Epson EpiqVision Ultra si EpiqVision Mini videoproiectoare laser pentru acasa

Noua gamă de proiectoare Epson EpiqVision cu tehnologie laser include seriile EpiqVision Ultra și EpiqVision Mini.

Epson EpiqVision Ultra si EpiqVision Mini videoproiectoare laser acasa
Epson EpiqVision Ultra si EpiqVision Mini videoproiectoare laser pentru acasa

Epson lansează două mini videoproiectoare laser TV cu design elegant, modelele EF-11 și EF-12, parte a seriei EpiqVision Mini, precum și două videoproiectoare laser TV smart, modelele EH-LS300B și EH-LS300W, din seria EpiqVision Ultra, reprezentând o alternativă accesibilă la televizoarele smart cu ecran mare. Noile echipamente completează gama de videoproiectoare laser, cu Android TV, Epson EpiqVision, din care fac parte și modelele EF-100 și EH-LS500.

videoproiector laser acasa cinema
videoproiector laser – cinema acasa la tine

Aceste proiectoare oferă experiența unui ecran mare în casele spectatorilor, la un cost accesibil. Proiectoarele depășesc o durată de viață a sursei de lumină de 10 ani1, fiind o alternativă reală, pentru întreaga familie, la televizorul tradițional.

Citește și: 8 filme despre fotografie

Cele mai mici proiectoare laser 3LCD, EF-11 și EF-12, au un design portabil pentru a fi transportate cu ușurință dintr-o încăpere în alta, integrându-se perfect în cele mai mici spații. Noile modele sunt ideale pentru o varietate de scenarii de utilizare, de la serile de film în familie, la jocuri sau urmărirea evenimentelor sportive. Dimensiunea lor compactă și designul ușor le fac ideale pentru toți membrii familiei și permit amplasarea lor în camere diferite din casă sau chiar în exterior, pentru că sursa de lumină laser oferă o imagine luminoasă și culori clare în orice condiții. Proiecția poate fi redată în orice direcție, chiar și pe podea sau pe tavan, pentru ca utilizatorii să se bucure de mai multe flexibilitate în utilizare.

epson videoproiector laser cinema acasa
Epson EpiqVision Ultra si EpiqVision Mini

În premieră, modelul EF-12 le oferă utilizatorilor o experiență sonoră unică, datorită sistemului audio YAMAHA, care poate fi folosit și ca boxă smart. Sistemul Android TVTM permite accesul la mii de filme, seriale și jocuri din Google Play, YouTube și alte aplicații2, iar funcția ChromecastTM integrată le dă posibilitatea de a reda conținutul direct pe marele ecran, de pe un dispozitiv AndroidTM sau iOSTM, computer Mac, Windows PC sau Chromebook3.

evomag.ro

Funcții de căutare vocală și recomandări personalizate sunt disponibile prin Google Assistant4. Astfel, utilizatorii au acces rapid la divertisment, pot primi răspunsuri și își pot controla cu ușurință dispozitivele smart din casă.

Cu un design modern, modelul EF-11 măsoară doar 18 cm pe latura sa cea mai lungă, integrându-se perfect în orice cameră. Poate proiecta pe aproape orice suprafață, eliminând nevoia unui ecran suplimentar. Modelul EF-11 are tehnologia Miracast integrată, pentru ca utilizatorii să poată accesa conținut de pe telefon, tabletă sau orice alt dispozitiv smart.

Epson EH LS300 videoproiector laser cinema acasa
Epson EH LS300

Modelul EH-LS300 este disponibil în variantele alb și negru și poate fi amplasat foarte aproape de perete, proiectând o imagine cu diagonala de până la 120 de inci (3 metri) și este echipat cu sistemul audio YAMAHA și Android TV. Proiectorul laser EH-LS300 e cea mai nouă alternativă Epson la un televizor Full HD smart. Oferă imagini cu diagonala de până la 3m și integrează tehnologia 3LCD pentru un raport de contrast mare și imagini clare. Conexiunea excelentă și configurarea simplă și rapidă fac din acest videoproiector alegerea ideală pentru amatorii de divertisment acasă.

„Oamenii își petrec mai mult timp ca niciodată acasă, caută noi forme de petrecere a timpului liber în propriile locuințe, iar videoproiectoarele pe care le lansăm pot fi alternativa perfectă la televizorul din living”, a declarat Simona Decuseară, National Sales Manager Epson România și Bulgaria. „Noile proiectoare oferă o gamă largă de opțiuni de utilizare, sunt simplu de folosit și au un preț accesibil, conexiuni smart și o sursă de lumină laser care le asigură o durată lungă de utilizare. Calitatea imaginii și a sunetului este ireproșabilă și suntem de părere că nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a lua în considerare înlocuirea televizorului cu un proiector pentru a reproduce acasă experiența cinematografului.”

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

1) În baza vizionării de conținut timp de cinci ore zilnic cu proiectorul în modul economic

2) Google, Android, YouTube, Android TV și alte mărci sunt mărci comerciale ale Google LLC. Pentru anumiți furnizori de conținut, este posibil să fie necesare abonamente.

3) Transmisia este optimizată numai pentru serviciile selectate. Calitatea redării în flux pentru alt conținut poate varia. Sisteme și dispozitive de operare compatibile: Android 2.3 și versiunile ulterioare, iOS® 7 și versiunile ulterioare, Windows® 7 și versiunile ulterioare, Mac OS® 7 și versiunile ulterioare și Chrome OS (versiunea 38 sau versiunile ulterioare).

4) Funcția Google Search este disponibilă global. Google Search nu poate comunica soluția inteligentă cu Google Home. Google Assistant este disponibil în 16 țări (Japonia, Statele Unite, Canada, Brazilia, Mexic, Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Spania, Suedia, Vietnam, Indonezia, Coreea de Sud, Australia, India).

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.