6 Recomandari telefoane midrange pentru fotografie 2021

Nu trebuie să cheltuiți o avere pentru a cumpăra un smartphone potrivit pentru fotografie. Așadar, având în vedere acest lucru, iată 6 recomandari telefoane midrange pentru fotografie 2021

Recomandari telefoane midrange pentru fotografie smartphone
Recomandari telefoane midrange pentru fotografie 2021

Photo by Lubo Minar on Unsplash

Un smartphone mid-range bun vă oferă o serie de funcții premium, dar fără prețul ridicat al celor mai noi smartphone-uri premium. Unele dintre acestea au fost anterior smartphone-uri premium, dar pe măsură ce prețul a scăzut în timp, au devenit mai accesibile.
Unele dintre acestea oferă o valoare foarte bună pentru bani, iar altele sunt chiar rezistente la intemperii (waterproof), oferindu-le o versatilitate suplimentară.

În plus, din ce în ce mai mulți oameni apelează la smartphone-urile lor pentru a filma videoclipuri. În ultimii ani, telefoanele au avansat foarte mult în ceea ce privește funcțiile lor de fotografiere și/sau filmare video.

Există mai multe lucruri pe care este mai probabil să le găsiți la un telefon de nivel mediu, care îl plasează înaintea multor smartphone-uri bugetare pentru fotografie.
Includerea acestor funcții high-end vă va îmbunătăți rezultatele, astfel veți doriți să căutați smartphone-uri cu stabilizare optică a imaginii (OIS), înregistrare video 4K, un obiectiv secundar (pentru efect de adâncime, fundal blurat – neclar- sau zoom teleobiectiv sau chiar o cameră secundară alb-negru), un mod de noapte pentru fotografii mai bune cu lumină scăzută.

Citește și: Recomandari cum sa obtii fotografii de noapte reusite cu telefonul

Pentru fotograful mai avansat, vă recomandăm să găsiți un model cu comenzi manuale, suport format RAW și un slot pentru card MicroSD pentru spațiu de stocare sporit.

6 Recomandari telefoane midrange pentru fotografie 2021

Cele mai importante recomandări telefoane de nivel mediu, care nu sunt prea scumpe.

1. Google Pixel 4a

poza smartphone Google Pixel 4a telefon fotografie
Google Pixel 4a

Caracteristici principale pentru fotografie: 12.2MP f/1.7, 27mm (wide) cu dual pixel PDAF și OIS, 16MP f/2.2 ultra-wide, 8MP f/2.2 ultra-wide selfie camera, 4K video, Live HDR+, Night Sight, Portrait Mode, Portrait Blur și Super Res Zoom

La data publicării acestui articol, Google Pixel 4a avea un preț de aproximativ 2.700 lei
Pentru preț actualizat și promoții verificați la eMag sau la evoMag sau la PCgarage sau Quickmobile

2. OnePlus Nord

poza smartphone OnePlus Nord telefon fotografie
OnePlus Nord

Caracteristici principale pentru fotografie:
-camere spate: 48MP wide-angle f/1.74 cu OIS and EIS, 8MP ultra-wide-angle f/2.25 with 119-degree FOV, 5MP f/2.4 depth sensor și a 2MP f/2.4 macro lens;
-camere frontale: 32MP f/2.5 fixed focus with EIS și 8MP f/2.45 lens ultra-wide-lens cu 105-degree FOV,
Funcții foto-video: CINE aspect ratio video recording, UltraShot HDR, Nightscape, Super macro, Portrait, Pro mode, Panorama, AI scene detection, RAW image, Filters, Quick share
Video: 4K 30fps, 1080p 30/60fps, super slow motion și time-lapse,

OnePlus Nord are un preț de aproximativ 2.000 lei.
Pentru preț actualizat și promoții verificați la eMag sau la evoMag sau la PCgarage sau la Quickmobile

3. OnePlus 7

6 Recomandari telefoane midrange pentru fotografie 2021
OnePlus 7

Caracteristici principale pentru fotografie: camera frontală 16 Mpx, Optical Image Stabilisation (OIS) & Electronic Image Stabilisation (EIS), video 4K

OnePlus costă în jur de 2.500 lei.
Pentru preț actualizat verificați la eMag sau la evoMag sau la PCgarage

4. iPhone SE

poza iphone se smartphone fotografie
iPhone SE rosu

Caracteristici principale pentru fotografie: camera principala 12 MP Wide, camera frontala 7Mpx, detecția feței, HDR, Slow Motion

iPhone SE costă în jur de 2.200 lei
Pentru preț actualizat verificați la eMag sau la evoMag sau la Quickmobile

cel.ro

5. Samsung Galaxy S8

6 Recomandari telefoane midrange pentru fotografie 2021
Samsung Galaxy S8

Caracteristici principale pentru fotografie: 12mp, f/1.7 lens, 26mm echivalent, Optical Image Stabilisation (OIS), 4K video recording, Slow-motion video,.
Samsung Galaxy S8 are un preț de aproximativ 2.200 lei
Pentru preț actualizat verificați la eMag sau la evoMag

6. Xiaomi Redmi Note 10 Pro

poza Xiaomi Redmi Note 10 Pro telefon fotografiere
Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Caracteristici principale pentru fotografie: 108MP quad-camera: 108MP f/1.9 wide-angle camera, 8MP f/2.2 ultra-wide camera, 5MP f/2.4 telemacro camera with AF, 2MP f/2.4depth sensor, 16MP f/2.45 front camera.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro are un preț de aproximativ 1.500 lei.
Pentru preț actualizat și promoții verificați la eMag sau la evoMag sau la PCgarage sau la Quickmobile

Alte recomandări de luat în calcul la cumpărarea unui smartphone pentru fotografie

În final merită menționat câteva aspecte, de care ar trebui să țineți cont dacă doriți să cumpărați un telefon pentru fotografie sau video.

Deși producătorii continuă să îmbunătățească hardware-ul camerei pentru smartphone-uri, smartphone-urile pot compensa limitările fizice cu un software mai bun. Aici excelează smartphone-urile. Sunt deja echipate cu mai multă putere de calcul decât o cameră dedicată, ceea ce permite smartphone-urilor să realizeze câteva mult mai bine câteva funcții, cum ar fi fotografierea HDR, performanța îmbunătățită în lumină scăzută, fotografiile în mișcare și modul portret.

Decideți ce caracteristici sunt cele mai importante pentru dvs. Dacă vă place să faceți selfie-uri cu prietenii, mai ales seara pe la petreceri, căutați un telefon care să ofere un mod de noapte, fotografiere portret și o cameră selfie cu o distanță focală mai mare.
Dacă postați pe Instagram fotografii cu mâncare (food photography), căutați telefoane care un mod/funcție Mâncare (Food) bine optimizat.

De asemenea când vă informați despre smartphone, ar fi bine să vă informați și ce aplicații (apps) sunt disponibile pentru fotografie sau video.

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

PS: Dacă îţi sunt utile informaţiile poţi susţine blogul cumpărând produsul dorit direct din link-urile sau bannerele din articol. Voi primi un mic comision din valoarea comenzii. Acest lucru nu afectează în nici un fel prețul plătit de tine. Îţi mulţumesc pentru suport!

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.