Cele mai noi tehnologii si servicii Epson prezentate la ISE 2015

Epson prezintă în cadrul Integrated Systems Europe (ISE) 2015, cel mai mare târg de afișaj comercial din Europa, cel mai nou proiector laser Full HD, cu tehnologie de amplificare 4K, EH-LS10000.

proiector laser full hd Epson EH-LS10000
Epson EH-LS10000

Epson lansează și CoverPlus365, noul program de service şi asistenţă pre şi postvânzare pentru proiectoare instalabile.

CoverPlus365 le permite clienţilor accesul direct la experţi instruiţi, care oferă atât sfaturi şi asistenţă, cât şi produse de schimb pentru o siguranţă suplimentară, în cazul în care este necesară înlocuirea acestora.

La standul Epson din cadrul ISE 2015 există un birou de asistenţă CoverPlus365, unde experţii pot oferi mai multe detalii cu privire la noul program de service. Vizitatorii pot afla informaţii despre modul în care Epson oferă training, pentru a se asigura că toţi clienţii au aptitudinile necesare pentru identificarea și rezolvarea rapidă a eventualelor erori şi defecţiuni.

Epson are o reţea de peste 370 de puncte de service pentru proiectoare și servicii de asistență, în 63 de ţări.

„Pentru Epson, ISE este locul ideal pentru lansarea celui mai bun program de asistenţă din clasa sa. CoverPlus365 ne consolidează poziţia de lideri pe piaţa de proiectoare şi ne îmbunătăţeşte reputaţia de pe piaţa pro-AV (servicii și produse audio-video profesionale)”, spune Daniel Rose, product manager, Epson Europe.

Noul proiector laser EH-LS10000

ISE 2015 marchează prima prezentare europeană a noului proiector laser Epson EH-LS10000, care beneficiază de tehnologia de amplificare 4K. Pasionaţii de home cinema se pot bucura acum de cea mai bună calitate a imaginilor, prin intermediul acestui proiector laser Full HD de 1080p, echipat cu tehnologie 3LCD. EH-LS10000 este primul proiector Epson echipat cu tehnologia de amplificare 4K şi utilizează o sursă dublă de lumină laser, pentru a furniza cea mai largă gamă de culori şi un negru intens.

Seria EB-G6000 actualizată

Epson prezintă, de asemenea, o actualizare a gamei EB-G6000 de proiectoare instalabile de calitate superioară destinate companiilor şi învăţământului superior. Ideală pentru utilizarea în săli de conferinţe, amfiteatre sau săli de clasă mari, noua gamă beneficiază de o conectivitate îmbunătăţită şi de un obiectiv standard superior, pentru a satisface necesităţile de pe piaţă.

Noua serie EB-G6000 (EB-G6970WU, EB-G6870, EB-G6770WU, EB-G6570WU, EB-G6370, EB-G6270W, EB-G6070W) va fi disponibilă din aprilie 2015.

Seria Z şi mapping despre instalare

În cadrul ISE 2015 vor avea loc demonstraţii de proiecţie în modul portret la scară mare, cu ajutorul celor mai noi modele din seria Z. Vor putea fi observate beneficiile superioare ale luminozităţii pe culoare în redarea unor imagini clare, fără a fi nevoie de o intensitate mare a luminii. Trei modele din seria Z vor fi, de asemenea, utilizate pentru expunerea (mapping) unui model 3D al unui proiector din această serie, cu scopul de a prezenta cum funcționează la interior şi pentru a vedea calitatea materialelor din care este fabricat.

3LCD vs. DLP

Tot la standul Epson, vizitatorii vor putea să observe diferenţele dintre tehnologiile 3LCD şi DLP prin intermediul unor demonstraţii. Un proiector EB-1985WU va fi comparat cu un proiector DLP similar pentru a evidenţia diferenţele în ceea ce priveşte luminozitatea, acurateţea şi intensitatea culorii, care pot fi obţinute prin intermediul tehnologiei 3LCD.

Soluţii interactive pentru săli de conferinţe

Standul Epson este locul în care vizitatorii vor afla cum se creează o soluţie completă pentru compania lor. Soluţia interactivă pentru săli de conferinţe, EB-1430Wi, cu funcţia whiteboard, va fi prezentată pentru a demonstra modul în care companiile pot transforma în totalitate sălile de conferinţe pentru a crea un spaţiu interactiv de lucru în echipă.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.