Arcul de Triumf vizitare 2021 – foto-video

Arcul de Triumf este deschis pentru vizitare în fiecare weekend şi în zilele de sărbători legale, până pe data de 17 octombrie. Accesul este gratuit între orele 11:00 – 22:00

Arcul de Triumf vizitare 2021 fotografii video
Arcul de Triumf vizitare 2021

Arcul de Triumf vizitare 2021

Persoanele care se bucură de străzile devenite pietonale pe perioada weekendurilor sunt invitate să încheie plimbarea cu o privelişte inedită asupra Bucureştiului, pe terasa Arcului de Triumf.

poze Arcul de Triumf vizitare 2021 obiective turistice bucuresti
Apus – Manastirea Casin
poza roata mare parc tei vazut terasa arcul de triumf bucuresti
Roata Mare – parcul Tei

cel.ro

poza cea mai inatla cladire din bucuresti sky tower
Sky Tower – parcul Herastrau

Traversarea se va face pe la trecerea de pietoni semaforizată. Ultima persoană va intra în interiorul monumentului la ora 21:30, informează PMB.

Arcul de Triumf vizitare 2021 – video

Citește și: 5 destinatii de weekend langa Bucuresti

Arcul de Triumf, unul dintre cele mai importante monumente din București

Arcul de Triumf este monumentul situat în partea de nord a Bucureștiului, în sectorul 1, la intersecția șoselei Kiseleff cu bulevardele Constantin Prezan, Alexandru Averescu și Alexandru Constantinescu.

poza catedrala mantuirii neamului arcul de triumf bucuresti
Catedrala Mantuirii Neamului vazuta de pe Arcul de Triumf

Monumentul deosebit de spectaculos și important pentru istoria românilor a fost proiectat de Petre Antonescu. Arcul de Triumf a fost construit în perioada anilor 1921-1922, renovat în perioada 1935-1936, și din nou renovat începând din 2014.

Arcul de Triumf comemorează victoria României în Primul Război Mondial și în fiecare an este gazda numeroaselor evenimente cu tentă militară și cultural – istorică.

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Chiar dacă Arcul de Triumf are o înălțime de doar 27m totuți Bucureștiul se vede frumos de acolo, de sus. Parcul Herăstrău, Sky Tower cea mai înaltă clădire din București (articol), Televiziunea Română (TVR), hotel Intercontinental, Roata Mare din parcul Tei (articol), Catedrala Mântuirii Neamului, Casa Presei Liber, Mănăstirea Cașin sunt doar câteva obiective ce pot fi observate din Arcul de Triumf, acum și cu ajutorul unor lunete (25 x 100) amplasate în cele patru colțuri ale terasei.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “Arcul de Triumf vizitare 2021 – foto-video”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.