Congresul Mondial al Traditiilor Culinare 2014

Astazi am fost intr-o plimbare prin parcul Herastrau, iar la intoarcere trecind pe linga World Trade Center (WTC), am vazut ca acolo are loc Congresul Mondial al Traditiilor Culinare.

wtc bucuresti Congresul Mondial al Traditiilor Culinare 2014
WTC Bucuresti

Nu puteam sa nu vizitez un astfel de eveniment, iar acum pot sa va arat citeva imagini cu produsele preparate in cadrul Congresului si daca am inteles eu bine, maine, duminica 16 martie este ultima zi cind puteti vedea pe viu cum se gatesc astfel de mincaruri, in plus are loc si finala campionatului de Pizza!

Din cadrul Congresului Mondial al Traditiilor Culinare nu lipsesc mamaliguta, pastele dar si preparatele mai complicate din alte tari; la
eveniment participa 150 de maestri bucatari din 36 de tari si din cite am vazut eu sunt prezenti chiar si bucatarii militari!

preparate moldovenesti
Congresul Mondial al Traditiilor Culinare 2014
preparate culinare wtc bucuresti 2014
preparate culinare din Israel

Tarile participante la congres sunt: Albania, Arabia Saudită, Azerbaijan, Bosnia și Hertzegovina, Bulgaria, Canada, Cipru, Coreea de Sud, Croația, Elveția, Finlanda, Grecia, Hong Kong, Japonia, India, Islanda, Israel, Italia, Liban, Malaezia, Macedonia, Malta, Mexic, Myanmar, Polonia, România, Serbia, Slovenia, Singapore, Thailanda, Taiwan, Tunisia, SUA., Ucraina, Ungaria, Uzbekistan.

Congresul Mondial al Traditiilor Culinare 2014
la World Trade Center
preparate gastronomice
peparate

Congresul este organizat de Asociația Culturală Euro Est Alternativ in parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Turism si World Association of Chefs Societies.

budinca de orez
budinca de orez
peste wtc bucuresti
peste
gastronomie
peste

Ca tot se apropie Pastele – un fel de mincare preparata din miel:

miel cu legume
miel

Arata acest articol si prietenilor tai!Sharing is carring!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *