Insta360 Link noul webcam cu stabilizare gimbal si tracking de persoane pentru filmari complexe

Compania Insta360, cunoscută mai mult pentru camerele sale de acțiune la 360 de grade, a lansat primul său webcam: Link.

Insta360 Link poza webcam gimbal tracking personaje filmari complexe
Insta360 Link webcam performant

Probabil pe viitor așa vor arăta camerele web din categoria premiu. Anume, formă de gimbal și funcții complexe pentru videoconferințe și nu numai.

Insta360 Link – webcam cu origini de cameră de acțiune

Insta360 Link este un webcam cu un senzor de 1/2” care permite filmări 4k și sistem de stabilizare gimbal, care ajută la reducerea vibrațiilor care apar de obicei pe webcam-uri atunci când tastezi pe laptop sau când atingi biroul.

poza webcam performanta stabilizare motorizat focalizare persoana
Insta360 Link

Dar probail cea mai interesantă funcție este cea care permite urmărirea automată a subiectului. Astfel, vei avea posibilitatea de a fi tot timpul în cadru. Conform producătorului webcam-ul Insta360 Link este capabil să focalizează rapid pe persoane, poate face zoom până la 4x digital (calitatea imaginii ajunge la 1080p) și dispune de noise cancellation.

Are un software care permite diverse precum poziții predefinite, plus alte funcții importante, ca de exemplu „Overhead Mode”, realizat special pentru a filma ceea ce face utilizatorul pe o masă. Se pare a fi o funcție utilă pentru înregistrarea de unboxing-uri, sau pentru cei care realizează schițe de mână.

Citește și: Recomandari cum sa arati bine intr-un apel video

Webcam-ul Insta360 Link are și un mod de funcționare în format 9:16, pentru înregistrarea de conținut vertical, cât și îmbunătățiri software pentru așa-numitul „whiteboard mode”. În acesta din urmă, un profesor va putea îndrepta webcam-ul către o tablă, iar software-ul va îmbunătăți calitatea imaginii, pentru a scoate în evidență textul scris pe aceasta.

exemplu folosire webcam performant desen prezentare antreprenor
exemplu utilizare webcam

Insta360 Link este mai scump decât webcam-urile clasice, dar posibil ca cei 300 de dolari să fie o investiție bună pentru unii utilizatori.
Cred că ne dăm seama că un astfel de webcam va fi interesant pentru două categorii de utilizatori. Primii – cei interesați de videochat pentru adulți. Probabil un webcam care focalizează bine, poate să te urmărească prin cameră și poate fi controlat prin gesturi va fi foarte util celor din domeniu.

ishoot.ro

A doua categori de utilizatori – antreprenorii sau cei care doresc fac des prezentări de amploare și mai complexe. Sunt multe posibilități. Poate vrei să ții cursuri de fitness, yoga sau de pictură la distanța, ca exemplu.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.