Canon Powershot PX aparatul foto inteligent pentru fotografii de familie

Canon Europe lansează PowerShot PX, un aparat foto mic şi uşor de folosit, care realizează automat imagini de înaltă calitate de 11,7MP şi filmări 60p Full HD. Funcţiile inteligente ale modelului PowerShot PX, precum fotografierea şi filmarea automată, vor redefini felul în care surprindeţi amintirile de familie.

poza aparat foto inteligent Canon Powershot PX
Canon Powershot PX – aparat foto inteligent

Cu ajutorul acestui nou Powershot PX, veţi putea înregistra momentele speciale, fără a fi nevoie să staţi cu aparatul în mână.

aparat foto poze familie Canon Powershot PX alb
Powershot PX

Adresat atât celor ce vor să surprindă petrecerile în familie, cât şi iubitorilor de gadgeturi, acest aparat foto intuitiv incorporează funcţii inteligente, pentru a vă ajuta la documentarea evenimentelor importante în familie sau a întâmplărilor de peste zi.

Cu funcţii precum fotografiere automată şi prioritate la fotografiere, PowerShot PX este o inovaţie binevenită în orice casă.

Citește și: Canon Zoemini S si Canon Zoemini C – noile aparate foto instant

Dacă doriţi să surprindeţi momentele speciale şi în acelaşi timp, să apăreţi în imagini, PowerShot PX este aparatul ideal: urmăreşte acţiunea şi încadrează subiectele, surprinzând expresii şi reacţii naturale.

foto aparat foto inteligent poze familie Canon Powershot PX
Canon Powershot PX – negru

După ce îl porniţi, PowerShot PX poate fi aşezat oriunde în casă pentru a realiza instantanee peste zi, iar comenzile vocale permit controlul de la distanţă, pentru fotografii sau filmări dinamice.

Datorită design-ului simplu şi portabil, posibilităţii de încărcare prin USB-C şi conexiunii Wi-Fi încorporate, prin care se poate conecta la dispozitive smart, PowerShot PX poate merge oriunde. PowerShot PX foloseşte funcţii avansate de recunoaştere facială şi de căutare automată a subiectului pentru a-i menţine pe cei dragi în cadru şi obţine fotografii pe care altfel riscaţi să le rataţi.

poza aparat foto wireless inteligent poze familie canon
butoane

Distanţa focală de 19-57mm şi obiectivul zoom cu panoramare şi înclinare acoperă 340˚ pe orizontală şi 110˚ pe verticală pentru a putea urmări acţiunea.

cel.ro

Caracteristici principale PowerShot PX:

•Fotografiere şi filmare automată
•Obiectiv zoom cu panoramare şi înclinare, cu acoperire 340˚ la panoramare şi 110˚ la înclinare şi zoom 19-57mm (echivalent)
•Tehnologie de recunoaştere cu capacitate de prioritizare a feţelor selectate
•Control manual şi gestionarea imaginii cu ajutorul aplicaţiei Connect app for Mini PTZ Cam
•Wi-Fi şi Bluetooth pentru conectare rapidă la smartphone-uri şi tablete

Toate momentele speciale surprinse cu PowerShot PX sunt adunate într-un album în aplicaţia pentru iOS şi Android, iar aparatul foto inteligent vă recomandă cele mai reuşite fotografii. Acestea sunt stocate pe cardul de memorie pentru a fi uşor transferate pe calculator. Puteţi să controlaţi camera prin aplicaţie, pentru a crea cadrul perfect şi să fotografiaţi de la distanţă, nemaifiind necesar să vă deplasaţi ca să verificaţi aparatul. Utilizatorii pot personaliza setările de înregistrare automată, pot regla unghiul de fotografiere după preferinţe şi pot selecta feţele familiare cu ajutorul aplicaţiei, pentru a avea prioritate la fotografiere şi filmare. PowerShot PX poate fi folosit şi pe post de cameră web cu ajutorul aplicaţiei pentru PC.

Noul Canon PowerShot PX costă 2.500 lei. Pentru preț actualizat verificați la F64 sau la eMag

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

2 thoughts on “Canon Powershot PX aparatul foto inteligent pentru fotografii de familie”

  1. Ce drăguț e! ❤️ L-aș lua acasă. 🙂 Taman am văzut aseară Ron o ia razna. Nu-i departe ca formă de roboțelul din film. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.