DJI Air 2S – drona compacta performanta cu video 5.4K

DJI a lansat drona DJI Air 2S, dotată cu funcțiile modelului Pro dar într-un format mai compact și la un preț mai accesibil.

poza drona DJI Air 2S
DJI Air 2S dona video 5.4K

Din fotografii ne dăm seama că noul model Mavic Air 2S este aproape identică cu drona Mavic Air 2, lansată anul trecut.

Diferența majoră o face ansamblul camerei foto, care este acum echipat cu un senzor mai mare, cu diagonală de 1”.

Acesta este cel mai mare senzor folosit pe dronele DJI din gama consumer și entuziast, fiind similar cu cel de pe Mavic 2 Pro. Totuși modelul Pro, are cameră foto dezvoltată împreună cu Hasselblad, cât și o diafragmă variabilă. Dar Mavic 2 Pro este o dronă mai mare, mai rapidă și semnificativ mai scumpă.

poza drona video 5k perfomanta
Air 2S

Noul Air 2S beneficiază de câteva tehnologii mai noi. OcuSync 3.0 este cel mai important upgrade, conexiunea permițând control pe o distanță de până la 12 km în situații optime.

Funcții inteligente de fotografiere

Funcția FocusTrack permite dronei să urmărească și filmeze oameni, vehicule și obiecte în staționare. În programul MasterShots, puteți fotografia automat și edita cu o varietate de template-uri pentru a crea videoclipuri incredibil de dinamice. În modul IntuitiveControl, puteți fotografia rapid.

Citește și: Noi reguli pentru folosirea dronelor in Europa

Senzor de 1 inch

DJI Air 2S are un senzor mare de 1 inch. Cu acest senzor, vă puteți aștepta la o gamă dinamică mai mare și la sensibilitate mai bună la lumină.

flip.ro

Bucurați-vă de zborul fără griji

Sistemul de transmisie 03 oferă o transmisie de până la 12 kilometri, astfel încât vă puteți bucura de un zbor fără griji. APAS 4.0 permite dispozitivului să evite obstacolele chiar și în cele mai problematice condiții de zbor

Drona DJI Air 2S poate înregistra video până la rezoluție 5,4K la 30 de cadre pe secundă sau Full HD până la 120 de cadre pe secundă dar și fotografii la 20 megapixeli și poate rămâne în aer timp de 31 de minute în condiții de zbor ideale.

Spre diferență de alte drone, DJI Air 2S integrează și 8 GB memorie internă (fără card SD) însă are o greutate de 595 grame, fiind de mai mult de două ori mai mare și grea față de DJI Mini 2

Mavic Air 2S – Specificații cheie:

•Greutate la decolare – 595 grame
•Dimensiunea elicei – diametru de 5 inci
•Timp maxim de zbor – 31 minute
•Stocare microSD de până la 256 GB
•Senzor 1-inch 20mp CMOS
•Distanța focală a obiectivului – 88 de grade FOV
•Diafragma – f2.8
•ISO – 100 – 3200 auto, 100 până la 6400 manual
•Durata de viață a bateriei – 3500 mAh
•Autonomie – 12 km (FCC), 8 km (CE/SRCC/MIC)
•Raza de acțiune – 10 km (FCC) sau 6km (CE)

Preț
Modelul DJI Air 2S este deja disponibil la vânzare, fiind disponibil în România la prețul de 4.999 lei în varianta de bază și 6.399 lei în varianta Fly More Combo, cu trei acumulatori, mai multe rezerve pentru elice și o geantă de transport.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Pentru preț actualizat și promoții verifică la F64 sau la eMag sau la Cel

fotostefan

One thought on “DJI Air 2S – drona compacta performanta cu video 5.4K”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.