Canon PowerShot V10 prima camera video compacta creata special pentru vlogging

Canon PowerShot V10 oferă înregistrare video 4K UHD, microfon de înaltă calitate, suport încorporat şi 14 filtre unice de culoare, fiind partenerul ideal pentru vlogging.

Canon PowerShot V10 camera vlogging vlog creator continut
Canon PowerShot V10 – camera vlogging

Canon PowerShot V10 4K – Camera de vlogging intr-un nou format

Camera compactă de vlogging de la Canon este PowerShot G7X Mark III, dar noul PowerShot V10 reprezintă o economie semnificativă de preț. Acesta scade costul de la 700-750 Euro la 429 Euro, scăzând bariera de acces pentru cei care doresc să doresc să facă vlogging. În interior, are un senzor de tip de 1 inch și un obiectiv de 6,6 mm f/2,8 care oferă câmpul vizual echivalent cadru întreg cu un obiectiv de 19 mm.

poza camera compacta vlogging Canon PowerShot V10 vlog
Canon PowerShot V10

Canon spune că PowerShot V10 este proiectat special pentru vlogging, cu un ecran înclinat pentru a vă permite să vă vedeți, microfoane stereo cu filtru electronic de vânt încorporat și chiar un suport încorporat pentru a vă permite să-l așezați după bunul plac.

Dar camera compactă PowerShot V10 este utilă și pentru alte activități, cum ar fi streaming live sau utilizarea ca și cameră web USB. Designul său vertical vă permite să o introduceți cu ușurință într-un buzunar atunci când vă îndreptați spre locul unde veți face vlogul și, deși nu pare să existe nicio formă de acoperire a obiectivului, obiectivul pare să fie ușor îngropat în carcasă pentru a ajuta la protejarea acestuia în buzunar.

poza camera compacta vlogging vlog
PowerShot V10

Cântărind puţin peste 211g şi potrivindu-se perfect în buzunarul utilizatorilor, Canon PowerShot V10 le oferă creatorilor de conţinut de lifestyle şi călătorii un echipament complet, cu microfon de calitate deosebită şi suport încorporat. Această cameră video vă permite să realizaţi conţinut interesant pentru comunităţile dumneavoastră, datorită posibilităţii de filmare 4K UHD şi fundalului estompat cu aspect profesional.

ishoot.ro

Carcasa verticală rezistentă are un design nou, creat de Canon, pentru a oferi un echipament portabil şi discret pe care creatorii de conţinut să îl poată folosi cu încredere când se filmează în locuri aglomerate. Nu veţi rata niciodată momentele şi reacţiile spontane datorită butonului de înregistrare amplasat în mod convenabil şi care a fost gândit pentru controlarea rapidă a camerei video cu o singură mână.

Citește și: O solutie convenabila pentru achizitionare licentelor software

Calitate video incredibilă la îndemâna dumneavoastră

PowerShot V10 foloseşte un senzor CMOS de 1 inci care oferă filmări incredibile la calitate 4K, dar şi fotografii excepţionale[1]. Pentru a crea o atmosferă cinematografică, creatorii pot schimba rapid ambianţa folosind oricare dintre cele 14 efecte cu filtre de culoare sau modul Piele catifelată.

vlogging vlog chitara muzica muziciant chitarist
vlogging – webcam – PowerShot V10

Modul IS digital la filmare[2] este ideal pentru înregistrarea din mână, deoarece ajută la eliminarea mişcării camerei şi oferă imagini mai clare, cu zgomot redus şi cu mai multe detalii.

Compatibilă cu numeroase platforme de socializare, PowerShot V10 poate înregistra atât cu orientare verticală, cât şi cu orientare orizontală[3] şi poate realiza până la o oră de filmare continuă[4]. În plus, funcţia nivel auto ajută utilizatorii să menţină linia orizontului dreaptă şi să evite filmările neglijente[5], reducând astfel timpul necesar pentru editare.

Sunet de calitate deosebită pentru mesaje clare

microfoane camera vlogging vlog Canon PowerShot V10
microfoane

Perfectă pentru mediile exterioare şi urbane, PowerShot V10 foloseşte două microfoane stereo mari, proiectate pentru înregistrarea vocii şi un microfon pentru reducerea zgomotului audio. Pe lângă filtrul de vânt încorporat, utilizatorii pot cumpăra separat o protecţie antivânt, care face parte din kitul de accesorii avansat[6] şi care îmbunătăţeşte calitatea sunetului la înregistrarea în aer liber.

