PlayStation a prezentat BEYOND: Two Souls la Tribeca Film Festival

Tribeca Film Festival a găzduit proiecția oficială a jocului BEYOND: Two Souls dezvoltat de Sony Computer Entertainment America’s LLC (SCEA). Evenimentul a găzduit și o discuție la masa rotundă cu David Cage, Game Director și distribuția de vedete de la Hollywood.

sony playstation
PlayStation 3

Dezvoltat exclusiv pentru PlayStation 3 (PS3) de către premiatul studio Quantic Dream, de a căror nume se leagă şi Heavy Rain, BEYOND: Two Souls, a fost inclus în Selecția Oficială de către Tribeca Film Festival, pentru impactul său asupra viitorului filmelor.

BEYOND: Two Souls oferă o poveste captivantă, non-cronologică, bazat pe performanţa actorilor Ellen Page (Juno, X-Men), Willem Dafoe (Platoon, Spider-Man), Kadeem Hardison (A Different World, The Dark Party) și Eric Winter (The Ugly Truth, The Mentalist).

BEYOND: Two Souls propune jucătorilor o călătorie virtuală în jurul lumii, explorând 15 ani din viața lui Jodie Holmes (Page). Tema principală oferă o poveste bogată și evocatoare: descoperind o conexiune cu entitate misterioasă, Jodie, personajul principal, ajutată de omul de știință Nathan Dawkins (Dafoe) plănuiește o călătorie emoționantă pentru a afla adevărul despre viață, moarte și despre ea însăși.

La masa rotundă de discuții post- vizualizare au participat actorii Ellen Page, Kadeem Hardison și Eric Winter. În timpul discuției, moderată de jurnalistul de jocuri video, Harold Goldberg, aceștia au povestit despre cum experiența lor în actorie a contribuit la rolurile lor din acest joc. Mai mult, ei au discutat despre provocările de a lucra într-un asemenea studio de filmare pentru a produce o asemenea poveste. Deseori lipsit de orice inspirație tradițională, precum costumele, recuzita și decorurile, acest studio de filmare este ca un spațiu vid, creat pentru a surprinde adevărata capacitate de actorie.

page cage tribeca film festival
Page & Cage

”Aceasta a fost o experiență foarte intensă și emoționantă pentru mine, iar eu cel puțin, sunt extrem de mândră de ea”, a spus Ellen Page. ”Sunt nerăbdătoare să văd reacțiile publicului atunci când va avea loc vizualizarea și să simt emoțiile puternice pe care David Cage le pune în toate jocurile sale.”

”Acesta este un eveniment important, atât în lumea jocurilor, cât și în istoria festivalului Tribeca Film”, a spus Willem Dafoe. ”BEYOND: Two Souls spune o poveste frumoasă iar jucătorii se pot implica în totalitate în orice scenariu și pot controla acțiunile personajelor. Acest joc este diferit de orice proiect în care am fost implicat înainte”.

Quantic Dream a folosit tehnologie de ultimă oră care a permis jocului de actorie și expresiilor actorilor să treacă dincolo de mediul de joc, astfel încât viața spectaculoasă a personajului principal, Jodie Holmes, să pară cât mai reală și tangibilă. ”Quantic Dream este incredibil de mândru să împărtășească această viziune a narațiunii în jocuri, care redefinește și depășește limitele a ceea ce jocurile pot atinge. Sperăm ca recunoașterea ca Selecție Oficială a BEYOND: Two Souls la Tribeca Film Festival să fie un catalizator pentru a crea mai multe jocuri cu încărcătură emoțională şi care să exploreze teme mature”, a spus Davind Cage, fondator Quantic Dream.

Scena exclusivă prezentată în cadrul Tribeca Film Festival, numită ”Homeless”, o urmărește pe Jodie în timpul unei părți emoționante și provocatoare a vieții sale, în care ea este fără casă și trebuie să găsească soluții pentru a supraviețui în condiții dificile. Scena explorează relațiile pe care ea le formează cu alte personaje sărace și provocările pe care aceștia le întâlnesc, inclusiv găsirea următoarei lor mese, lupta pentru supraviețuire și păstrarea credinței în umanitate.

Fragmente din proiecția de la Tribeca Film Festival sunt disponibile aici

• Evenimente B-roll inclusiv fragmente de sunet, covor roșu, proiectare și discuția de după

• Fotografii eveniment

• Noul trailer

• Jocul din scena ”Homeless”

• Fragmente din joc

• Fotografii din culise

• Biografii ale actorilor

• Logo-urile jocului și ale dezvoltatorilor

Arata acest articol si prietenilor tai! Sharing is carring! Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.