patina multifuncţională poate fi folosită şi pentru a alimenta de la aparatul foto noile accesorii, aşadar utilizatorii nu trebuie să îşi mai facă griji în legătură cu sursele de alimentare când creează conţinut din mers.

poza accesorii aparat foto mirrorless Canon R50
accesorii – mirrorless Canon R50

Canon R50 oferă creatorilor de conţinut digital conectivitate directă Wi-Fi şi Bluetooth permite transferul de imagini şi înregistrări folosind aplicaţia Camera Connect, pentru partajare instantă şi înregistrare de la distanţă. Perfectă pentru vlogging şi fotografii de grup, conexiunea prin Bluetooth permite controlul simplu cu ajutorul telecomenzii BR-E1 sau al unui smartphone pentru fotografiere sau pentru pornirea şi oprirea unei înregistrări.

De asemenea, EOS R50 poate fi folosit pe post de cameră web utilizând UVC/UAC printr-o conexiune USB, fără a fi nevoie de software suplimentar, pentru transmisiuni live şi videoconferinţe la calitate profesională.

De asemenea, Canon a actualizat şi image.canon, oferind posibilitatea de integrare cu Adobe Lightroom şi compatibilitate cu o gamă de servicii corporative, inclusiv Frame.io şi conturi Google PhotoTM .

Canon EOS R50 Preț și disponibilitate

Mirrorless-ul R50 va fi disponibil începând cu luna Martie a.c. la un preț de 4.100 lei (body) sau 4.700 lei, kit cu obiectivul RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM.
Pentru preț actualizat verificați la F64 sau la Photosetup sau la eMag

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.