Proiectată pentru a surprinde toate aspectele vieţii

Având o carcasă verticală şi proiectată pentru utilizare simplă, PowerShot V10 poate fi folosită aproape în întregime doar cu o singură mână. Cu un ecran tactil LCD de 2,0 inci care poate fi întors în faţă, perfect pentru filmări tip selfie sau pentru filmarea altor persoane, camera este simplu de folosit la înregistrarea din mână, permiţând utilizatorilor să surprindă emoţiile şi să creeze o atmosferă intimă între utilizator şi urmăritori.

poza camera compacta vlogging vlog webcam videochat videoconferinta
suport – PowerShot V10

Suportul încorporat vă ajută să aveţi ambele mâini libere[7] când înregistraţi tutoriale de gătit, invitaţii sau formate populare precum „Get Ready With Me“, „Unboxing“ sau clipuri de tip „listicle“.

Vă conectaţi cu urmăritorii indiferent de locul în care vă aflaţi

PowerShot V10 este compatibil cu aplicaţia Canon Camera Connect, iar utilizatorii pot transfera foarte uşor filmările direct pe un smartphone sau pe tabletă prin Wi-Fi. Gestionarea fluxului de lucru pentru înregistrări video este mai simplă ca oricând datorită integrării cu image.canon pentru stocare temporară în cloud, de unde utilizatorii pot transfera conţinutul direct pe orice platformă doresc.

camera vlogging retete culinare vlog
creator de continut digital – lifestyle – calatorii

Design-ul inteligent şi intuitiv al acestei camere video include porturi HDMI şi USB pentru transfer rapid pe laptop sau calculator, ori pentru utilizare pe post de cameră web. Pentru cei aflaţi tot timpul în mişcare, echipamentul poate fi încărcat din mers prin portul USB-C.

Citește și: Cele mai bune microfoane pentru creatorii de continut – 4 recomandari

Transmiteţi direct din camera de filmat, cu ajutorul funcţiilor simplificate de filmare live[8] ale camerei video PowerShot V10, care vă permite să faceţi filmări live şi are opţiuni de meniu dedicate pentru live streaming pe YouTube şi Facebook[9].

Canon PowerShot V10 preț

Canon PowerShot V10 poate fi achiziţionată ca parte a două seturi separate:
#1 Kitul standard, cu cablu de încărcare, husă, capac pentru obiectiv şi curea pentru mână.
#2 Cei care vor mai multe opţiuni creative, kitul avansat, creat în colaborare cu SmallRig, include o carcasă care poate fi folosită pentru a ataşa un inel de lumină sau pentru a susţine un microfon extern.

Canon PowerShot V10 este disponibil pentru precomanda acum pentru 429 Euro în negru sau argintiu. Pentru preț actualizat verificați la F64 – sau la eMag – sau la Photosetup

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

[1] 15,2 megapixeli la realizarea de fotografii

[2] Dacă modul IS digital este folosit la filmare, înregistrările vor fi puţin decupate. Această funcţie nu poate fi combinată cu nivel auto, zoom digital sau modul Piele catifelată.

[3] Poate înregistra pe verticală prin rotirea camerei video într-o parte. Utilizatorii pot seta redarea cu orientare verticală din meniul camerei video. La transferul către un software sau o platformă de socializare, orientarea filmării se va schimba automat pe verticală.

[4] Timpul maxim de înregistrare pentru o filmare este de 1 oră. Dacă temperatura internă a camerei video creşte prea mult, este posibil ca durata de înregistrare să se reducă. Înregistrarea 4K UHD 29.97p pentru aproximativ 20 de minute fără a fi limitată de creşterea temperaturii este posibilă dacă temperatura de la care începe înregistrarea este de +23°C. În alte moduri, nu există limitare cauzată de creşterea temperaturii (cu excepţia înregistrării în modul Piele catifelată în 4K, limitată la 5 minute).

[5] Filmarea este puţin decupată, iar funcţia Nivel Auto nu poate fi combinată cu IS digital la filmare sau cu modul de filmare Piele catifelată.

[6] Seturile pot varia, iar protecţia antivânt poate fi cumpărată separat din Canon Store

[7] Suportul încorporat permite amplasarea la un unghi cuprins între -30° şi -10° pentru filmări de sus şi între 10° şi 30° pentru filmări de jos.

[8] Pentru rezultate optime, se recomandă o conexiune Wi-Fi stabilă într-o reţea wireless de 2,4GHz nu foarte aglomerată, cu viteză mare de încărcare.

[9] Vă aducem la cunoştinţă faptul că orice platformă poate modifica, întrerupe sau opri serviciile oferite în orice moment fără notificare prealabilă. Verificaţi pe platforma respectivă cele mai recente prevederi în acest sens. Canon nu declară şi nu garantează pentru produsele şi serviciile oferite de terţi, inclusiv transmisii live.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.