Mavic Air 2 firmware update – zoom 4x, hyperlapse 4k si alte imbunatatiri

În urmă cu câteva zile, DJI a lansat o actualizarea firmware-ului pentru drona Mavic Air 2, care le oferă utilizatorilor funcții noi. Aceasta este prima actualizare importantă. Oferă zoom digital, o nouă rezoluție de hyperlapse, evitarea obstacolelor îmbunătățită și multe altele.

poza telecomanda drona mavic air 2 telefon 10 km
Mavic Air 2 firmware update – telecomanda

Utilizatorii au acum capacitatea de a întrerupe o hyperlapse și apoi de a relua înregistrarea. Numărul de puncte de acces pe care le puteți selecta atunci când pre-planificați un zbor a crescut la 45 și se adaugă suport pentru Task Library. Se poate face zoom digital pe subiect. Modul Zoom 4K acceptă zoom digital 2x până la 4K/30p.

poza drona compacta performanta autonomie mare DJI Mavic Air 2
drona stransa – Mavic Air 2

Zoom digital 2x este de asemenea posibil până la 2.7K/60p, în timp ce zoom digital complet 4K este posibil până la 1080p/60p în modul video. Puteți, de asemenea, să apăsați butonul Fn de pe telecomandă în timp ce utilizați cadranul pentru a mări și micșora treptat.

Citește și: Moza Mini-P stabilizator compact pentru smartphone, camera de actiune sau mirrorless

Cu evitarea obstacolelor, acum aveți opțiunea de a le ocoli, de a frâna în fața lor sau de a opri complet. Opțiunea de a dezactiva zborul lateral este de asemenea disponibilă. Întrucât Mavic Air 2 nu are senzori de evitare a obstacolelor de o parte și de alta a aeronavei (doar pe partea din față, în spate și în jos) această caracteristică este utilă pentru începători sau pentru cei care doresc să zboare în linie dreaptă, fără întreruperi.

f64.ro

DJI Mavic Air 2 firmware update – procedura de actualizare

Pentru a instala actualizarea, deschideți aplicația DJI Fly. În colțul din dreapta sus, veți vedea trei puncte. Faceți clic pe pictograma respectivă. Din bara de navigare de sus, selectați Despre. De acolo vă va arăta cel mai recent firmware.

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Selectați Verificați actualizările. Veți avea nevoie de o baterie completă, deoarece poate dura până la 10 minute pentru a instala cel mai recent firmware.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “Mavic Air 2 firmware update – zoom 4x, hyperlapse 4k si alte imbunatatiri”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.