Curs de arta si tehnica foto

Scoala de tehnica si arta fotografica “New Age Photography” se adreseaza atat incepatorilor  cat si amatorilor avansati in fotografie.

Scoala trateaza atat elementele de tehnica si arta fotografica incepand cu notiunile introductive in fotografie si ajungand la abordarea aprofundata a anumitor stiluri fotografice, cat si procesarea profesionala in Adobe Photoshop CS3 si CS4 si Adobe Lightroom.

Cursurile se desfasoara pe durata a 12 luni, cele teoretice avand loc o data pe saptamana ( dupa ora 18:30 ), iar cele practice o data la doua saptamani ( de obicei intr-o zi de weekend ). Structura intregului an de studiu este urmatoatea : 100 ore de tehnica si arta fotogrfica, 50 ore procesare in Adobe Photoshop, Lightroom si 70 ore practica fotografica.

Cursurile sunt sustinute Adrian Nasturicafotograf profesionist ( fotograf exclusiv al casei de moda Bien Savvy ) si se vor desfasura in unul dintre studiourile dansului.

Costul cursurilor este de 1800 Ron si poate fi platit in 3 rate.

Cursurile vor incepe la data de 14 mai 2010. Termenul limita de inscriere este 12 mai 2010.
Alte detalii la:
Str. Regina Maria, Nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania
+40 752 051 286
+40 311 026 855

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

2 thoughts on “Curs de arta si tehnica foto”

  1. va salut! o intrebare pe care o mi-o pun foarte des cand vad tot feluri de cursuri foto.de ce nu se fac si n provincie,in cea ce ma priveste pe mine in apropiere de deva.poate par nebun,dar nu am sustinere financiara sa merg la sute de km distanta si pe deasupre sunt unul dintre cei care vor sa invete.sper ca nu am deranjat pe nimeni,dar ma tot uit la tot feluri de cursuri si raman cu un gust amar ca nu pot ajunge.sa aveti o zii buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.