Targul de Craciun din piata Universitatii din Bucuresti

Tradiționalul târg de Crăciun, organizat de Primăria Municipiului București prin CREART, este organizat până pe 26 decembrie 2021, pe esplanada cu statui din Piața Universității.

targ de craciun universitate 2021
Targul de Craciun 2021 -Universitate – Bucuresti

După doi ani de pauză, Târgul de Crăciun București 2021 și-a deschis porțile.

poze luminite Targul de craciun bucuresti 2021
Targul de Craciun Bucuresti 2021

Chiar dacă există taxă de intare (5 lei bilet cumpărat online sau 7 lei la fața locului) și numărul de vizitatori este limitat la 1.000 simultan, totuși piața Universitații nu este suficient de mare pentru un târg de Crăciun.

poza carusle targul de craciun universitate bucuresti
Bucharest Christmas Market 2021

Programul Târgului de Crăciun București va fi de luni până vineri, între orele 12:00-21:00, iar sâmbătă-duminică, între orele 10:00-21:00.

Bucharest Christmas Market 2021 video:

Bradul de la cea de-a XIV-a ediție a Bucharest Christmas Market din Piața Universității are o înălțime de 15 metri, este reutilizabil, durabil și ecologic, creat din lemn și împodobit cu ornamente sculptate.

poza brad Targul de craciun bucuresti 2021 universitate
brad ecologic – Targul de Caciun 2021 – piata Universitatii – Bucuresti

Conform organizatorilor ”Evenimentul îi va purta pe cei mici printr-un tărâm de poveste, unde vor putea face plimbări în carusel și se vor întâlni cu Moș Crăciun și elfii săi, care vor sosi negreșit în târg, pe 17 decembrie, să le asculte dorințele.”

pint.ro

Accesul în incinta târgului este permis doar pentru persoanele care prezintă certificatului verde COVID, în baza unui bilet de intrare. Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit.
Purtarea măștii de protecție este obligatorie (excepție: copiii cu vârsta mai mică de 5 ani).

Citește și: Ramai in forma si iarna cu sport acasa

Ca părere personală, nu prea se merită să mergeți în weekend la acest Bucharest Christmas Market. Probabil în timpul săptămânii nu este chiar atât de aglomerat și veți avea o șansă mai bună să vedeți ce se vinde pe la căsuțe sau să savurați în tihnă o băutură caldă sau ceva preparate gustoase.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

3 thoughts on “Targul de Craciun din piata Universitatii din Bucuresti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.