Votati masina anului 2012

Va plac masinile si aveti un blog activ mai vechi de o luna? Atunci ar trebui sa participati la AUTOVOT 2012 – Mașina Bloggerilor

AUTOVOT 2012 – Mașina Bloggerilor
Mașina Bloggerilor

Pe scurt, Automarket vă invită să votați, in aplicatia de pe Facebook, Mașina Anului, în două secțiuni: mașini accesibile și mașini premium. Mai jos sunt voturile mele.

Masini accesibile:

Locul 1: Ford Focus

autovot
ford focus

Performante bune fara consum mare de combustibil iar designul mi se pare incantator! Cred ca este una din masinile ideale la circulatia din marile orase.

Locul 2: Citroen DS4

autovot
Citroen DS4

Citroen este una din firmele auto preferate. Ma bucur ca au curaj sa vina cu idei de design diferit, sunt unii din rebelii industriei auto. Uitati-va si la GT5 sau la Revolte.
DS4 este un echilibru perfect intre design,tehnologie,siguranta si consum.

Locul 3: Jeep Wrangler

jeep wrangler
jeep

Un model cu pedigree. Cine nu a vazut/auzit Willys, bunicul modelului votat de mine?
Bineinteles ca nepotul Jeep Wrangler a fost upgradat dar spiritul acestui model lengedar a ramas neschimbat. Este o masina simpla, capabila sa te duca in varful muntelui si inapoi.

Masini premium:

Locul 1: Chevrolet Camaro

camaro
camaro

Am inteles ca una din vedetele filmului Tansformer, respectiv acest Camaro, poate fi cumparat si in Romania.
Dar revenind la subiect Camaro arata demential, indiferent de culoare sau de unghiul din care privesti. Inca nu am vazut acest model pe strazile din Bucuresti, daca il zariti sau daca sunteti proprietarul acestui bolid poate ma anuntati si pe mine sa facem o sedinta foto!

Locul 2: Mini Countryman

AUTOVOT 2012
countryman

Alegerea a fost facuta datorita cuvintelor de lauda spuse de un prieten ce a condus acest crossover 4×4, made by BMW. In felul acesta indirect am votat si BMW! 🙂

Locul 3: Range Rover Evoque

evoque
range rover evoque

Evoque-ul l-am vazut si l-am pipait la SAB 2011, iar concluzia a fost una singura: cel mai misto SUV vazut de mine pana in prezent.

Autovot 2012
Am votat cele mai tari maşini
lansate în România în 2011


Maşini accesibile
car
Locul 1: Ford Focus
Locul 3: Jeep Wrangler
Maşini premium
car


Votează şi tuMai multe detalii pe Automarket
fotostefan

8 thoughts on “Votati masina anului 2012”

  1. Pentru a putea fi înscris oficial în Autovot 2012 – Maşina Bloggerilor, trebuie să adaugi la postul de mai sus codul embed oferit în ultimul pas de pe aplicaţia de pe Facebook.

  2. Nu stiu de unde ai scos cifra respectiva, dar eu am vazut si am facut poza listei cu bloggerii participanti, ce au fost in numar de 53! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.