Sony Cyber-Shot WX300, HX300 și TX30 cu Triluminos Colour

Sony lansează trei noi modele camere compacte digitale Cyber-shot cu Triluminos™ Colour: WX300, HX300 și TX30.

sony cyber-shot wx300
sony wx300

Cyber-shot™ WX300
Cu un design elegant, Cyber-shot™ WX300 este cea mai mica și ușoară1 camera digitală din lume care vine cu un zoom optic puternic de 20x.

Fiind un partener perfect pentru o călătorie, WX300 dispune de un obiectiv G de calitate superioară de la Sony, care îți permite să suprinzi peisaje, portrete sau fotografii macro în-un mod foarte simplu. Stabilizatorul optic SteadyShot elimină efectul tremuratului mâinilor pentru a obține fotografii clare. Stabilizatorul este de două ori mai eficace la zoom ridicat decât generația anterioară Cyber-shot™ HX20V cu zoom 20x. Stabilizarea imaginilor este îmbunătățită și datorită funcției Active Mode, care asigură calitatea clipurilor video.

Surprinzi momentele cele mai speciale datorită autofocusului de 3,6 ori mai rapid la zoom maxim decât cel încorporat în modelul Cyber-shot™ HX20V.

Cu ajutorul conectivității Wi-Fi, smartphone-ul devine o telecomandă ce permite controlul camerei, lucru ideal pentru autoportrete sau fotografii de grup. Folosind aplicația PlayMemories™, poți trimite fotografii sau înregistrări video direct pe smartphone sau pe tabletă. Fotografiile sau filmele pot fi vizionate direct pe televizor sau îți poți stoca fotografiile în PC folosind aplicația PlayMemories™ Home.

În ciuda dimensiunilor compacte, Cyber-shot™ WX300 este capabilă să fotografieze până la 500 de imagini la o singură încărcare a bateriei.

Cyber-shot™ HX300
Cu aspectul și manevrabilitatea unui DSLR, noua Cyber-shot™ HX300 oferă confortul unei călătorii lejere, fără grija și greutatea obiectivelor suplimentare.

sony dsc hx300
sony hx300

Cu un zoom optic 50x – printre cele mai mari la o compactă – obiectivul Carl Zeiss Vario-Sonnar T* acoperă o întreagă gamă de posibilități de fotografiere, de la vacanțe, la călătorii în safari până la sporturi și concerte în aer liber.

În premieră pentru un Cyber-shot™, HX300 este dotată cu noul stabilizator optic SteadyShot îmbunătățit pentru imagini mai clare chiar și la zoom ridicat. Poziția unui al doilea grup de elemente ale obiectivului se schimbă pentru a corecta tremuratul mâinilor, făcând încadrarea de două ori mai ușoară.

Autofocus-ul rapid îmbunătățit focalizează subiectul de două5 ori mai repede decât versiunea precedentă, disponibilă pe modelul Cyber-shot™ HX200V.

Cele mai lungi sesiuni de fotografiere sunt o plăcere datorită body-ului de DSLR al camerei și a grip-ului ergonomic. De asemenea există o gamă completă de controale ca discul selector, buton cu funcții personalizabile sau modul Memory Recall, lucruri pe care le-ai aștepta de la un DSLR.

HX300 are interfața ”Multi Terminal” care permite atașarea unei game complete de accesorii.

Cyber-shot™ TX30
Perfect pentru înot, scufundări, schi sau distracție, Cyber-shot™ TX30 cu 5x zoom optic este cea mai subțire cameră digitală compactă din lume2, rezistentă la apă până la o adâncime de 10m.

aparat foto rezistent la apa
sony tx30

Camera este chic și stylish, dar în același timp rezistă la praf, lovituri și la temperaturi scăzute3, ajutându-te să surprinzi distracția în absolut orice situație prin fotografii detaliate și videoclipuri Full HD stabile.

Modul Magnifying Glass Plus, disponibil în premieră pentru un model Cyber-shot™, îți permite să imortalizezi imagini fascinante la dimensiuni uimitoare – mărite6 până la 15x. Blițul cu LED al camerei iluminează scenele întunecate pentru fotografii foarte clare și detaliate.

