Acumulatorul extern TP-LINK TL-PB10400 si routerul wireless 3G M5360 gadget-uri de Crăciun

TP-LINK, producător de echipamente de networking, recomandă pentru cei aflaţi în căutarea cadoului de Crăciun o serie de dispozitive care simplifică accesul la informaţie. Pe lângă routerele în noul standard 802.11ac, routerele dual band, routerele mobile (precum modelul M5360) şi adaptoarele Powerline, o surpriză plăcută pentru cei dragi se poate dovedi şi acumulatorul extern TP-LINK TL-PB10400, care asigură încărcarea dispozitivelor mobile precum smartphone-uri sau tablete, sau chiar, cum spuneam în ultimul review, a unor aparate foto.

acumulator extern TL-PB10400
TL-PB10400

Indiferent dacă vorbim de acces la Internet în spaţiile unde nu ajunge semnalul Wi-Fi, iar cablul LAN nu este o opţiune, sau de acces permanent la Internet, indiferent de locaţie, soluţiile de mai jos sunt utile pentru întreaga familie.

TL-PB10400 – Capacitate mare de stocare a energiei

Powerbank TL-PB10400
Powerbank TL-PB10400

Bateria externă TL-PB10400 este companionul ideal pentru orice vancaţă de iarnă, asigurând energia necesară funcționării continue a diferitelor dispozitive mobile. Echipat cu două porturi USB (5V/2A și 5V/1A) şi având o capacitate de 10400mAh, noul gadget permite încărcarea simultană a două dispozitive mobile, precum smartphone-uri şi tablete.
TL-PB10400 dispune de protecții multiple la scurtcircuit, supratensiune, supracurent, supraîncărcare, supradescărcare și supraîncălzire, asigurănd încărcare în condiții de siguranță maximă și evitând astfel un posibil prejudiciu adus dispozitivelor conectate. Noul powerbank dispune de circuite electronice de înaltă calitate, reducând astfel pierderile inutile de energie din timpul încărcării și asigurând în același timp o eficiență energetică de până la 90%. Atunci când funcționează la capacitate maximă, poate încărca un smartphone de 3-5 ori, în funcţie de capacitatea bateriei dispozitivului încărcat.
Echipamentul TL-PB10400 este un accesoriu indispensabil și eficient pentru cei care se află în mișcare şi au nevoie de mai multă libertate, precum oamenii de afaceri sau tinerii cu un stil de viaţă activ.

cadouri tu.ro

M5360 – Soluţie 2 în 1: router wireless 3G combinat cu Powerbank

router wireless 3G combinat cu Powerbank
TP-LINK M5360

TP-LINK M5360 poate fi folosit atât ca router 3G mobil, cât şi ca baterie pentru încărcarea dispozitivelor mobile.
Datorită bateriei interne de 5200mAh, modelul M5360 poate funcționa între 16 și 26 de ore în cazul rulării unor aplicații uzuale (navigare pe Internet, e-mail) și până la 16 – 17 ore pentru rularea de aplicații cu consum de bandă sporit (descărcare de fișiere mari sau streaming video). Pentru un plus de flexibilitate, dispozitivul poate fi reîncărcat prin cablu micro USB de la laptop, cu încărcător portabil sau folosind adaptorul inclus.

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

Totodată, bateria încorporată de 5200mAh permite folosirea routerului 3G pentru a alimenta telefonul sau tableta, oriunde și oricând, fără ca utilizatorul să fie nevoit să care în bagaj mai multe încărcătoare și fără teama de a rămâne fără baterie la dispozitive. Folosind display-ul OLED, utilizatorul poate verifica mai multe informaţii precum modul de operare, datele legate de trafic, starea conexiunii Wi-Fi, numărul utilizatorilor conectați la rețeaua Wi-Fi, tipul rețelei disponibile (2G sau 3G), puterea semnalului, starea conexiunii la Internet sau starea bateriei.
M5360 are un slot pentru card micro SD cu capacitate de până la 32GB pentru a-l putea folosi și ca dispozitiv de stocare.

One thought on “Acumulatorul extern TP-LINK TL-PB10400 si routerul wireless 3G M5360 gadget-uri de Crăciun”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.