Calitate de imagine excepțională, accesibilă oricui
Senzorul Exmor R™ CMOS integrat în toate cele trei noi modele Cyber-shot™ oferă fotografii foarte detaliate și videoclipuri Full HD cu zgomot de imagine foarte redus, chiar dacă fotografiezi fără bliț la asfințit sau în încăperi întunecate.

Nu trebuie să fii expert în fotografie pentru a obține rezultate impresionante în cele mai complicate condiții de fotografiere. Modul Automat Superior, disponibil pentru toate modelele, te ajută să fotografiezi în condiții de iluminare scăzută și recunoaște când subiectul este în mișcare. Setările camerei sunt ajustate automat pentru a obține imagini precise și clare de fiecare dată – de la plaje scăldate de soare până la încăperi slab iluminate și scene de amurg.

Funcția Picture Effect te ajută să obții fotografii, videoclipuri și panorame mai interesante cu ajutorul unei varietăți de efecte artistice precum Toy Camera, Pop Colour, Soft High Key și Partial Colour. Totul este instant și automat, fără să ai nevoie de aplicații suplimentare de editare.

Portrerele prietenilor și familiei arată mai bine ca oricând cu Beauty Effect (WX300 și TX30), care retușează fotografiile automat și elimină imperfecțiunile pielii, mărește ochii întredeschiși și albește dantura.

Toate modelele beneficiază de funcția Advanced Flash, care sporește sensibilitatea camerei și extinde eficient raza de acțiune a blițului pentru a face ca subiectele îndepăratate să apară mai luminoase. Este ideal pentru fotografiile de petrecere, interior sau amurg când blițul încorporat al camerei poate avea dificultăți în a atinge subiectul.

Triluminos™ Colour, disponibil la toate modelele noi Cyber-shot™, oferă o paletă de culori bogate, intense și foarte realiste atunci când vizualizezi fotografiile pe televizorul tău BRAVIA compatibil cu suport pentru Triluminos™ Display.

Ai la dispoziție o întreagă gamă de accesorii potrivite pentru stilul Cyber-shot™, care cuprinde huse, pachete sport și subacvatice, carduri de memorie, baterii de rezervă și acumulatori. Poți vedea întreaga gamă accesând www.sony.co.uk/hub/cyber-shot-digital-cameras/accessories

Noua cameră Cyber-shot™ HX300 va fi disponibilă la vânzare la finalul lunii martie, iar modele TX30 și WX300 la finalul lunii aprilie.

1 Dintre camerele digitale compacte cu zoom optic 20x sau mai mare. Bazat pe un sondaj intern Sony, începând cu data anunțului
2 Începând cu data anunțului. Dintre camerele digitale compacte, rezistente la apă, cu zoom optic. Bazat pe un sondaj intern Sony, începând cu data anunțului
3 Rezistent la apă, echivalent cu IEC60529 IPX8. Camera funcționează la o adâncime a apei de 10m, timp de 60 minute.
Rezistent la praf, echivalent IEC60529 IP6X.
Rezistent la îngheț și temperaturi de până la -10 grade Celsius.
Rezistență la șocuri, conform MIL-STD 810F, metoda 516.5 din standardele de șoc. Acest produs a trecut testarea, atunci când a fost aruncat de la o înălțime de 1.5m asupra unui placaj de 5cm grosime. În funcție de condițiile de utilizare și circumstanțe, nici o garanție nu este făcută în cazul defecțiunilor cauzate de proasta utilizare sau de performanțele rezistenței la apă a acestei camere.
Durata de viață a bateriei poate scădea la temperature scăzute.
4 Comparația vitezei de fotografiere la maximul puterii de zoom telephoto. Bazat pe testarea internă Sony
5 Standardul CIPA, măsurare internă. Valoare aproximativă: valoarea actuală depinde de condițiile de fotografiere.
6 Rata maxima de mărire, echivalent 35mm; cu zoom digital și distanța obiectiv/subiect de 1cm. Din cauza naturii zoom-ului digital, calitatea imaginii este degradată.
7 Comparat cu DSC-HX200V la un zoom optic 30x. Comparație a numărului de mișcări în % din ecranul LCD (măsurători Sony).

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.